Известие

Collapse
No announcement yet.

Няко някога да е гласувал... еле па вчера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Един път за царя и после йок.След това което видях и чух от първа ръка....ми дори и никой да не гласува ГЕРБ пак ще спечелят...поне във Варна.Ще гласувам тогава когато избесим тия и турим некой блатняк.
    И като знаеш за гешефтите на изборите, що не гласува на референдума? Електронното гласуване е нещото, което много сериозно може да пребори тези неприятни неща.

Лично аз очаквах в големите градове избирателната активност на референдума да е доста по-висока, но уви.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Щото, по принцип идеята е добра, но е замислена да работи в полза на партиите, това че щяла да ме улесни е стъвчица.Щом тотото два пъти изтегли едни и същи топки, каква ми е гаранцията че като набия ентер гласът ми няма да отиде за ПутинА не гласувах щото са все едни същи от четвърт век насам, за какво да гласувам за тях, да има материал за форумите ли.Да закрият вкички партии и да останат две три, ляво дясно център, горна и долна камара ли , републиканци и консерватори ли както ще да е, не може да има 300 партии с 3000програми да цъфнеш и да вържеш и накрая да се окаже че си гласувал пак за тия.Като дойдат пробългарски настроени хора тогава.Дотогава съм пас.Засега всичко иска власт за лично облагодетелдтване.
      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 11:06.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Са остава Пачо да даде мнение,туй по неговата част

Comment

Всички приказки затова, че ако се въведе електронно гласуване, вотът ще се манипулира лесно и по-важното - няма да я има анонимността на вота, са измислици на хора, които добре разбират, че царството им ще приключи с това.

Всеки, който си вади хляба в IT бизнеса, ще ти каже, че когато системата се направи, както трябва, нито едното е вярно, нито другото.

Някой да има идея, защо си управляваме банковите сметки през Интернет а не трябва да ползваме същата технология за да гласуваме?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Винаги гласувам, после с чиста съвест ги псувам

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            Вемереото са партия с много крайни идеи.Историята го е доказало че партиите с крайни идеи винаги са последната дупка на сиренето.Както и Атака междувпрочем,и от последните циркове на Воленката силно се съмнявам че ще влезнат в следващия парламент.
            Ай на бас, че ша стане точно обратното

Нещо за "електронно" гласуване балтаете, а чували ли сте песента "Хакерите ми са много по-добри от хакерите тьи"

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Всички приказки затова, че ако се въведе електронно гласуване, вотът ще се манипулира лесно и по-важното - няма да я има анонимността на вота, са измислици на хора, които добре разбират, че царството им ще приключи с това.

Всеки, който си вади хляба в IT бизнеса, ще ти каже, че когато системата се направи, както трябва, нито едното е вярно, нито другото.

Някой да има идея, защо си управляваме банковите сметки през Интернет а не трябва да ползваме същата технология за да гласуваме?
            А да си чувал случайно, колко сметки вече са опразнени?
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Винаги гласувам, после с чиста съвест ги псувам

Ай на бас, че ша стане точно обратното

Нещо за "електронно" гласуване балтаете, а чували ли сте песента "Хакерите ми са много по-добри от хакерите тьи"

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

А да си чувал случайно, колко сметки вече са опразнени?
              А ти да си чувал, как точно се прави това? В 99% от случаите това е възможно заради немърливост на самите ползватели.
              Друг е въпросът, че е огромен броят на некомпрометираните сметки а ужилените представляват нищожен % от тях.

Иначе никой нямаше да ползва подобна услуга.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

И аз като доктора, чинно гласувам, а после гласно ги псувам!
                Даже в избирателната секция направих малък скандал, та се по събудиха.
                Стана ми интересно, защо ме питат, дали ще гласувам за референдума, а не обратното.
                Почнаха да мрънкат, ама аз съвсем вежливо им уточних, че ще чакам смислен, а не измислен отговор.
                Това ги събуди, вдигна им кръвното, както нивото на политическата им култура, малко над кръчмарското ниво, а на мене ми осмисли деня, подчинен на смяна на гуми и настройка на газов инжекцион.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Това с електронното гласуване е...., щом в Германия го забраниха си направете сметката, една страна с принципи и закони не е могла да се оправи с електронното гласуване какво ли ще стане в нашата татковина (риторичен въпрос) ?
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Напълно съм съгласен! Партиите много се страхуват от електронното гласуване - затова бяха и инструкциите към избирателните комисии да не предлагат бюлетини за референдума, затова е и говоренето за възможното пробиване на системата, затова имаше и хакерска атака срещу сайтовете на ЦИК. Целта им е да накарат повече хора да не гласуват. В избирателната секция, в която гласувах, бяха разписани глухите и слепите. Те, хората си идваха и гласуваха, а здрави и прави хора си измислят оправдания и само мрънкат, защото само това умеят. Нека тогава ни управляват глухите, слепите и циганите, щом другите са заети да пият ракия и да псуват политиката.
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Абе щом хакнаха пощата на директора на ЦРУ, Пентагона, ФБР и прочие какъв е проблема с електронното гласуване, сори ама не мога да имам доверие на нашите управляващи че няма да опорочат тази система.

