Закъсах го с кръста и невролога ми ме праща за хоспитализация в неврологична клиника за множество иследвания,скенери и тем подобни.Спрял съм се на ВМА и Иван Рилски,една до друга са като във Иван Рилски похвалиха доц.Каракостов но той е неврохирург и незнам дали съм за при него.Във ВМА също имало добър екип такаче нвкой ако има отзиви да помага,утре трябва дасе насоча някъде.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор за неврологична клиника
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЗакъсах го с кръста и невролога ми ме праща за хоспитализация в неврологична клиника за множество иследвания,скенери и тем подобни.Спрял съм се на ВМА и Иван Рилски,една до друга са като във Иван Рилски похвалиха доц.Каракостов но той е неврохирург и незнам дали съм за при него.Във ВМА също имало добър екип такаче нвкой ако има отзиви да помага,утре трябва дасе насоча някъде.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 12:44.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Да добавя, също пробвай с гел от дяволски нокът и евкалипт продава се свободно по аптеките - http://apteka.framar.bg/30011857/аса...пт-250-мл.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
На 1-ви ме настаняват в Иван Рилски за допълнителни иследвания,само неразбрах скенер или ямр ще се прави но определено ще изисквам изследвания защото имам само една снимка и не се знае какво се случва.Само се надявам да не е дискова херния че съм само на 26 и ако е така каузата е загубена.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Не се отчайвай, какви загубени каузи. Бих ти препоръчал да търсиш и някакви алтернативни методи на лечение.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Обади се на Михаил Ненов 0887 43 06 90. Запазваш си час, взимаш си всички снимки, скенери и дискове, които имаш и отиваш. Ще те види, ще си поговорите и ако наистина има нужда ще те насочи към най-правилния човек.
Мишо е един ( да не кажа най) от най-добрите кинезотерапевти в страната и тази част на Европа. Мен ме изправи след дисков пролапс на L5S1 за един месец! МЕСЕЦ!!!! без инжекции, без операции - само с правилна рехабилитация и упражнения. Не мога да ти опиша колко хора съм изпратил при него и всички са супер доволни.
Няма да сбъркаш. Нищо не губиш - пробвай!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
ЯМР е по прецизен, така че нищо не губиш дори е по-добре.Няма да те забулждавам, няма да ти е леко.Но пък си млад и имаш повече шансове ако навреме си я хванал.Нищо не мога да те посъветвам, сам трябва да вземеш решение.Най добре е да няма хирургически интервенции но не винаги става така за съжаление.Алтернативните методи не лекуват само ще ти донесат временно облекчение.Внимавай някой алтернативен метод да не ти спука дисковата херния.Ако е дископатия, аз не бих се подлагал на операция, бих пробвал с добър физио/кинезитерапевт упражнения за укрепване мускулатурата на гърба.Ако не ти представлява трудност пиши какво се случва и впечатления от болницата.Вчера говорих с Каракостов, ще правя нов скенер на майка ми и ще и записвам час.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Аз лежах в Иван Рилски за кръст. Лекуващия ми лекар се казваше д-р Карамешев, завеждащ беше проф. Шотеков. Доволен съм от отношението и точно поставената диагноза. За съжаление при мен не можаха да ми помогнат с нищо, изпратиха ме на ТЕЛК. Моя съвет е задължително да си направиш ЯМР. На него се вижда абсолютно всичко, това за проблем с кръста и само рентгенова снимка е малко несериозно. Аз правих резонанс в център "Спектър" зад паркхотел Москва. Успех!Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Днес правих скенер на майка ми, освен тези дето приличат на качествени рентгенови снимки има и 3Д изображение.Зависи от скенера, ма само рентгнова снимка не едостатъчна.За информация 160 лв на поясни прешлени, на целия гръбнак - по 3 умножаваш, не знам отстъпка правят ли.Т.е. гръбнака го делят на шийни, раменни и тазови прешлени за всеки сектор е 160лв.Без контраст.Общо взето цените са еднакви навсякъде.ЯМР Е 300 ЛВ на сектор.Хич не ми хареса това което видях ,нямам идея какво да я правя.За имланти пари нямам, пък и тя е на 81 г. и никой няма да се наеме да я оперира 6-7 часа за импланти, пък и в стари кости винтове не знам как държат.Ако може нещо с лазер или друга минимално инвазивна манипулация да, ама за сериозни работи при нас не става.Гадно заболяване.
Колега ако състоянието ти позволява не бързай да лягаш под ножа, премисли първо добре нещата че после няма връщане.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Проблема са срастванията след опрацията, костите заздравяват като образуват ново костно вещество и проблема се връща.Еле пък ако се сложат импланти натоварването се прехвърля на здравите прешлени и филма е с продължение.И аз познавам двама с операция и двамата категорично не искат втора.Има някакви гелове против страстване не знам къде се слегат вероятно в местата на освобождаване на нерва но вносния е 1200лв българския е по-евтин ма нещо като чета не са доволни от него.Сега укрепвали прешлените вместо с импланти със някакъв цимент, било по евтино.Както и да е бабата такава операция няма да издържи ми дано колегата да има късмет да не е толкова сериозно че е много млад още.Лошото е че обикновените юзъри не разбираме и като кажат спешно трябва операция се хващаме, еле пък ако не те приемем сега ще може чак след два-три месеца и човек притеснен и поради желанието бързо да се избави от болката се хваща, туй заради пътеките им там, клиентела да има.Поне във Варна е така, даже на наредиха в коя болница и кой доктор да я оперира и да си приготвим 12000 лв.После се оказа че са към 6000.Интересно какви консумативи плаща здравна каса и какви не щото в една болница за безкръвна операция на жлъчка не ни взеха пари за някакъв инструмент, а на наша близка за същото в две други болници и искали между 300 и 900лв.Много безмислени пролежавания и пари хвърлих във Варна.Дано колегата няма сериозен проблем и да вземе правилно решение.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Гръбначен стълб се оперира само ако всичко друго е опитано и човек е обездвижен, не от болката, а от нарушаване на моторната функция на нервите.
Митак, много скъпчии тия вашите. Ние и в частната болница сме на 2/3-ти от тая ценаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеОбади се на Михаил Ненов 0887 43 06 90. Запазваш си час, взимаш си всички снимки, скенери и дискове, които имаш и отиваш. Ще те види, ще си поговорите и ако наистина има нужда ще те насочи към най-правилния човек.
Мишо е един ( да не кажа най) от най-добрите кинезотерапевти в страната и тази част на Европа. Мен ме изправи след дисков пролапс на L5S1 за един месец! МЕСЕЦ!!!! без инжекции, без операции - само с правилна рехабилитация и упражнения. Не мога да ти опиша колко хора съм изпратил при него и всички са супер доволни.
Няма да сбъркаш. Нищо не губиш - пробвай!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Някой да има по-пресни от моите впечатления от д-р Румен Филипов неврохирург от болницата в Хасково.2007 година ми оперира тригеминалния нерв и си свърши перфектно работата.После биде замесен/нарочен в един скандал и беше изгонен от Варна.От тогава работи в Хасково.То принципно като чета няма някое светило да не е замесено в корупционни схеми.Некви вземали пари за титанови импланти пък слагали стоманени.....въобще кефа в здравеопазването пък и в държавата е пълен.
Колега какво стана с твоя случай.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:09.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
Comment