Известие

Collapse
No announcement yet.

Jaguar XF

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Jaguar XF

Някой да има конкретни впечатления от тая котка? Мотор,кутия...слаби места

Конкретно за 2.7 дизел автомат
    Attached Files
    146 Turbo

При S-Type 2.7 кюмур и автомат съм чувал, че е адски несполучлива комбинация.
    Моторът е френско-фордово говно.
    Last edited by DiStefano; d.m.y г., 17:17.
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Аз бих се ориентирал към Мазерати ако имах възможност.
      Че и на визия прилича налко на тоя котак.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
        При S-Type 2.7 кюмур и автомат съм чувал, че е адски несполучлива комбинация.
        Моторът е френско-фордово говно.
        Хм,и аз имах някакъв спомен,че дизелите им не ги бива....ще видим дали има смисъл от оглед

Иначе колата не е конкретно за мен, бавна ми е, пък и не съм се пенсионирал чак толкова...а и толкова пари за момента не мога да дам за кола.

Интересно, че куатропорте-то е на почти същите пари. ..както и CLS AMG
        146 Turbo

Comment

Ди Стефано е абсолютно прав всичко друго но само не и 2.7 битурбо дизел от Пежо!!! Туй са слага на Пежо Джъпмер Ягуар, Рейндж Ровър и няма ресурс повече от 200 000 км.

Comment

Много полезно инфо! 200 мили и един загубен ден за оглед по-малко....
            146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
              Хм,и аз имах някакъв спомен,че дизелите им не ги бива....ще видим дали има смисъл от оглед

Иначе колата не е конкретно за мен, бавна ми е, пък и не съм се пенсионирал чак толкова...а и толкова пари за момента не мога да дам за кола.

Интересно, че куатропорте-то е на почти същите пари. ..както и CLS AMG
              Гарантирам ти, че след Мазератито ше се обръщат повече .. нищо, че CLS-a е по-кола
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                Гарантирам ти, че след Мазератито ше се обръщат повече .. нищо, че CLS-a е по-кола
                Имаш в предвид България сигурно. ..защото тук никой няма да се обърне след тия коли

Всъщност за толкова време тук,само веднъж съм виждал хора да се обръщат след кола по улицата.... беше след един брутален TVR,дето разтресе асфалта, чак се учудих как е street legal.....дейба и за една ac cobra се сещам,ма само аз я зяпах нея
                Абе в неделя могат да се видят интересни возила по пътищата

Иначе колегата като пусна мухата за Мазератито ,ги разцъках за цени ,и в тубата също.....обаче не изглежда да се мести никак добре тоя шлеп
                Last edited by abart_; d.m.y г., 20:13.
                146 Turbo

Comment

2.7 битурбо не е от най-добрите мотори на марката и е хубаво да се избягва, виж 3.0 битурбо е просто прекрасен.
                  Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                  Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                    Имаш в предвид България сигурно. ..защото тук никой няма да се обърне след тия коли

Всъщност за толкова време тук,само веднъж съм виждал хора да се обръщат след кола по улицата.... беше след един брутален TVR,дето разтресе асфалта, чак се учудих как е street legal.....дейба и за една ac cobra се сещам,ма само аз я зяпах нея
                    Абе в неделя могат да се видят интересни возила по пътищата

Иначе колегата като пусна мухата за Мазератито ,ги разцъках за цени ,и в тубата също.....обаче не изглежда да се мести никак добре тоя шлеп
                    Mazera е огромен автомобил - много красив и масивен и адски тежък на мен ми е прекалено показен обаче иначе няма лошо в него.

Comment

Шш Мазерати не се купува току така според мен!! Макар и цената му да не изглежда космос

Красиво е,луксозно е,но като видях колко върви.....

Хвърлил съм око на мерца отдавна,но амг....като е гарга-да е рошава поне Но ми е извън ценовата листа още хаха ще поизчакам някоя година, хем да поевтинее
                      146 Turbo

Comment

Working...
                      X