If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оправете си сайта малко, че ремап за един и същи двигател при различни производители и модели е с различни стойности и цени
Иначе добре звучи 1.8т с К03 да вади 222к.с.
Оправете си сайта малко, че ремап за един и същи двигател при различни производители и модели е с различни стойности и цени
Иначе добре звучи 1.8т с К03 да вади 222к.с.
Първо сайта не е мой,второ разликата в цената идва вероятно от начина на източване и наливане на софтуера,на някои коли става през буксата,на други трябва да се сваля ЕКУ-то и да се закача на специален станок,така че като не знаеш,няма смисъл да коментираш !!!!!
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Първо сайта не е мой,второ разликата в цената идва вероятно от начина на източване и наливане на софтуера,на някои коли става през буксата,на други трябва да се сваля ЕКУ-то и да се закача на специален станок,така че като не знаеш,няма смисъл да коментираш !!!!!
Много бързо определи какво знам и какво не... информацията в сайта е много не точна и предвид, че го предложи просто информирах... а и няма смисъл да се киселееш заради абсурдните стойности, които са написани
Много бързо определи какво знам и какво не... информацията в сайта е много не точна и предвид, че го предложи просто информирах... а и няма смисъл да се киселееш заради абсурдните стойности, които са написани
Това са хора,които ще свършат качествено работа,пък какво пише на сайта,на мен лично не ми дреме.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Това са хора,които ще свършат качествено работа,пък какво пише на сайта,на мен лично не ми дреме.
Не знам как си вършат работата, но един бъдещ клиент 99% гледа първо в сайта какво пише. Понеже ги препоръча и се подразбира, че са ти познати/приятели, затова изтъкнах грешното инфо за да може да си поправят грешките и да превлекат повече клиенти, а не с лошо
Оп два пъти ли е пусната темата. Извинявам се. Първия път ми се скапа тапатпщоука и не ми я даваше
Ако толкова държиш ще ти го продам след като го сваля
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Оп два пъти ли е пусната темата. Извинявам се. Първия път ми се скапа тапатпщоука и не ми я даваше
Ако толкова държиш ще ти го продам след като го сваля
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Бъзикам те...не знам колко струва да ти оправят софтуерно колата, но за филтъра може да вземеш добра цена и да излезеш на нула....имаше някаква тема за катализатори и там бях поснал изкупни цени просто за инфо, отдавна не се занимавам с това....
Comment