Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да намеря към кого е ГО на един келеш

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как да намеря към кого е ГО на един келеш

с БМВ, колеги? Проверих, че има сключена ГО по номера, има каско в Армеец, това ни го каза застрахователят на другата жертва, но не знам към кого да предявя претенции, че ми помля гаражната врата и ми потроши щипките на бронята. А на едни съседи директно им прати А-класата за тотал щета тоя олигофрен. И избяга! Помля ми вратата задено с още една кола, прецака ми бронята на колата, паркирана у дома и офейка мръсния плужек.
    Поредния кретен с БМВ, решил че е безсмъртен.
    За какво му е на човек манекенка, като си има Алфа 147...

Това да не се случи тая вечер на ул. Княжевска...?....полицията, трябва да ти свърши работа....но щом е офейкал...е нередовен и бая ядове ще имаш с разправии.....

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Извадил си късмет.....и то голям, спрямо А-класата, задницата и беше отнесена....явно съм минал малко след като е станало....имаше една руса мадама ... като чели плачеше....но видях, че има хора и не исках да спирам да гледам сеир....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Разправии ще има тоя калъф с БМВ-то, номерът му е даден на полицията, те да се оправят с него. Свидетели бол, а и тоя тъпанар услужливо си беше оставил цялата предна броня заедно с номера на нея... Полицаите много и се зарадваха! Има ГО, това проверено, има и каско. Аз си искам парите за ремонта на вратата плюс бронята, съседите ще си търсят тотал щета на Мерцедеса. Не може да си стоиш вкъщи и да си на тръни дали някой малоумник няма да ти се натресе в къщата. Да се самоубива от някоя скала, не в жилищния квартал. Ми ако точно тогава там минаваха хора? Щото по улицата е имало немалко свидетели. Момичето, което е плачело вероятно е било наблизо и си е представило какво е цяло да стане, ако това копеле я е връхлетяло вместо Мерцедеса. После някой щеше да трябва да ходи за му вади гръкляна на тоя кретен.
      Last edited by novice; d.m.y г., 02:40.

Comment

Имаш право от полицаите да разбереш към кого има застраховака ГО.Но юе трябва да почакаш докато го привикат и даде обяснения, включително представи договор(полица) за застраховка ГО.

Виж хубаво какви да щетите да не пропуснеш нещо.

За "Армеец" нищо хубаво не мога да кажа, а имам опит със застрахователи.Принципно не искат да плащат доброволно, а все доброзорно - чрез съд...

Задължително съобщение до прокуратурата за извършено престъпление от всички пострадали.
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от novice Покажи съобщение
          Разправии ще има тоя калъф с БМВ-то, номерът му е даден на полицията, те да се оправят с него. Свидетели бол, а и тоя тъпанар услужливо си беше оставил цялата предна броня заедно с номера на нея... Полицаите много и се зарадваха! Има ГО, това проверено
          Свързваш се по телефона със съответната застрахователна компания, обясняваш случая, те идват на оглед, представяш протокола от милицията, и се уточнявате дали ремонта ще се плаща по фактури или по експертна оценка. Оттам нататък застрахователите си търсят парите от малоумника по съдебен път.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Да не забравиш портата при иска.... длтъжни са и нея да я платят или ремонта, и...
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

В Армеец му е само каското, ГО му е другаде, ако беше Армеец, те съседите с А класата са при тях. Полицаите описаха и моята ГО снощи и всичко, но казаха сами да издирваме кой му е застраховател едва ли не. За портата естествено ми е зор, тя ще излезе една трета от стойността си за ремонт.
              Повече ме притеснява, че тия от Лев инс викат направо пробвай с полир паста, дали ще ти излязат следите от боята на вратата по бронята. А но те е баш така, като я гледам внимателно отляво бронята си има счупени щипки вероятно, защото отляво седи с фуга 5мм., а отдясно си е читава, както си беше преди копелето да се натресе у нас.
              Т.е. те я заснеха, но сега ще се направят на ударени, че бронята провисва от едната страна или да ходя на повторен оглед? И друго, което ме посъветва този от Армеец, нищо че имам снимки какво е положението, да не оправям вратата преди неговия застраховател да е дошъл на оглед, както съветвате и вие.

Comment

Изисквай повторен оглед защото може да имаш щети под бронята, нещо да е поддало отдолу. Щипките бял кахър, ама ако е криво отдолу ще я напаснеш трудно. Нищо не пипай преди въпросния оглед и от двете застрахователни страни защото ще се направят на ударени само и само да не платят. По принцип ти работа с другия застраховател нямаш, твоя идва гледа и описва щетите, оттам по съдебен път те си взимат парите от неговия и съответно ти плащат или те пращат в техен "доверен" сервиз където ще ти я направят за тяхна сметка с гъза си в повечето случай и с най-евтините материали.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  Свързваш се по телефона със съответната застрахователна компания, обясняваш случая, те идват на оглед, представяш протокола от милицията, и се уточнявате дали ремонта ще се плаща по фактури или по експертна оценка. Оттам нататък застрахователите си търсят парите от малоумника по съдебен път.
                  Какво да си търсят, нали им е платил застраховка за щети до към... 1 млн, а сега щели да покриват и до 10 млн.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Като правиш справка за сключена ГО, пишеш ДКН и ти излиза застрахователя, начало и край на покритие, та дори и номера на полицата.

