If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз подозирам, че основната причина е новата серия на LEGO, сега като се захласнат лапетийте продажбита на конструкторите ще скочи до невиждани нива. Чак се замислям дали да не заръчам един кораб с конструктори, ще избия рибата ръзийш ли.
Пс Абе що няма играчка с физиономията на Чък Норис...?
Това по прост народ от американците няма...........не стига че са грозни ами са и прости..............голяма част от хората по света нямат какво да си сложат на масата те ми дават по 8 000 долара за билет да ми гледат некав филм..........простотиоооо,простотио..........
Те затова имат по 8000$ за билет. Системата им е такава че ги държат в що-годе една задоволителна форма на живот в чието си съществуване да са полезни за икономиката им, както и достатъчно задоволени финансово за да не се интересуват от нищо ставащо извън Хамериката, същевременно ги друсат на поразия с наркотици, целенасочено изпростяване. Общо взето им е през оная работа за останалата част от планетката, каквото и да взема за пример от тях все до тоя извод стигам.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
След войната в Ирак средната класа там рязко започна да се топи и на много такива ,,които не ги интересува другата част на планетката,, банките им конфискуваха къщите с по 12 спални...........блокираха им кредитните карти и от голямото добро утро,става поройник точно за един работен ден.10 годишни деца в Колумбия работат по мините и вечер ядат боб чорба,американеца 8 хил. долара за билет.............я му празни един пълнител от калашник в тиквата...........дейба миндиляка му...........
принципн по-тъпо говедо от хамериканецо нема на светъ, оно само рупа и арчи назаем пари на горките гадни еврейчета тяхното мами кривоносо а освен туй пресиденто им е гнусен негер женен за мъж - травестит, пълно е при тях с мангали и моля, само без разсизън!
---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:54 ----------
Бояне,
Ти какво точно си очаквал от филма? Да е(стане) некой шедьовър като на Кубрик ли? Междузвездни войни винаги е бил и ще си остане блокбъстър .. наред с останалите там като Индиана Джоунс например. Идеята му е да развлича с хумор, ефекти и плоска история и да прибира огромни приходи. Това не го прави лош разбира се! Аз съм фен и имам нужда от такава порция ентертеймънт редовно. Даже съм на мнение, че лентата върви в правилна посока, защото са вкарали нови елементи, герои и като цяло атмосферата на филма. Джей Джей Ейбрамс си е свършил работата на този етап от развитието на сагата. Очаква се в продължението Лукас да се намери вече по-сериозно. Няма как да са минали 37-38 години от Нова Надежда и 16 от Невидима заплаха и да очакваме същите неща. Важното е да има развитие в някаква посока, а дали е вярната на този етап според мен да .. , но ако не е - така или иначе ще има продължения и там корекции могат да се вкарат.
ти па ту те нема ту те има кво са разсъждаваш тука уоо ай наздраве и да та добарат клонираните негери от СтауОрзо дта добарат
Аз подозирам, че основната причина е новата серия на LEGO, сега като се захласнат лапетийте продажбита на конструкторите ще скочи до невиждани нива. Чак се замислям дали да не заръчам един кораб с конструктори, ще избия рибата ръзийш ли.
Пс Абе що няма играчка с физиономията на Чък Норис...?
Четвърти закон на Нютон - Не се ебавай с Чък Норис!
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
аа извинявай предпремиерно не можеш да гледаш нищо в какъвто и да е сайт аз този месец съм бил на 12 премиери на късометражно кино и всичките режисьори са ми приятели и то близки такива - няма как предпремиерно да изтече нищо в никакъв сайт никъде! особено по отношение на високобюджетна продукция като СтарУорс просто няма как...
В грешка си :P
""Завръщането " и "Омразната осморка" попаднаха в интернет няколко дни преди премиерата. Копията попаднали в мрежата са филмите "Завръщането " и "Омразната осморка" , новият филм на Куентин Тарантино. Това се съобщава от Холивудски репортер.
И двата филма е трябвало да излезнат ограничено на 25 декември, а свободно по кината от месец Януари.
Гафа са го допуснали журналисти , на които са били дадени копия за предварителен преглед.
Следва да се отбележи, че в момента нелегални копия са изтеглени около 1 милион пъти за няколко дни. И двете ленти са в топ 10 на най-изтеглени филми."
... да добавя и "Мостът на шпионите" .
така, че дерзай ... P2P винаги оцелява.
Весели празници.
Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
166 2.4 JTD '02
164 2.5 TD '98 ex
Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.
Аве стига с тия фантасмагории......я някой да каже на коя страница в библията беше рецептата ,как се правеше от водата вино.....че ми свърши
Мноо рано бе...дано Силата бъде с теб.
""Завръщането " и "Омразната осморка" попаднаха в интернет няколко дни преди премиерата. Копията попаднали в мрежата са филмите "Завръщането " и "Омразната осморка" , новият филм на Куентин Тарантино. Това се съобщава от Холивудски репортер.
И двата филма е трябвало да излезнат ограничено на 25 декември, а свободно по кината от месец Януари.
Гафа са го допуснали журналисти , на които са били дадени копия за предварителен преглед.
Следва да се отбележи, че в момента нелегални копия са изтеглени около 1 милион пъти за няколко дни. И двете ленти са в топ 10 на най-изтеглени филми."
... да добавя и "Мостът на шпионите" .
така, че дерзай ... P2P винаги оцелява.
Весели празници.
Завръщането!!!!!! няма ТАКЪВ филм и няма такава камера !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! никога досега не съм гледал 30 секунден кадър НИКОГА!!!! бих си помислил, че е сниман с дрон но не е, личи си рамката на крана, майкооооо ке умрем !!!!! баси филма .... продължавам да го гледам - Ди Кабрио аз лично не го харесвам но ако някой преди години ми беше казал че този човек може не да износи а да лети в тази роля щях да се смея с часове
Завръщането!!!!!! няма ТАКЪВ филм и няма такава камера !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! никога досега не съм гледал 30 секунден кадър НИКОГА!!!! бих си помислил, че е сниман с дрон но не е, личи си рамката на крана, майкооооо ке умрем !!!!! баси филма .... продължавам да го гледам - Ди Кабрио аз лично не го харесвам но ако някой преди години ми беше казал че този човек може не да износи а да лети в тази роля щях да се смея с часове
НеНормален..снощи го гледах...най-бруталния и хубав филм от последните години.
Comment