Батки,преди десетина дена в нас се скъса пробката за обезъдушаване на парното на единия от радиаторите в хола, и плазмата и компютъра ми бяха целите във вода.Аз ги подсуших с кърпа,изчаках ги хубаво да изсъхнат и ги включих.Работеха си нормално.Обаче от вчера изхода на телевизора към който е включен компютъра с хаедеми кабел не работи.В смисъл не дава сигнал,все едно не е включено нищо към него.Включих компютъра към другия хаедеми изход,той работи.Днес забелязах,че картината е с една идея по ярка.Телевизора е на шест години,и е LSD ако трябва да бъдем по точни.Дали го баталяса водата,или му е дошло времето?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Плазмата май почна да дава фира
Collapse
X
-
Лошо, понеже за мен той има по скоро сантиментална стойност.Ейчди реди е, можел съм да го сменя през годините с фул ейчди, или с ултраейчди но беше ми много легнал на сърце и мислех да си карам с него до кът гушна букета.Предния ми се скапа баш за нова година, и тоя го домъкнах в най голямата поледица на -20 за да гледам шоуто на СлавчоSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Ако е LSD никой и нищо не може да му помогне, винаги ще приема/предава изкривено. Ако обаче е LCD, има някакъв шанс да бъде спасен, въпреки че е малко позакъснял въпросът ти. Трябвало е веднага да го откараш на сервиз, сега, след като вече е работил подмокрен, платките ще са в доста лошо състояние. То си зависи и къде и колко се е намокрил. Няма ли някакви петна по изображението?Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
LCD е.С годините успя да си запази картината идентична както е била от ден първи.Не като някои плазми да са сговнясва след втората година.Аз за това му се кефех.Сервизи в градъ няма,ако е гаранционен го пращат в официялното представителство на марката.Телевизора беше целия във вода, по екрана и от зад, по кабела за ток и по ейчди кабела.Петна по изображението няма.Но има леко трептене на екрана когато няма нищо включено към него. Лошото е май че и компа са сговнясва, не ми дава първоначалния екран за биоса и логото на уиндоус.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Олди ти подсказа......нали знаеш, един памперс като се напой, не се подсушава, а се хвърля....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Понякога е много лошо да се купува здрав телевизор - продължавам да гледам едно 29-инчово кинескопово Сони, купено на промоция по случай Европейското по футбол 2004г., но няма трошене.
Не си спомням вече с какво ли не е заливано, но не с вода.
Три дистанционни вече му смених и още си работи.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеLCD е.С годините успя да си запази картината идентична както е била от ден първи.Не като някои плазми да са сговнясва след втората година.Аз за това му се кефех.Сервизи в градъ няма,ако е гаранционен го пращат в официялното представителство на марката.Телевизора беше целия във вода, по екрана и от зад, по кабела за ток и по ейчди кабела.Петна по изображението няма.Но има леко трептене на екрана когато няма нищо включено към него. Лошото е май че и компа са сговнясва, не ми дава първоначалния екран за биоса и логото на уиндоус.
Ако си безумно смел, изключвай всички кабелаци, задължително захранващият, сваляй капакът, гледай къде има следи от водата и чисти със чист спирт и памуче. След това го подсуши със сешуар. Трябва да се внимава адски много с дисплея, едно чукване или по силен натиск и става история.
Има не малка вероятност да го довършиш обаче. А ако го отвориш и видиш по спойките и изводие на елементите сивкави или кафяво/черни мътни петна - брой го пътник.
Що за марка и модел е това нещо?Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеСлед като няма петна, то най вероятно е бил само изпръскан, може би е попаднала вода през отворите за вентилация. Вероятноста да бъде спасен в сервиз не е малка, но след като няма такъв......
Ако си безумно смел, изключвай всички кабелаци, задължително захранващият, сваляй капакът, гледай къде има следи от водата и чисти със чист спирт и памуче. След това го подсуши със сешуар. Трябва да се внимава адски много с дисплея, едно чукване или по силен натиск и става история.
Има не малка вероятност да го довършиш обаче. А ако го отвориш и видиш по спойките и изводие на елементите сивкави или кафяво/черни мътни петна - брой го пътник.
Що за марка и модел е това нещо?
Телевизора е LG 26LH2000SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
Comment