Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътната обстановка в страната - "Перфектно" почистени пътища

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пътната обстановка в страната - "Перфектно" почистени пътища

Вчера по неволя, попаднахме тук:
    http://pik.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%...ews461507.html

Както се изрази МИНИСТЪРКАТА и онзи плюнчо Лазаров от АПИ - няма страшно - пътната обстановка е "нормална" в цялата страна - снегорините НЕчистят....не мога да разбера тези хора, пък и медиите ни вземат за все по-големи балъци - нищо не виждаме с очите си.
    Цялото задрърстване се образува не от тежкотоварни автомобили, а от лекотоварни. Причината беше необработен остър десен завой, точно преди Момин проход, след с. Гинци. Сигнализирахме на 112, полицията пристихна след 20 мин. Попитахме ги дали са сигнализирали на пътното или на гражданска защита, тъй като нито един автомобил ( изключвайки 4*4) не успя да изкачи въпросният участък, те ни отговориха...."ми к'во искате, да бутаме ли? Ние сме от полицията, не чистим улиците. Отиваме да търсим снегорин..." И така след около час и половина пристигна снегорин, който обработи участъка, задртъстването беше над станало над 5 км.....В почти всички коли имаше малки деца, естествено имаше и разни кретени, които изправарваха колоната с идеята, че ще се качат през участъка, и правеха мармалад на въпросният завой.

Та за финал, колеги, да не забравите да си купите Винетки, ама от тези, по-скъпите!!!!!!!!!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Аз поради това си возя едни вериги. Ей така, за всеки случай.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Да и аз ги мъкна профилактично, но преди да закарам на мивка колата в "летните дни" преди 2 седмици, ги свалих и забравих да ги върна на място.

Факт беше, че след обработка на настилката ( опесъчаване и почистване) на участъка, автомобилите се качваха без проблеми, т.е ако си бяха свършили работата от АПИ навреме, нямаше да се стигне до такава ситуация.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
      ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Гледам новините , показаха 3-4 града и навсякъде хората казват че не е почистено, показват че не е почистено а от общината обясняват че почистващите фирми били работили стриктно...
        А сега си представете какво щеше да е ако не бяха работили стриктно и престанете да се оплаквате
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Това моме Лилето Павлова стига само ние показвала скъпите си спортни якета, и добра направената си църна коса.Да спре да се занимава с политика еле пък с регионално развитие,а да вземе да си седи в къщи и да прави с*ирки и салати на мъжа си поне така ще има някой удволетворен Пък тоя паляк Лазаров да вземе да се скрие,нямало как до като пада сняг пътищата да били бъдели на черно.Ми тука като от снощи не е спирало да вали сняг и от два дена е код оранжев,как пътищата са на черно бе аланколу?
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

У Варна чистеа бе, кво ривете, ма по-добре да не беа чистели дейба кат минал снегорина по главното път и кат направил едни къде 60-80 санта валове пред пресечките само БТР мое го мине без да си остави бронята.И толкоз .Пресечките извън булевардите не се броят.За такова нещо пък като съобразителност и колегиалност българскто шофер не е чувал.Нема проблем че си с предимство ама ти си на надоле а тоя дет отчаяно се мъчи да издраска на нагоре по леда по незаетата от паркирани лента е въпрос на чест и на живот и смърт е да не го пуснеш - щото си с предимство.После същия тоя, с предимството на надоле се чуди как да спре щото в края на улицата има стоп и предимството му свършва а пустия му лед не свършва и тоя дет е на пътя с предимство и той не му дава път с риск да му нацелят вратите.....горките майки колко секс отнесоха.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

От кога почнаха да слагат брони на тия БТР-и?
              Иначе за колегиалност и самостоятелно мислене извън правилника си прав, рядкост е по нашите ширини....
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

аз у Варна не стъпям някога там ми откраднаха касетифончето от Ладата и затова аз лично обвинявам Суни! Искам да го помоля да си ми го даде ако не - да си ми го върне!

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                  От кога почнаха да слагат брони на тия БТР-и?
                  Иначе за колегиалност и самостоятелно мислене извън правилника си прав, рядкост е по нашите ширини....
                  Може и все още да ставаме свидетели на простащина по пътищата, но моето мнение е, че проявите на колегиалност стават все повече а простащините - все по-малко.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Съни де е.Забрай на тоз човек.

Comment

В бегето колегиалност летото нема,вие зимата Карат кат въртоглави шилета и винаги бързат................Едва ли не като пуснеш 2-3 коли ще закъснееш с 30 минути

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Може и все още да ставаме свидетели на простащина по пътищата, но моето мнение е, че проявите на колегиалност стават все повече а простащините - все по-малко.
                        това е вярно и е доста хубава тенденция!

---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Съни де е.Забрай на тоз човек.
                        пие мУхите в слънчева Флорида и го бОли г*зъ, че нас ни бОли к*ра

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                        В бегето колегиалност летото нема,вие зимата Карат кат въртоглави шилета и винаги бързат................Едва ли не като пуснеш 2-3 коли ще закъснееш с 30 минути
                        не знам дали си се замислял но защо всеки, който кара по-бавно от теб е идиот а този който кара по-бързо е ненормалник ...? хм?

Comment

Някои хора смятат че като са с предимство пътната обстановка не ги касае.Често ми се случва да излизам на заден, ще ми отнесат багажника ма няма ми даде път.Ще си скъсат клаксона и гласните струни.Интересно ми такива индивиди как излизат на заден без видимост.Верно пишеше някъде че когато нямаш видимост трябва да осигуриш някой да ти памага, ми като няма кой, някоя минаваща бабка ли да помоля.За малко бях в София и не видях някой който да ми пречи умишлено да се престроя но виж във Варна все ще случиш някой бунадясал селяндур да ти крещи - ти къде бе....Бе софиянци си знаят по-добре, ма за мен движението не беше проблем, проблем беше че не познавам града.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение

---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

пие мУхите в слънчева Флорида и го бОли г*зъ, че нас ни бОли к*ра

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

не знам дали си се замислял но защо всеки, който кара по-бавно от теб е идиот а този който кара по-бързо е ненормалник ...? хм?

Зависи колко по бавно и колко по бързо Тука често карат много бавно при хубаво пътна обстановка на магистрала с ограничение 130км/ч карат със 100км/ч,което наистина по някое време ме вади от обувките

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                              Много хора не са на това мнение, но ще дам следния прост пример: (софиянци най-добре ще го разберат).

Всяка събота ходя от центъра до Дружба 2. И така от десетина години. И приблизително по едно и също време на денонощието (около обяд).

На кръстовището на цариградско и искърско шосе правя ляв завой към Дружба.

Чинно си чакам за целта в лявата лента.
                              Преди 4 - 5 години правещите ляв завой от лявата лента и тарикатите от съседната и вдясно бяха 50/50.

Сега пак ги има тарикатите, но те са да речем 5 - 10%.

Това все пак е нещо. И това не е заради някакви санкции и пр. Не е и заради по-малък трафик. Хората просто стават по-възпитани.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X