If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пътната обстановка в страната - "Перфектно" почистени пътища
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Сега се пребирам,и видях че тука веднага щом паднаха температурите под 7 гр. веднага почнаха да хвърлят сол,нищо че асфалта е чист,а нашите все ги изненадва.............
нашите не хвърлят нищо защото ловят снежинките във въздуха
Alfa 155 1.9TD '97 EX
Alfa 166 2.4 JTD EX
Alfa 156 2.4 JTD
Днес на 7 - ми километър на цариградско в посока Пловдив, по обяд се бяха строили 5 - 6 снегопочистващи машини и на полусъединител, чакаха момента да потеглят за да и разкажат играта на снежната покривка
Съжалявам, че караш мерцедес...))...та то, не е натрупало....у шопско е два пъти повече...
---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:39 ----------
И аз мислех да изляза да се покефя....ама бех употребил...
Освен Мерцедес имам и Алфа Бобби
А Мерцедесът се справя доста по-добре да ти кажа ...
Но на мен не ми е проблем, че пътя не е почистен. Проблем ми е, че ми вземат пари за това, а реално нищо не се прави.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Освен Мерцедес имам и Алфа Бобби
А Мерцедесът се справя доста по-добре да ти кажа ...
Но на мен не ми е проблем, че пътя не е почистен. Проблем ми е, че ми вземат пари за това, а реално нищо не се прави.
Да ти кажа и на мен ми е по кеф в това време да карам кола с задно, ама тия новите не мой ги хлъзгаш....пълни мъртъвци при такова време.......
А за това с парите си много прав, за един сезон стават милионери без да свършат работа и за 100лв...най вече в големите градове....капути, ама ние сме по големи капути, оти сами си избираме кмета и не го действаме.....а след като си купи някоя лимозина и си построй палат за един мандат.....тогава се усещаме за какво иде на реч....и след това пак го избираме да му еба майката, вместо да го дадем на съд за злоупотреби....
Пътищата из София са добре. Кварталните са зле,но големите булеварди са ОК. Тротоарите не са почистени,надявам се да не загубя кората на снегоринчето. Днеска ринах с него и 406-цата на баща ми. Деааа развалих кефа на съседите като преджапах преспата пред колата,те всички се бяха натокали да ме бутат и с лопати. Ма купете си гуми господа им казах аз и си заминах гледайки в огледалата овисналите им недоволни физиономии. Деба и ганьовщината деба,как един не ме похвали,че съм дал пари за гуми. Които са 1/2 от стойността на колата
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment