Известие

Collapse
No announcement yet.

BOSE vs JBL

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• BOSE vs JBL

Искам да питам дали някой от колегите е чувал на живо как звучат BOSE companion 2 series 3 и дали си струват близо 100 лева отгоре в сравнение с JBL duo.
    Са, гледах разбира се в тубата сравнения , ама през моите колони двете звучат еднакво , колкото и да хвалеха BOSE-то в клипа . Та, ако някой има живи впечатления ,моля да сподели....
    Last edited by Orm; d.m.y г., 22:08.
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Искам да питам дали някой от колегите е чувал на живо как звучат BOSE companion 2 series 3 и дали си струват близо 100 лева отгоре в сравнение с JBL duo.
    Са, гледах разбира се в тубата сравнения , ама през моите колони двете звучат еднакво , колкото о да хвалеха BOSE-то в клипа . Та, ако някой има живи впечатления ,моля да сподели....
    зависи какви са ти мониторите (колоните) всичко друго са глупости на тоя фон

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

ти за какво говориш за активни монитори или за кар аудио? дай повече инфо

Comment

Не бе , настолни колони за комп без буфер ... според клипчетата BOSE-то вадело някъв невероятен звук за размерите си..... ма де да знам

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

активни монитори са БОСЕ- бацееееееееееееееее тва какъв звук вади - чувал съм ги наживо !!! Уникални саааааааааааа! Уникални!!!!!!
        това чист мониторен звук без кривене - уникални активни мониторчета!!!
        зимай БОСЕ - другите са малко повече дизайн и маркетинг а и не уважавам JBL те кънтят и са скапани - ти ако знаеш тия БОСЕ каква динамика имат и каква плътност баце ич немаше създаваш тази тема
        Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 22:22.

Comment

Батко босето съм го чувал няколко пъти,има го като рекламен модел в местния диксаунтър за електроника.Мисля че цената му беше около 200 евро ако не се лъжа,но е такава дървения че ми идваше да си прережа вените от мъка......................Ще ти пусна едно комплелктче след малко доста по ефтино но с невероятен звук,аз поне мисля да си го взема,също съм го чувал, и звука е харман кардон+алпине на квадратНаздраве
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

ако обаче искаш да спестиш някой лев дай ми ценови диапазон аз ще ти дам алтернативи от ozone.bg с подобни показатели
            но Босето саааа ...

Comment

Щом е настолен, вземи си с буфер и го хвърляш в краката си да ти проветрява чорапите и да те топли през зимата.
              Според мен всичко свързано с PC-тата трябва да се взима от производител свързан с тях.
              Аз съм с Сreative и ми свири мното добре докато си бачкам.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                Батко босето съм го чувал няколко пъти,има го като рекламен модел в местния диксаунтър за електроника.Мисля че цената му беше около 200 евро ако не се лъжа,но е такава дървения че ми идваше да си прережа вените от мъка......................Ще ти пусна едно комплелктче след малко доста по ефтино но с невероятен звук,аз поне мисля да си го взема,също съм го чувал, и звука е харман кардон+алпине на квадратНаздраве
                е ти са ме разби ... аз имам Хармън Кардън тук но Босето са им на нивото е то зависи къде и как ги слушаш де то си е субективно все пак ... баси как ми опонира дейба

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Щом е настолен, вземи си с буфер и го хвърляш в краката си да ти проветрява чорапите и да те топли през зимата.
                Според мен всичко свързано с PC-тата трябва да се взима от производител свързан с тях.
                Аз съм с Сreative и ми свири мното добре докато си бачкам.
                добри са криейтив и Лоджитех има добри и то доста добри колкото и странно да звучи на малкия колоните са два сателитите и един субуфер технология транзмишън лайн тва са мониторчета за 100 лева но вадят чист звук
                Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 22:31.

Comment

Ми босе-то в сайта е 215лв JBL-а към 130...
                  Та ако наистина са толкова добри бих дал 200-250. Са нали нема да давам концерти , просто искам като си пусна некое филмче или музичка да имам приятен звук...

Точно това е въпроса че не искам буфер, понеже чорапите като съм вкъщи обикновенно са сухи и проветрени....
                  Last edited by Orm; d.m.y г., 22:34.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                    е ти са ме разби ... аз имам Хармън Кардън тук но Босето са им на нивото е то зависи къде и как ги слушаш де то си е субективно все пак ... баси как ми опонира дейба

Батко в момента разговаряш с най-големия бивш аудио манияк Винаги съм имал най-хубавата уредба в квартала И са събирахме фнас да пием и да и са кефим,после минах на отделни компоненти,отделен сиди плеър,отделен усилвател,отделен еквалайзер,отделен воуфър отделен център,позлатени жакове абе мани Ела в полицията да видиш колко жалби има срещу мен от комшии,неколко генерации съм изнесъл от блока ама одъртех и вече са интересувам от беенве Е46 330i и след девет часа София Ден и Нощ