Не мога да разбера, какво е питането в темата.
                    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:56.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Намираш неговия застраховател, при който си е направил ГО, не каско и към него се обръщаш с искане да ти плати щетите, нанесени от този с БМВ-то. Дано бързо го намери и привика полицията и да си понесе последствията, че е напуснал птп-то.

Comment

Да, благодаря, намерих ги, Евроинс, преди е бил към Армеец, тази година е към Евроинс. Утре ще ходя там. Има ли някаква процедура? Освен моите документи, протоколите за ПТП и документите на колата трябва ли да нося нещо друго, за да дойдат на оглед и да опишат щетите по оградата ми и вратата? Трябва ли да се обръщам към гаранционния фонд или само към неговия застраховател? Извинявам се, че питам толкова много, карам от скоро, първи такъв случай ми е.
                        Сега говорих с Левинс, моите застрахователи и те нямало да предявяват иск за вратата на гаража. Добре а за бронята какво да правя? Къде да ходя на повторен оглед, защото след това с полирпастичката, дето ми го издумаха снощи оглеждащите от Левинс ще излезе, че няма нищо да преведат за щетата по колата и че едва ли не нищо и няма, след като 100 килограмовата плъзгаща врата се строполи върху бронята.
                        Last edited by novice; d.m.y г., 21:50.

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                          Какво да си търсят, нали им е платил застраховка за щети до към... 1 млн, а сега щели да покриват и до 10 млн.
                          Щом е избягал от мястото на ПТП то, вече е в нарушение, т.е. все едно е неправоспособен. А дали е бил пиян или без книжка е друг въпрос.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Така след като ми предизвика един куп неприятности и ходене по мъките, след като трябва да си давам документите за собственост на жилището, за да съм получел обезщетение за разбитата врата от застрахователя му, при положение че искат документ за собственост на увреденото имущество, което в случая е вратата и тя е на мое име, сега за капак на всичко, днес като анулирах претенцията за щета по моето каско и я прехвърлих на неговата ГО, от същото ЗД ми заявиха, че нищо няма да ми платят, преди да съм им занесял май наказателното постановление от полицията... Представете си наглост, има протокол за ПТП с ясно посочен виновник вътре, пожелаха да задържат оригинала на протокола при това, а сега ми искат и наказателно постановление, което не ми казаха какъв е редът за получаването му, само ми казаха, че можело да се проточи и до тогава нищо нямало да изплатят. Не че полицаите ми казаха нещо повече от "да се обърна към застрахователите"... Демек пияницата може да обжалва и нашият съд да точи делото с години и аз да пия една ледена вода за здраве.
                            А се оказа, че същия тоя келеш с фамилия Кашев, 40 и кусур годишен неудачник с 20 годишно БМВ регистрирано на името на баща му вероятно, някакъв 68 годишен човек, та тоя бил тираджия и правел курсове в чужбина. Сега явно се е укрил на курс, защото у тях го няма. Представете си само какви убийци карат ТИР-ове зад граница. Кръстете се и си желайте да не ги срещате на пътя, щото ако с едно БМВ тоя прави такива зулуми, представям си какво би направил с ТИР пиян. Същият тоя имал и друго ПТП през май и същият тоя, понеже е скандален и никъде не го искат, си е сменил компанията застраховател от миналата година. Само съжалявам, че помляната кола пред нас е на една лекарка, а не на полицаят, който също има навика да спира там. Ако беше помляна неговата кола, поне тоя можеше да изпита малко лично мотивирано приложение на строгостта на закона. А сега... я го накажат, я не, като се върне от поредния курс в чужбина...
                            Сега като се замисля, тоя или има хора да го укриват или успешно обжалва, щото щом в ЗД го видяха че има ПТП през май, но в сайта на Гаранционния фонд е чист - на неговия номер не излизат ПТП за тая година. Значи и мен ще прецака тоя пияница. Почвам да питам някой има ли добри адвокати, да ми препоръча и да го осъдят най-сетне?!
                            Last edited by novice; d.m.y г., 20:36.

Comment

Добреде кажи ,,тоя шофьр на автомобил,, стига се споменава BMW под път и над път за щяло и не щяло.Беенвето не направено да цака живота на хората,а тиквениците зад волана му го правят това.Същите тия тиквиници ги има и зад волана на голф,хонда със сигурност и на алфа и т.н. За другите неща нормално във всяка една бяла държава всеки има право да обжалва.Той може и да докаже че по време на инцидента е бил на друго място и автомобила му е бил откраднат и т.н. или просто го е дал на познат,на който му няма телефона понеже телефона му паднал в кенефа дал фира и всички номера са по дяволите.Вариянти колкото искаш да пиеш една студена вода.
                              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Working...
                              X