Привет колеги пиша във връзка с един въпрос относно Кат.Колата беше закупена с затъмнени предни и задни стъкла .Минах през каналите на Кат както си му е реда за смяна на номера и тнт и пак никои нищо не каза там за затъмнените стъкла. И хоп предната вечер ме спират за проверка Кат и за хванаха за стъклата .Полицая гледа пипа ала бала вика спираме ви от движение за въпросните стъкла.Чесно казано не съм гледал какви проценти пропуска светлина и тнт ,но ми е интересно дали има смисъл да успорвам предвид факта ,че със същите стъкла минах регистрацията или е загуба на време и нерви.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Успорване на Акт от Кат
Collapse
X
-
Здравей,
Глупаво е, че са я регистрирали така и сега те глобяват. Но и държавата ни е глупава. Предполагам никъде по документите не пише, че е със затъмнени стъкла. Как ще го докажеш? По скоро е загуба на време и нерви.... Вариант е да се докаже, че са в допустимите норми...
P.S. Пише се "оспорвам"sigpic
1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD
-
Ако имаш или намериш документ, с който да докажеш, че стъклата са затъмнени преди последното ти ходене в КАТ(когато си сменял номера), не би трябвало да имаш проблем. Така реално доказваш, че колата в тези условия е пусната в движение от тях.
Ако си решил да се заядеш питай дали нямат видеозапис от деня когато колата ти е минавала за регистрация (да докажеш, че тогава е била така и е допусната в движение).Алфа Brera 2.2 JTS 185 к.с. - новото бижу
Алфа GT 1.9 JTD 16V 150 к.с - бившата красавица
Алфа 147 1.9 JTD 8V 115 к.с. + чип ~140 коня под капака бивша красавица
Алфа 145 1.9 JTD 8V 105 к.с - първата любов
Comment
Comment