Comment

Не разчитай Компа да ти извади някакъв страхотен саунд, освен ако не си маниак и си му сложил специализирана звукова карта, тъй, че марката няма някакво особено значение - най-добре би било когато се избира да разчиташ на слуха си, но за съжаление в магазина обема на помещението е голям и не можеш да прецениш.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                        Батко в момента разговаряш с най-големия бивш аудио манияк Винаги съм имал най-хубавата уредба в квартала И са събирахме фнас да пием и да и са кефим,после минах на отделни компоненти,отделен сиди плеър,отделен усилвател,отделен еквалайзер,отделен воуфър отделен център,позлатени жакове абе мани Ела в полицията да видиш колко жалби има срещу мен от комшии,неколко генерации съм изнесъл от блока ама одъртех и вече са интересувам от беенве Е46 330i и след девет часа София Ден и Нощ
                        баце, жалко е че не се познаваме наживо... аз съм ти пълна противоположност аз служам интелиджънт дръм енд бейз и джаз за мен правия (мониторен звук) е задължение освен тва гравитирам около филмови продукции в саунд департмънт-а ние в студиото работим с Genelec сертифицирани от BBC и adam 77f ... относно звук за студио звучене не знам дали някой от вас има толкова опит все пак продукциите в които участвам са професионални аудиовизуални продукти с бюджети над 500 000 лева ... надявам се да съм убедителен в илюстрацията на качествата на преценката ми виж относно кар аудио нищо не разбирам

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Не разчитай Компа да ти извади някакъв страхотен саунд, освен ако не си маниак и си му сложил специализирана звукова карта, тъй, че марката няма някакво особено значение - най-добре би било когато се избира да разчиташ на слуха си, но за съжаление в магазина обема на помещението е голям и не можеш да прецениш.
                        най-добре е да се махне звуковата карта от компа вътрешната карта е шит всички използваме външни саунд карти аз използвам най-евтината но не и най-лошата Native Instruments Audio 2 - компактен Дигитално аналогов конвертор на хубава цена ако към този дивайс се вържат някакви мониторчета система ви е по-добре звучаща и от 4DX

Comment

Аз ще си взимам това,малко по скъпо е но пък взимаш един път....................http://www.mediamarkt.nl/nl/product/...m-1136943.html Чувал съм ги няколко пъти,баса не дрънчи като тенджера от два и педесе а е дълбок и шантав излиза от дълбочина и та бие в десетката Високите и средните само те бръснат леко по мустака

---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:53 ----------

[QUOTE=Bobo Markov;1464719]баце, жалко е че не се познаваме наживо... аз съм ти пълна противоположност аз служам интелиджънт дръм енд бейз и джаз за мен правия (мониторен звук) е задължение освен тва гравитирам около филмови продукции в саунд департмънт-а ние в студиото работим с Genelec сертифицирани от BBC и adam 77f ... относно звук за студио звучене не знам дали някой от вас има толкова опит все пак продукциите в които участвам са професионални аудиовизуални продукти с бюджети над 500 000 лева ... надявам се да съм убедителен в илюстрацията на качествата на преценката ми виж относно кар аудио нищо не разбирам [COLOR="Silver"]

Батко но тук говорим за домашно аудио закачено на пеце

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1464723]Аз ще си взимам това,малко по скъпо е но пък взимаш един път....................http://www.mediamarkt.nl/nl/product/...m-1136943.html Чувал съм ги няколко пъти,баса не дрънчи като тенджера от два и педесе а е дълбок и шантав излиза от дълбочина и та бие в десетката Високите и средните само те бръснат леко по мустака

---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:53 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                            баце, жалко е че не се познаваме наживо... аз съм ти пълна противоположност аз служам интелиджънт дръм енд бейз и джаз за мен правия (мониторен звук) е задължение освен тва гравитирам около филмови продукции в саунд департмънт-а ние в студиото работим с Genelec сертифицирани от BBC и adam 77f ... относно звук за студио звучене не знам дали някой от вас има толкова опит все пак продукциите в които участвам са професионални аудиовизуални продукти с бюджети над 500 000 лева ... надявам се да съм убедителен в илюстрацията на качествата на преценката ми виж относно кар аудио нищо не разбирам [COLOR="Silver"]

Батко но тук говорим за домашно аудио закачено на пеце
                            абе ей - https://www.ozone.bg/product/logitech-z623/? нали се сещаш а? това предлагам и аз това са системи на KRK (Yamaha) тия мониторчета се ползват като маркери в студиата демек ако нещо звучи добре на тях ще звучи добре навсякъде алоооо тоя модел който ти и аз сме пуснали е стерифициран по THX !!! адски са добри и знаеш ли че тия 200 вата ще ти избият дограмата а и освен това не принизявай домашното РС аудио мой приятел има сет Naim с DAC през компютъра си

Comment

Ако трябва да си мерим буферче-тата, моето е по-голямо но сателитчетата са по-елегантни от тези на ваш-то Logitech-че - предполага се, че ще стоят на работен плот и да не заемат място.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X