Comment

А ти да си чувал, как точно се прави това? В 99% от случаите това е възможно заради немърливост на самите ползватели.
                        Друг е въпросът, че е огромен броят на некомпрометираните сметки а ужилените представляват нищожен % от тях.

Иначе никой нямаше да ползва подобна услуга.
                        Бе аз знам как и защо става, но като пробваш на следващите избори да гласуваш и се окаже, че вече си го направил, сети се за това чесане на пръсти. В тая "държава" всичко се прави, за да те "качат"
                        Ако някой имаше грам желание да се съобрази с мнението на "електората", отдавна нещата нямаше да изглеждат като "Арена Армеец". То и целта на "референдума" е да вкарат въпроса в пленарна зала и да си правят там, каквото им харесва.
                        Ма вервайте си. Вярата е велика сила.
                        Добре, че се намери Сидеров, че да вкараме и Конституцията за промяна, че иначе какво ли щяха да правят. Ма те си имат да му вращат, щото и тури "златният" си пръст отзад, при предния опит.

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                          Напълно съм съгласен! Партиите много се страхуват от електронното гласуване - затова бяха и инструкциите към избирателните комисии да не предлагат бюлетини за референдума, затова е и говоренето за възможното пробиване на системата, затова имаше и хакерска атака срещу сайтовете на ЦИК. Целта им е да накарат повече хора да не гласуват. В избирателната секция, в която гласувах, бяха разписани глухите и слепите. Те, хората си идваха и гласуваха, а здрави и прави хора си измислят оправдания и само мрънкат, защото само това умеят. Нека тогава ни управляват глухите, слепите и циганите, щом другите са заети да пият ракия и да псуват политиката.
                          Ми нали това ти обеснявам, че ти примерно гласуваш за пембените, после ти фърлят бюлетината и пускат такава за черно белите пък ти си мисли че имаш принос.Няма значение колко гласуват, печелившите са предопределени.

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                            Абсолютно си прав за хакерската атака на сайта на ЦИК.
                            При положение, че парирането на такава атака е елементарно, още повече, когато се е предполагало, че е възможна такава, аз не мога да си обясна случилото се с друго освен с това, че тя е била "желана".

Аз работя в институция, която до момента съвсем успешно парира такива атаки. Дори преди време имаше ясно оповестена дата от страна на "анонимните" на която публичният ни сайт ще бъде блокиран от DDoS атака.
                            Яко се напиняха, но нищо не успяха да направят.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Абсолютно си прав за хакерската атака на сайта на ЦИК.
                              При положение, че парирането на такава атака е елементарно, още повече, когато се е предполагало, че е възможна такава, аз не мога да си обясна случилото се с друго освен с това, че тя е била "желана".

Аз работя в институция, която до момента съвсем успешно парира такива атаки. Дори преди време имаше ясно оповестена дата от страна на "анонимните" на която публичният ни сайт ще бъде блокиран от DDoS атака.
                              Яко се напиняха, но нищо не успяха да направят.
                              Нали се сещаш, че "хакерите" няма да са "отвън", а ще са само оправдание. Я помисли какви резултати се "прогнозираха" за изборите и "референдума"? Е, имаме пълно съвпадение. Що ли? И "електронното" ще е същото, но много по-лесно. Сега е много трудоемко и скъпо.

Comment

Това с имунитета на депутатите направят ли го, до тоталитаризма от хитлеров или сталински тип е не една крачка, а баш тоталитаризъм.
                                Ако електронното гласуване е порочно, то от това съвсем не следва, че сегашното е чисто като девица.
                                По скоро е като една моя позната в миналото, която за да бъде девствена за първата си брачна нощ правеше невероятни свирки и се трескаше отзад и каквото още се сетите.
                                По документи всичко е наред, восъчният печат е цял, само дето отзад плика е съдран.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X