Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте вчера къде бях ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bass
    Баси иновацията! Перката на радиатора монтирана в маската :P
    Хахахаха, това беше добро
    '05 166 V6
    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Какво казват Мерцедес собствениците...

Това е за тез, дето мислят, че мерцедес е кола. По-скоро е купчина екстри събрани в неква ламаринена кофа... големите иноватори, измислили топлата вода, но не могат да се сетят за какво им е
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
        На теб специално си мисля че Алфа по ти отива
        В подкрепа на това мнение Иначе,за мен след Алфа Ромео съществуват три марки започващи с буквата М:Marlboro ,Motorola и Mercedes

А емблемата,нямаща нищо общо с тая на Alfa Romeo и децата знаят,че трите лъча символизират:небе,земя и вода.Малко са по-далеч от Зил,няма как...
        Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
        ------------------------------------------

Comment

Колата си изглежда адски добре и особено Авангарда и аз бях там както спомена Ванката ма на работа
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Naso

.... купчина екстри събрани в неква ламаринена кофа...
            За това Мерцедсес ама само със шофьор да мога да се радвам на екстрите Или може би по добре със шофьорка
            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Вече я има във Велико Търново само, че с 2 врати...от 2-3 дена е тук, всеки ден най-малко по 3-4 пъти я виждам..беличка, като снежинка. Някакъв черен борсук с лъскави очила се нагнездил на белия салон...

Comment

Първоначално публикувано от coolboby
                Вече я има във Велико Търново само, че с 2 врати...от 2-3 дена е тук, всеки ден най-малко по 3-4 пъти я виждам..беличка, като снежинка. Някакъв черен борсук с лъскави очила се нагнездил на белия салон...
                Пич нешо си се пообъркал колата започва да се продава Септември 2007 тва дет си го видял е нещо друго а и Ц класа с 2 врати нема/все още/
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...827&f1=details
                  Ей такова съшото, да не кажа, че е то, защото разлика не виждам от това което има във Велико Търново и това от обявата ...не е ли същото като това от снимките по Темата?

Comment

Ей такова съшото, да не кажа, че е то, защото разлика не виждам от това което има във Велико Търново и това от обявата ...не е ли същото като това от снимките по Темата?

Хехехе, мноооо си се объркал, човече...

Това е CL 600, а тук говорим за C-класата

Това са двете крайности на концерна.

Карал съм такъв ЦЛ600, змей е
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                      1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
                        Кое е толкова смешно?

Comment

Предницата на този МБ по мой наблюдение от снимките е същатата като тази от мобайл.бг ... мисля, че може да ми обясниш културно ква е разликата..вместо да ми шибаш 2039432 емотиикони

Comment

Аз съм съгласен че много си приличат Особено отпред...
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Предницата на този МБ по мой наблюдение от снимките е същатата като тази от мобайл.бг ... мисля, че може да ми обясниш културно ква е разликата..вместо да ми шибаш 2039432 емотиикони
                              Ми очевидно по-ми се отдава да шибам и по-малко да обяснявам ....А ти пък не се пали толкоз

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                              1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                                Първоначално публикувано от Naso

.... купчина екстри събрани в неква ламаринена кофа...
                                За това Мерцедсес ама само със шофьор да мога да се радвам на екстрите Или може би по добре със шофьорка
                                Сега остава и такава екстра да измислят (вместо шофьорка - някаква джаджа за с***ки)

От един час чета линкчето дето даде Насо . Малеее имаше един дето след проблеми с Ц350 взема Е350 - по виско клас (той казва, че се ъпгрейдвал) и пак влиза в приключение. (това за периода 2005 - 2006)и с чисто нови коли.
                                Помислих , че това е само за мерцедесите в САЩ - е да ама има и мнения от Европа.(ама си личи , че разбират повече от частите на колата)
                                Има и хора които казват , че са имали и преди МБ - ама сегашните им нови покупки ги отказват от марката.
                                Аз вече не знам кво става - щото все винаги съм смятал МБ за МНОГО добри
                                А дали е само МБ. Дали е след сливането с Крайслер, дали просто всички нови коли са по сложни и калпави от предходните, независимо от марката
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X