Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за маслата на Valvoline

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнения за маслата на Valvoline

Колеги искам да сменя маслото на самолетчето.Виждам че последно през април тая година е сменяно с 5w 40,но ми се иска да му тура 5w 50.В града има само на Кроон от тоя вискузитет,но Кроон неща.Намерих на едно място и Valvoline,но нищо не знам за тези масла.Някой има ли наблюдения върху тях.Това което знам само че са стара марка.Спомням си още като дете техни надписи по автомобилните състезания.Но що за стока са абер си нямамГледам че бая прах са хванали в магазина в който се продаватМай не са харчат много много
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Аааеее .. ся не ми обеснявай, че в твоя район нема други марки масла. Тва Валволина аз лично не бих пазарувал .. сега тамошния Валволин мое да е друга бира сравнен с тоя тук. Тва на лястовицата или за самолета питаш ?

п.п. що не прескочиш до Лер .. ем ти е близко, ем шти кажа къде да идеш за масло, ем ше ми свършиш и една работа
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      Аааеее .. ся не ми обеснявай, че в твоя район нема други марки масла. Тва Валволина аз лично не бих пазарувал .. сега тамошния Валволин мое да е друга бира сравнен с тоя тук. Тва на лястовицата или за самолета питаш ?

п.п. що не прескочиш до Лер .. ем ти е близко, ем шти кажа къде да идеш за масло, ем ше ми свършиш и една работа

Ми нема,Кастрол,Кроон и марка на магазина техни си масла.По сервизите с наливните бачкат с Шел и Тотал.Аа, и в сервиза на рено има бутилирано Елф.Валволинето и тука чух преди години от някой че било жмел.В Лер съм бил много пъти,те цените са като в Холандия.В търговския център Мулти Кастрола пълната синтетика 5л 60 евро, и на голямото кръстовище където е бензиностанцията на Ессо и Макдоналдс,като тръгнеш към въртрешноста на града от ляво има един малък магазин за авточасти,имаше полусинтетика на Шел и Лики Моли което не го тача.Кажи какво ти трябва от Лер,ако не е нещо специфично може да го има и тукЧе преди да цъфне джанката едва ли ще вазирам към Дойчланд.

Comment

Мми зимай Кастрол бе Веску. Там некъв Едж 10в60 и газ .. там поне нема ментета .. може би

за другото - на лично .. ама има едни българистани в Лер дето имат сервиз ..даже имаше и Декра по сервиза .. и там масла имаше бол .. ма на лично шти споделям
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
          Мми зимай Кастрол бе Веску. Там некъв Едж 10в60 и газ .. там поне нема ментета .. може би

за другото - на лично .. ама има едни българистани в Лер дето имат сервиз ..даже имаше и Декра по сервиза .. и там масла имаше бол .. ма на лично шти споделям

На алфата бех с едж 10в 60,ама беше атмосферка.Таа е с турбо и е препоръчително маслото да почва с 5-чка.Моя майстор вика ела ти сипа Еурол от големия варел и нема ни една

Comment

Каквото и марка да сложиш - все тая, само гледай да не е менте.
            От въпросното масло веждъж съм слагал преди години на Малката Алфа - с него двигателя беше по-тих в ниските обороти и по-шумен във високите, сравнено със Селения 20К АР.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Каквото и марка да сложиш - все тая, само гледай да не е менте.
              От въпросното масло веждъж съм слагал преди години на Малката Алфа - с него двигателя беше по-тих в ниските обороти и по-шумен във високите, сравнено със Селения 20К АР.

Абе и моя майстор вика че марката нямало значение Ама аз обичам да умувам и да търся конспирация

Comment

От Сааб форума колегите ми препоръчаха 10w 60 на Кроон,ама аз много много не ги тача маслата които започват с 10,пък били те и пълна синтетикаУважавам маслата които започват с 5 ама в същото време съм и бесен рейсър,абе мамата си е*ало

Comment

10W60 на Кроон не съм карал,адаша май наливаше такова на неговите 166-ци и е доволен.
                  П.С С тоя шлеп да си бесен рацер,колко да си бесен?

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                    10W60 на Кроон не съм карал,адаша май наливаше такова на неговите 166-ци и е доволен.
                    П.С С тоя шлеп да си бесен рацер,колко да си бесен?

Гледам на някои сайтове Кроон е по скъпо от 10w 60 едж на Кастрол.Викам ебати Кроона ша излезе тигрова овца Под 60 евро за 5л. 10w 60 не мога да го намера никъде,стига и до 85.А Кастрола го има и по 50 евро за 5л.

Шлепа мани,в Германия ми изпъна косата На горе по баира върви с 200км/ч,на долу не съм го тествал,защото все пак е от времето когато Ицето Стоичков беше голмайстор

Comment

Еееее турбо е,баирите са му силата,надолу недей го пъни че требва и да спираш някак.

Comment

Working...
                      X