Известие

Collapse
No announcement yet.

Преглед на пистов ремък на автоматик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преглед на пистов ремък на автоматик

Колеги,някой знае ли как мога да огледам целия пистов ремък на автоматик без да го свалям?

П.С. Скоростната кутия е 4 степенна,ако това има значение.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Оставаш на свободна и въртиш вала на ръка, или снимаш с високоскоростна камера и после гледаш записа на забавен кадър
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

За първото надявам се да е серизоно,за второто ясно че е майтап

Comment

Първо гледаш отгоре, след това дигаш колата на крик и гледаш отдолу, накрая взимаш едно огледалце и гледаш отстрани....и си ти.....))))
        Веско, оти ни занимаваш с глупости....купи си един и го метни у багажника....като се скъса....не е фатално, само чанча на пътя ще ти е в повече.....)
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
          Колеги,някой знае ли как мога да огледам целия пистов ремък на автоматик без да го свалям?

Какъв тоя автомат бря, това от концерта на Лепа Брена на "Васил Левски".
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Първо гледаш отгоре, след това дигаш колата на крик и гледаш отдолу, накрая взимаш едно огледалце и гледаш отстрани....и си ти.....))))
            Веско, оти ни занимаваш с глупости....купи си един и го метни у багажника....като се скъса....не е фатално, само чанча на пътя ще ти е в повече.....)

Абе батка това да не е бутни клечка пий вино Метни го у багажника Там са сменят и три ролки бре алоууВсичко това на калъп при моя човек на цена ала Френдо Барези ми стъпва на вратъ 200 евро кешовица Кат дадат фира обаче, та оставят на пътя и си жив зян Обаче от друга страна наиш колко нови ремъци съм сменил и хвърлил Уж на 100 000км обаче го свалям батка,той нов може да ма кара още толкоз Сега хващаш ли ми мисълтъ?

Comment

Аз съм с шестстепенна, но пистовият ремък се забелязва визуално, когато отвориш капака на двигателният отсек.
              Когато крайните ръбове на ремъка са напукани, трябва да се смени, заедно с ролките които го придвижват.
              Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:44.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Какъв тоя автомат бря, това от концерта на Лепа Брена на "Васил Левски".

Не не е калашников

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:42 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Аз съм с шестстепенна, но пистовият ремък се забелязва визуално, когато отвориш капака на двигателният отсег.
                Когато крайните ръбове на ремъка са напукани, трябва да се смени, заедно с ролките които го превижват.

Даде,той и моя се вижда от горе,но искам да го огледам от всякъде.Че кат цъфне джанката,ще вазирам за Монако,от там за едно курортно място в Испания на границата с Африка и змея го чака много път общо взето

Comment

Абе батка това да не е бутни клечка пий вино Метни го у багажника Там са сменят и три ролки бре алоууВсичко това на калъп при моя човек на цена ала Френдо Барези ми стъпва на вратъ 200 евро кешовица Кат дадат фира обаче, та оставят на пътя и си жив зян Обаче от друга страна наиш колко нови ремъци съм сменил и хвърлил Уж на 100 000км обаче го свалям батка,той нов може да ма кара още толкоз Сега хващаш ли ми мисълтъ?
                  Ако блокира ролка ще се надере от външната страна.....и ще иде много бързо....а бе я смени колата.....тая ти е трудна за обслужване)

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Аз съм с шестстепенна, но пистовият ремък се забелязва визуално, когато отвориш капака на двигателният отсек.
                  Когато крайните ръбове на ремъка са напукани, трябва да се смени, заедно с ролките които го придвижват.
                  Какво значение има степените на скоростната кутия за пистовия ремък......

Comment

[QUOTE=Бобби;1445304]Ако блокира ролка ще се надере от външната страна.....и ще иде много бързо....а бе я смени колата.....тая ти е трудна за обслужване)[COLOR="Silver"]

Абе ти се с алфа я сравняваш Това е колата оркестър Състезателна лимузина за кратки разстояния и дълги междуконтинентални пътувания С две думи нямам думи

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1445308]
                      Ако блокира ролка ще се надере от външната страна.....и ще иде много бързо....а бе я смени колата.....тая ти е трудна за обслужване)[COLOR="Silver"]

Абе ти се с алфа я сравняваш Това е колата оркестър Състезателна лимузина за кратки разстояния и дълги междуконтинентални пътувания С две думи нямам думи
                      Ни, най малко я сравнявам...всеки луд с номера си...нали знаеш......карай смело и господ да те пази....ламарината е времена.....

Comment

Какво значение има степените на скоростната кутия за пистовия ремък......
                        Няма никакво значение степените на скоростната кутия - принципите са еднакви.
                        С многогодишншти бараки, които караме сме влезли в индустрията на продавачите на псевдо оригинални части и неуките майстори, представящи се като някакви виртуози, на които всичко им е ясно и ръсещи глупости с важен тон. .
                        sigpic

Comment

[QUOTE=Бобби;1445310]
                          Ни, най малко я сравнявам...всеки луд с номера си...нали знаеш......карай смело и господ да те пази....ламарината е времена.....

Начи батка,аз съм пълен атеист.......вярвам в Continental.......вече толкова години само тя ме пази

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1445313]

Начи батка,аз съм пълен атеист.......вярвам в Continental.......вече толкова години само тя ме пази
                            Дънлоп са по добри......ако иде реч за каучук....но за ремъци...не
                            знам.....за туй си харесвам верижната алфа... и тоя външният ремък не ме е еня за него...даже без него е по бърза...)
                            Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:55.

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1445313]

Гумите на колeлото ми са с тази марка - няма грешка.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X