If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пътната обстановка в страната - "Перфектно" почистени пътища
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Мисля, че е време да обсъдим и спокойно мрънкащите, които не правят труда да си почистят предблоковите, ококлоблоковите пространства или тротоарите пред къщата им. Особено в София, положението е трагично, така, че хващайте лопатите
Защото сме ганьовци. Друг трябва да го чисти и друг ни е длъжен. Скапан народ това. Няма тротоари,добре,че пофьорите проявяват разжиране и внимават с хората по улицата,че то няма къде да се върви.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Вчера 4часа рина като улав, а в шибания град и главните улици не бяха чистени.
Днес сутринта/около 8/ обаче, неща бяха леко "на кокъл" и средната част на коловозите из кварталните улици, по които минах бяха изорани с около 5 см. Все пак се прибрах и се надявам да нямам поражения отдолу/или поне да не са много/. В сряда съм с `адския транспорт.
За тротоарите съм съгласен, но за кварталните улици - не. Има малки и мобилни решения, няма нужда да ми се оправдават, че пречели паркираните коли и т.н. клишета.
Ако ти кажа какво решение са взели ония боклуци от Перник.....приближените на бат Бойко "титан".....тоез требва ги видиш и ще се смееш с глас......накупили са няколко чисто нови буса форд само по шасита....отпред са им сложили по едно малко гребло, а от зад некакъв бидон прикрепен с тираджиски колани....който има, нема 500 литра...да разпръсква луга......Е те една по дълга улица не мой се справят....смях.....
И като се има предвид, че на зима 2 пъти пада сняг, направо не знам, как има хора, които вярват, че страшно много работа се върши...
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment