Известие

Collapse
No announcement yet.

Стар Уорс Епизод 7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    Аве стига с тия фантасмагории......я някой да каже на коя страница в библията беше рецептата ,как се правеше от водата вино.....че ми свърши
    Имам рецепта - как от вино, вода да направиш. Ако ти върши работа - кажи си. Подозирам че си наясно с тая технология, но все пак.....
    Хм, верно, в страни от проблемът, но......мога да помогна и от вино, оцет да сътвориш. Опитът трябва да се предава, аз посъбрах малко, та.......
    Да, това са "грозни" предложения, но има и полужителна страна. Оцетът свършва дооооста по бавно. Ако не разполагаш с достатъчни количества сливова, естествено. Когато има достатъчно сливова, то и оцетът свършва.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      никога досега не съм гледал 30 секунден кадър НИКОГА!!!!
      щото не си гледал "Малката Булка" ...
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Аз па гледах Спондж Боб - Спондж Боб – жълта квадратна гъба с големи сини очи и стърчащи предни зъби, с трапчинки на бузите и лунички. Той може по свое желание да изменя дължината и формата на ръцете си, всмуквайки ги в себе си. Обикновено носи бяла риза с къси ръкави, червена вратовръзка, лъснати до блясък черни обувки и кафяви гащи.

Току що свалих и изтрих торента с джедаите - отвратително скачество.
        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:53.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
          Аз пък чакам с по-голямо нетърпение новите епизоди на АЛФ ... Друго си е да се посмее човек
          Ама Алф, ще има ли нови епизоди ???Ако е така, то значи аз съм чакал дваасе години хаха.
          Колкото до войните - мииии, за мен в сърцето ми си остават само оригиналите, останалите са...а бе за нищо не стават. Няма да забравя, докато ни строяха блока на докторската градинска, ни бЕха дали оборотно в Дружба, та там имаше едно кино - до езерото.... Ревях на нашите по цял ден, само и само да ме заведат отново на кино....На ред с това, ревях и като ме караха да си легна, а в същото време даваха Ган, Зен и Блейк по първа програма
          А мааалко по - късно се превъплатих в Междузвездния принц....и болонката ни тогава се казваше Бенджи . Само Закс липсваше, ама аз си го правех от хартия

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

И нека Силата да бъде с вас тая вечер...ако три дена след това нямате повод да се срамувате от себе си начи не сте празнували както трябва.

Comment

Пиян Соло, Чичака и Хилядолетнио Сопол - да живее JJ Abrams ... освен тва двамата невероятно как оцелели са гейове, главния лош герой е травестит а главната героиня и толкова зле че докато я гледах ми се изпотиха ръцете и имах желание да направя някой доста неприятни за другите хора неща и не само аз ами и половината салон искаше същото

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                Имам рецепта - как от вино, вода да направиш. Ако ти върши работа - кажи си. Подозирам че си наясно с тая технология, но все пак.....
                Хм, верно, в страни от проблемът, но......мога да помогна и от вино, оцет да сътвориш. Опитът трябва да се предава, аз посъбрах малко, та.......
                Да, това са "грозни" предложения, но има и полужителна страна. Оцетът свършва дооооста по бавно. Ако не разполагаш с достатъчни количества сливова, естествено. Когато има достатъчно сливова, то и оцетът свършва.
                Аз пък от вино, "огнена вода" мога да ти направя, ма я предпочитам после "застояла".

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                Пиян Соло, Чичака и Хилядолетнио Сопол - да живее JJ Abrams ... освен тва двамата невероятно как оцелели са гейове, главния лош герой е травестит а главната героиня и толкова зле че докато я гледах ми се изпотиха ръцете и имах желание да направя някой доста неприятни за другите хора неща и не само аз ами и половината салон искаше същото
                По умрел филм скоро не бях гледал
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Стига бееее...в неделя ще ходим семейно на въймакс да го гледаме.Няма ви чета повече пропагандата.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Стига бееее...в неделя ще ходим семейно на въймакс да го гледаме.Няма ви чета повече пропагандата.
                    Митак, за гледане става все пак CGI сцените са дело на Лукас Филм и е зрелищно!

Comment

А добре, аз зарад зрелищата отивам, бал съм му и сюжета.

Comment

Хехехе
                        Attached Files
                        sigpic
                        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Ужастттт...кой глупак даде на Уолт Дисни да прави този филм.Бахти и смешния "Дарт Вейдър", Хан Соло загуби дар слово като видя сина си, сигурно е съжалявал защо принцеса Лея просто не го е глътнала....по-добре си сложете във видиотеката само трейлъра.

Comment

Ужастттт...кой глупак даде на Уолт Дисни да прави този филм.Бахти и смешния "Дарт Вейдър", Хан Соло загуби дар слово като видя сина си, сигурно е съжалявал защо принцеса Лея просто не го е глътнала....по-добре си сложете във видиотеката само трейлъра.
                            тъй-тъй оня парапитек JJ Abrams виде ли какво комюнике написал - "аз повече нема а са занимавам с туй Звездните войни щот ми страда семейството понеже не съм с него ((семейството) не мъжкото си гадже)" - ама триста слона да му го турят! той понеже не разбра материята дебила му с дебил и са провали и сега семейството му виновно че не бил с него ... мискин! много се дразня да знаете!

Comment

Той чилякът за туй са фърли на фенерчето на синчето си. Не можа да го понесе...
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                              X