Известие

Collapse
No announcement yet.

Решетки на прозорците....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Решетки на прозорците....

Я колеги дайте съвет . Понеже съм на първи етаж имам 3 варианта за прозорците:
    1) Да си ги оставя така (както се казва , ако са решили да те оберат нищо няма да те спаси)

2) Решетки , като минуса тука е че си зад рвшетките

3) От тези ролетните щори (не знам как точно се казват май е така) , като минуса при тях пък е като са затворени и все едно си оставил табела "Влизайте , вкъщи няма никой"

Ще ми е интересно да чуя различни мнения ....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Бронирани стъкла, но преди това провери дали черчеветата и пантите им ще издържат на тежестта.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Я колеги дайте съвет . Понеже съм на първи етаж имам 3 варианта за прозорците:
      1) Да си ги оставя така (както се казва , ако са решили да те оберат нищо няма да те спаси)

2) Решетки , като минуса тука е че си зад рвшетките

3) От тези ролетните щори (не знам как точно се казват май е така) , като минуса при тях пък е като са затворени и все едно си оставил табела "Влизайте , вкъщи няма никой"

Ще ми е интересно да чуя различни мнения ....
      нито едното... добър СОТ с максимална чуствителност на датчиците, качествена дървена дограма със стъколопакет с фолио против чупене на стъклото, хубава застраховка имущество и black out завеси ако си направиш проучване ще видиш че пасивната защита като решетки и т.н. са или много грозна или много скъпа алтернатива ...

Comment

Тури камери и по една лепенка на прозорците Вис-2 и нема да имаш ядове
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Има много случаи когато при пристигането си, СОТ-а заварва централата на системата натопена в кофа с вода.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Бе те какво могат да изнесат?!?! Май застраховката за едни 10К е най добрия вариант....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Има много случаи когато при пристигането си, СОТ-а заварва централата на системата натопена в кофа с вода.
              СОТ-а е важен само с това че ти пада цената на застраховката иначе са абсолютно ненужни - вършат си работата но идват късно винаги - аз съм го описал в поста си по темата и ако искате ще го обоснова по точки

---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:56 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Бе те какво могат да изнесат?!?! Май застраховката за едни 10К е най добрия вариант....
              това винаги е най-добрия вариант - пълен опис към застраховката с фактури и както ти описах задължително блек аут завеси най-евтините са в Икея 110 лева са и гарантират пълен мрак аз позлвам такива в студиото когато снимам това е когато си пуснеш голямодиагоналния телевизор от светлината на екрана случайни хора да не ти виждат озвучаването

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
              ама камерите HD ли трее снимат ? а и тия лепенки в ибей вървят по 200 долера парчето бре

Comment

Те застрахователите каквито са плащачи...................майка плаче грамуфон свири..............аз бях питал преди време за застраховка против пожар и наводнения,обяснихами че се изплаща стойноста на вещите към днешна дата.Тоест ако през 2009 съм си купил телевизор за 300 евро,то към днешна дата не би струвал повече от 70-80 и дефактно това и получаваш.Далаверата е да застраховаш неща които със всеки изминал ден стават все по скъпи,като антики например ама там сигурно и това което даваш на месец ще е друго Човек трябва добре да си направи сметката и да проучи нещата,че това застрахователи и банкери са най-голямата зган

---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:16 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                ама камерите HD ли трее снимат ? а и тия лепенки в ибей вървят по 200 долера парчето бре

На един познат на времето му бяха подарили такава лепенка и си я лепна на вратата,че доста разбиваха покрай него.После дори домууправитела спрял да му иска за асансьор

Comment

Те застрахователите каквито са плащачи...................майка плаче грамуфон свири..............аз бях питал преди време за застраховка против пожар и наводнения,обяснихами че се изплаща стойноста на вещите към днешна дата.Тоест ако през 2009 съм си купил телевизор за 300 евро,то към днешна дата не би струвал повече от 70-80 и дефактно това и получаваш.Далаверата е да застраховаш неща които със всеки изминал ден стават все по скъпи,като антики например ама там сигурно и това което даваш на месец ще е друго Човек трябва добре да си направи сметката и да проучи нещата,че това застрахователи и банкери са най-голямата зган

---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:16 ----------

На един познат на времето му бяха подарили такава лепенка и си я лепна на вратата,че доста разбиваха покрай него.После дори домууправитела спрял да му иска за асансьор
                  и това е така но поне получаваш компенсация иначе само СОТ - не майка плаче ами и Балкан стене да, пичовете са готини и си вършат работата но идват след полвин час при мене имаше случай централата е под мивката в кухнята и жена ми като наводни централата тя дава аварийка и пали сирената ужасна пиезокристалноговорителна сирена а малкия беше на 8 месеца бебе ... тая сирена като се включи и аз го извеждам с количката на балкона да не чува че апартамента ми е със солидна шумо-топло и т.н. изолация хващам тия клещИ и режем сирената междуврменно аз с пускам швейцарския си ръчен часовник на хроноброяч а часовника ми е скъп и брои вярно секундите и СОТ идват след колко?? 25 минути и няколко секунди евала огледаха всичко вкл. и малкия както беше в количката ... евала
                  Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 23:57.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                    и това е така но поне получаваш компенсация иначе само СОТ - не майка плаче ами и Балкан стене да, пичовете са готини и си вършат работата но идват след полвин час при мене имаше случай централата е под мивката в кухнята и жена ми като наводни централата тя дава аварийка и пали сирената ужасна пиезокристалноговорителна сирена а малкия беше на 8 месеца бебе ... тая сирена като се включи и аз го извеждам с количката на балкона да не чува че апартамента ми е със солидна шумо-топло и т.н. изолация хващам тия клещИ и режем сирената междуврменно аз с пускам швейцарския си ръчен часовник на хроноброяч а часовника ми е скъп и брои вярно секундите и СОТ идват след колко?? 25 минути и няколко секунди евала огледаха всичко вкл. и малкия както беше в количката ... евала

То аз за 25 минути вече ще съм минал Калотина

Comment

То аз за 25 минути вече ще съм минал Калотина
                      а не бе

Comment

Уепенката трябва да е на СИК....оти и премиера е с тях)
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз бих заложил на външни метални ролетни решетки . Дали с ръчно вдигане или с ел мотор въпрос на финансови възможности.
                          Друго важно е дограмата да има и вътрешни райбери, пвц. дограмата се отваря безшумно с права отвертка

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                            Аз бих заложил на външни метални ролетни решетки . Дали с ръчно вдигане или с ел мотор въпрос на финансови възможности.
                            Друго важно е дограмата да има и вътрешни райбери, пвц. дограмата се отваря безшумно с права отвертка
                            Пауърче, затва писах дървена дограма со стъклопакет

Comment

Като човек с опит, живял около 7 години на първия етаж не бих те посъветвал да слагаш решетка.
                              Решетката винаги е знак, че ти държиш скъпи вещи вътре и ще си влязат направо през вратата.

Остъкли си балкона с добра дограма с подсилен обков. Тук недостатъка е, че проветрението липсва, но е вариант горното отваряне.

Ролетните решетки са добри, защото можеш да ги пускаш само когато си извън дома или нощем, но си е занимавка.

Много е важно да знаеш нещо - Крадците влизат там където има какво да вземат и могат да влязат навсякъде.

Решетката ще спре влизане на психопати, наркомани и много гладни роми.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Working...
                              X