If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оставаш на свободна и въртиш вала на ръка, или снимаш с високоскоростна камера и после гледаш записа на забавен кадър
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Първо гледаш отгоре, след това дигаш колата на крик и гледаш отдолу, накрая взимаш едно огледалце и гледаш отстрани....и си ти.....))))
Веско, оти ни занимаваш с глупости....купи си един и го метни у багажника....като се скъса....не е фатално, само чанча на пътя ще ти е в повече.....)
Първо гледаш отгоре, след това дигаш колата на крик и гледаш отдолу, накрая взимаш едно огледалце и гледаш отстрани....и си ти.....))))
Веско, оти ни занимаваш с глупости....купи си един и го метни у багажника....като се скъса....не е фатално, само чанча на пътя ще ти е в повече.....)
Абе батка това да не е бутни клечка пий вино Метни го у багажника Там са сменят и три ролки бре алоууВсичко това на калъп при моя човек на цена ала Френдо Барези ми стъпва на вратъ 200 евро кешовица Кат дадат фира обаче, та оставят на пътя и си жив зян Обаче от друга страна наиш колко нови ремъци съм сменил и хвърлил Уж на 100 000км обаче го свалям батка,той нов може да ма кара още толкоз Сега хващаш ли ми мисълтъ?
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Колеги,някой знае ли как мога да огледам целия пистов ремък на автоматик без да го свалям?
П.С. Скоростната кутия е 4 степенна,ако това има значение.
Аз съм с шестстепенна, но пистовият ремък се забелязва визуално, когато отвориш капака на двигателният отсек.
Когато крайните ръбове на ремъка са напукани, трябва да се смени, заедно с ролките които го придвижват.
Аз съм с шестстепенна, но пистовият ремък се забелязва визуално, когато отвориш капака на двигателният отсег.
Когато крайните ръбове на ремъка са напукани, трябва да се смени, заедно с ролките които го превижват.
Даде,той и моя се вижда от горе,но искам да го огледам от всякъде.Че кат цъфне джанката,ще вазирам за Монако,от там за едно курортно място в Испания на границата с Африка и змея го чака много път общо взето
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Абе батка това да не е бутни клечка пий вино Метни го у багажника Там са сменят и три ролки бре алоууВсичко това на калъп при моя човек на цена ала Френдо Барези ми стъпва на вратъ 200 евро кешовица Кат дадат фира обаче, та оставят на пътя и си жив зян Обаче от друга страна наиш колко нови ремъци съм сменил и хвърлил Уж на 100 000км обаче го свалям батка,той нов може да ма кара още толкоз Сега хващаш ли ми мисълтъ?
Ако блокира ролка ще се надере от външната страна.....и ще иде много бързо....а бе я смени колата.....тая ти е трудна за обслужване)
---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
Аз съм с шестстепенна, но пистовият ремък се забелязва визуално, когато отвориш капака на двигателният отсек.
Когато крайните ръбове на ремъка са напукани, трябва да се смени, заедно с ролките които го придвижват.
Какво значение има степените на скоростната кутия за пистовия ремък......
[QUOTE=Бобби;1445304]Ако блокира ролка ще се надере от външната страна.....и ще иде много бързо....а бе я смени колата.....тая ти е трудна за обслужване)[COLOR="Silver"]
Абе ти се с алфа я сравняваш Това е колата оркестър Състезателна лимузина за кратки разстояния и дълги междуконтинентални пътувания С две думи нямам думи
Ако блокира ролка ще се надере от външната страна.....и ще иде много бързо....а бе я смени колата.....тая ти е трудна за обслужване)[COLOR="Silver"]
Абе ти се с алфа я сравняваш Това е колата оркестър Състезателна лимузина за кратки разстояния и дълги междуконтинентални пътувания С две думи нямам думи
Ни, най малко я сравнявам...всеки луд с номера си...нали знаеш......карай смело и господ да те пази....ламарината е времена.....
Какво значение има степените на скоростната кутия за пистовия ремък......
Няма никакво значение степените на скоростната кутия - принципите са еднакви.
С многогодишншти бараки, които караме сме влезли в индустрията на продавачите на псевдо оригинални части и неуките майстори, представящи се като някакви виртуози, на които всичко им е ясно и ръсещи глупости с важен тон. .
Начи батка,аз съм пълен атеист.......вярвам в Continental.......вече толкова години само тя ме пази
Дънлоп са по добри......ако иде реч за каучук....но за ремъци...не
знам.....за туй си харесвам верижната алфа... и тоя външният ремък не ме е еня за него...даже без него е по бърза...)
Comment