If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това подобие на Ф1 с всеки изминал стартстава все по-голяма и голяма пародия,некви деца там им дали куци коли с кофти гуми и 1 тон забрани и му викат състезание,състезанието беше до 5-тата обиколка после - само возене,ма що па едно изпреварване нямаше,що едно разместване в подредбата нямаше,добре че са боксовете та да се разменят отвреме навреме,незнам какво трябва да правят това возене отново Ф1
ако продължават по същия начин, до края на годината няма да има никакъв интерес към този спорт....Говорят само за ограничаване на разходите, което води до още по-голямото надмощие на големите тимова и да създаване на безинтересни състезания.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
...абе аз не мога да си го обясна, как целия спортен свят, през цялото време на тренировките и изпитанията на пистата в Малайзия, спрягат Ferrarri за "господарите" на тази писта, та дори и коментаторите в студиото обясняват - "...видите ли, това състезание няма да е съвсем скучно ('щото първите две места безапелационно са за колите на Ferrarri), а все пак ще гледаме някаква битка там за по-задните позиции и изведнъж на старта
...не стига, че Маса и Райконен не ускориха добре, ами и като наближиха първия завой се отдръпнаха настрани, че да могат колите на McLarren да се пласират по-добре...
Е, аз нещо недоумявам!!!
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Фен съм на Алфа но съм фен и на Макларън...
Не, че не харесвам Ферари като марка, по-скоро не ми допада отбора...
Малко ме е яд, че Кими отиде във Ферари но въпреки всичко му желая успех. Според мен той ще е следващия световен шампион.
А иначе честито на Макларън за двойната победа, така шампионата предвещава да бъде по-интересен.
Фен съм на Алфа но съм фен и на Макларън...
Не, че не харесвам Ферари като марка, по-скоро не ми допада отбора...
Малко ме е яд, че Кими отиде във Ферари но въпреки всичко му желая успех. Според мен той ще е следващия световен шампион.
А иначе честито на Макларън за двойната победа, така шампионата предвещава да бъде по-интересен.
Бях загубил надежда, че ще се появи фен на McLaren тука. То и мене ме беше яд за Кими ама сега ми се струва по добре, че го няма
Още един за МКЛ , значи защо като не спечели ферари, се омаловажава победата на другине отбори??? Какви подараци какви 5лв., явно феновете на ферари не могат да губят? Просто МКЛ направиха добро състезание и разбира се добра работа в екип, а по повод пускането на Хамилтън, Алонсо е направил много бързи обиколки в средата на състезанието в Австралия, затова излизи пред него, нали не си мислите, че с 2сек. забавяне в бокса може да стане това?
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
И аз не знам за кого да викам вече . От малък съм ферарист, обаче Райчонен не ме кефи никак , а Маса може да е добър пилот но не и наследник на Шумахер. Искрено се радвам май само на Кубица и Розберг.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment