Известие

Collapse
No announcement yet.

Внимание!Автоджамбази на Дряновския манастир ( и Алфите за застрашени !)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Внимание!Автоджамбази на Дряновския манастир ( и Алфите за застрашени !)

Колеги, вчера за първи път реших да посетя Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро. Паркирах си колата точно да манастира и след около 3 часа видях ключалката на шофьорската врата счупена, някой се е опитвал да ми влезе в колата За тези изроди явно няма святи места, така че бъдете внимателни като паркирате там ! и понеже разбитата ключалка ме дразни супер много ( слава Богу не са успели да влязат в купето ) ,нека ако някой колега е изживял същото да ме посъветва- цялата брава ли се сменя, ключалката ли... ?! Не ми се е случвал такъв филм и сега се чудя какво трябва да оправям...Приемам всякакви съвети
    Last edited by DelPiero; d.m.y г., 23:16.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS 16v 120 hp 99г.
    Una bella macchina!
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 146hp 98г.
    Furiosa

..Ето снимки от бравата на шофьорската врата
    Attached Files
    Last edited by DelPiero; d.m.y г., 23:22.
    Una bella macchina!
    Furiosa

Comment

Attached Files
      Una bella macchina!
      Furiosa

Comment

Няма да се учудя, ако е някй поп от Манастирът или приближените му.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Народа е огладнял,и не подбира алфи,фиатове или мерцедеси.
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от DelPiero Покажи съобщение
            тая брава колко пръстени е видяла ... една меча лапа няма да я уплаши иначе Дряновския манастир си е бунтовно място открай време някога един местен се опита да сваля тогавашното ми гадже и леко потъна в реката там има един мост без парапет сега вече може и да има но през 1993-та нямаше

Comment

Купи една здрава брава и иди на ключар да я пренареди по твоя ключ.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Колега,извинявай за глупавия въпрос,но от къде да си купя брава и нова или втора употреба....а случайно да знаеш къде има хора,които се занимават с такива проблеми....И някакви идея каква цена ще е?...с всякакви други истории съм се сблъсквал,ама това ме свари неподготвен

---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:41 ----------

Възможно е !..Те сега поповете не се поплюват....Безверници..

---------- Post added at 17:45 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

..и аз искам тоя дето се опита да ми открадне Алфата да мине по моста без парапети
                Una bella macchina!
                Furiosa

Comment

С такова аматьорско изпълнение по-скоро някой мангал се е надявал да намери 10-20 лв вътре. Ако са искали да ти я откраднат въобще не би я намерил там където си я оставил.

Comment

може наистина да е прохождал още в занаята
                    Una bella macchina!
                    Furiosa

Comment

Колега,извинявай за глупавия въпрос,но от къде да си купя брава и нова или втора употреба....а случайно да знаеш къде има хора,които се занимават с такива проблеми....И някакви идея каква цена ще е?...с всякакви други истории съм се сблъсквал,ама това ме свари неподготвен

---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:41 ----------

Възможно е !..Те сега поповете не се поплюват....Безверници..

---------- Post added at 17:45 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

..и аз искам тоя дето се опита да ми открадне Алфата да мине по моста без парапети
                      Втора ръка колега, а за пререждането на патрона, трябва всеки ключар да може да се справи.
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ти на платения паркинг ли спря до Дряновския манастир или на пътя, преди моста, преди паркинга? Щото ако си спрял на пътя, може тези, дето стопанисват паркинга, да са ти направили зулума. Ако си на пътя спрял, там няма много присъствие и може всеки калпазанин-аматьор безнаказано да се изгаври с колата. Дано скоро си оправиш проблема. Борческите времена отдавна отминаха, ама много от сегашните млади не блестят с акъл и прилично гражданско поведение. Простаци бол, всеки ден ги срещам.
                        Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                        Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                        Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Колега,паркирах преди моста за паркинга...просто видях,че имаше и друга колона от коли паркирали там и не се усъмних..безплатно ,ама сега ми излезе скъпо Почти съм сигурен,че са били тия от паркинга...щото не съм ги уважил да им плащам мамицата им !!!

---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

Благодаря за съвета !..Ще се захващам,че току виж някой друг изрод се опита да я доразбие..
                          Una bella macchina!
                          Furiosa

Comment

Working...
                          X