Известие

Collapse
No announcement yet.

VM petrolium (бензиностанцията на Марешки)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да, днес заредих 100 октана на цена 1,98лв
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Да, днес заредих 100 октана на цена 1,98лв
      Тогава следващият ми въпрос е все още ли сме в една държава София и Варна? Че горивата при нас са с едни 30-40 стотинки отгоре....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Тогава следващият ми въпрос е все още ли сме в една държава София и Варна? Че горивата при нас са с едни 30-40 стотинки отгоре....
        Това е щот някои варненци мърморят повече от някои софиянци.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Еми не всички бензиностанции предлагат тези цени, примерно пред нас ОМВ още е на 95 - 2,06, 100 - 2,28 май, нафтътъ не я виждам че ми пречат клоните на дърветата и ша падна ако се наведа повече.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Аз доколкото разбрах около метро Лукойла също намалил цените до тези на Марешки , но видях и StarPower-a , също и едно ОМВ свалили цените . Но всички , които са намалили цените са близо до Марешки като локация.
            Last edited by AHAHu; d.m.y г., 12:30.
            sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

Смятайте за какво ограбване на хората става дума.... Дано не го отрепат човечеца...
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Еми не всички бензиностанции предлагат тези цени, примерно пред нас ОМВ още е на 95 - 2,06, 100 - 2,28 май, нафтътъ не я виждам че ми пречат клоните на дърветата и ша падна ако се наведа повече.
                Никво навеждане и само при Марешки, докат са учувечат 'сичкити.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

И в София има достатъчно бензиностанции, на които цените са като тези при Марешки, например "GO Petrolium", с картите за отстъпки, които се дават свободно на самите бензиностанцииq нафтата струва 1,85 С ДДС, има и разни други от типа на "Круиз"/Сакса Фюелс/ и прочее. Не знам що се бутате по тия Лукойли, ОМВ-та, Шелове и подобни обирджии
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

На Газтрейд с отстъпка газта е 82 стотинки, София-Цариградско шосе
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

аз вече 3 резервоара издухах...
                      Варна София Варна 1000км - 55,4 л. нафта 99,5лв
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                        аз вече 3 резервоара издухах...
                        Варна София Варна 1000км - 55,4 л. нафта 99,5лв
                        Като ти хвръкне турбото и помпите - всичките ти икономии ще отидат на кино.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Никво турбо няма да му хвръкне, всички варненци при Марешки!

---------- Post added at 06:25 ---------- Previous post was at 06:18 ----------

Не само не сме в една държава, а май сме на различни планети. Докато София живее и се развива, Варна тъне в безработица и за 25 години тук-таме по някоя улица асфалтирана, ползваме горивото от Марешки да дойдем да видим как се прави, че само подлеза на Лъвов мост струва колкото всички пари за вн за тия 25 години...
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                            Никво турбо няма да му хвръкне, всички варненци при Марешки!

---------- Post added at 06:25 ---------- Previous post was at 06:18 ----------

Не само не сме в една държава, а май сме на различни планети. Докато София живее и се развива, Варна тъне в безработица и за 25 години тук-таме по някоя улица асфалтирана, ползваме горивото от Марешки да дойдем да видим как се прави, че само подлеза на Лъвов мост струва колкото всички пари за вн за тия 25 години...
                            Е ти какво искаш?! Явно Бойко мисли да живее в София . Оправил е булевардите по които пътува, околовръстното около Бояна и Сомеоново, направи си магистрала да ходи до Слънчев бряг човека, сега до края на мандата трянва да успее и пътя за Златните да си оправи и готово

Comment

A-a-a... И пътя до Гърция да оправи, че да ходим по магистрала Струма... И до Банско ще е по-леко ...
                              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение

Бе развивала се София.......култура ми янко.....то развиването да не е само материялно?Трябва и ментално,ако ме разбираш..........а ментално е на нивото още ,,борец остриган до кожа,в ръцете венозен като шпек салам,обут в анцуг и налъми на които пише куку boss с точно 200 думи в речника си,ама иначе представяш се за строителен предприемач.............,,
                                SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Working...
                                X