Известие

Collapse
No announcement yet.

BOSE vs JBL

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За РС предпочитам Altec Lansing.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Бе хора бе , нали ви казах че няма да каня Бионсе у нас (жената е против) . Искам да са компактни о качествени говорителчета ,които ако искам да ги включа на лаптопа или на компа и за това действие да не ми отива половин ден ....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Бе хора бе , нали ви казах че няма да каня Бионсе у нас (жената е против) . Искам да са компактни о качествени говорителчета ,които ако искам да ги включа на лаптопа или на компа и за това действие да не ми отива половин ден ....
        Я си вземи едни колони от ю-пАйтър (Юпитер):

и не се занимавай с гнили боклуци, като Bose, JBL или Altec

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Юпайтерите си ги свържи ти към твоят "Правец"
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Юпайтерите си ги свържи ти към твоят "Правец"
            Не съм с Правец. Аз съм с лампов "Минск" - 17 ядрен. Хард дискът му е хидравличен

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Не съм с Правец. Аз съм с лампов "Минск" - 17 ядрен. Хард дискът му е хидравличен
              Кво се оплакваш тогава ?!?!? Тури си едни юпайтъри и си готов за хакерска атака срещу Кремъл.... Ма да не забравиш една маска да си туриш за антивирус

Comment

К'ъв Кремъл бе? Аз атакувам само Лангли и то с каска от Касперски

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Не мога да цъкна на снимката на Юпитер да я увелича,но те преличат много на едни където бащата на времето купи в Съюза заедно имаше едни плоски еднокасетатъчни декове с плъзгачи Майко това беше контрабанда едно време то краставици нямаше по магазините еле пък аудио системи Свиреха в на бащата заведението първо в Съюза после и в бегето.Аз счупих дека с един чук понеже бях много въртоглав,после бащата ги даде на негов приятел да ги ползва 4-5 години,после аз ги взех и ги продадох на един познат сигурен съм че още свирят Уникален звук вадат Един познат грък тука също ги има в заведението си и до ден днешен свирят уникално
                  SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Юпитер, Унитра, Uher и Студио-2 бяха върха на соц-хайфайщината.

От другата страна на завесата имаше неща като Nakamichi, Teac, Marantz, Alpage, Quad.............

Разлика - от тук до големия взрив.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Юпитер, Унитра, Uher и Студио-2 бяха върха на соц-хайфайщината.

От другата страна на завесата имаше неща като Nakamichi, Teac, Marantz, Alpage, Quad.............

Разлика - от тук до големия взрив.
                      Не мое се сдържиш ей..... Ако питам по кое време е брачният период на мечките пак ще ги разделиш на гризли и кафяви и ще стигнеш до Ленин.....
                      А съм сигурен че не си ги сравнявал директно юпАйтера с нито една от преброените ти марки същата година производство и същия клас

Comment

Не мое се сдържиш ей..... Ако питам по кое време е брачният период на мечките пак ще ги разделиш на гризли и кафяви и ще стигнеш до Ленин.....
                        А съм сигурен че не си ги сравнявал директно юпАйтера с нито една от преброените ти марки същата година производство и същия клас
                        Споко - само си гворим. Имах Юпайтер, защото друго не можех да си позволя. После успях да си взема един касетен дек Хитачи (от нисък клас)+ усилвател мое производство. Разликата беше космическа в полза на Хитачи-то. А уж онова беше лентов магнетофон.

Което си е, си е. Виж колоните на Юпайтера не бяха никак лоши. Изобщо руснаците от край време правят добри колони. И в момента свирукам вкъщи с руски колони. За парите си са мега-добри.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

В тоя ред на мисли си спомням средата на 80-те наш близък ни изпращаше каталози от Канада като немския ,,Некерман,, аудиото го гледахме и само викахме ,,Брейййй,иееее,майкууу,, и абер си нямахме че иде реч за друго измерение спомням си един и същи модел уокмен в 6 различни цвята го предлагаха Наздраве
                          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Май BOSE- то ще е

---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:45 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                            В тоя ред на мисли си спомням средата на 80-те наш близък ни изпращаше каталози от Канада като немския ,,Некерман,, аудиото го гледахме и само викахме ,,Брейййй,иееее,майкууу,, и абер си нямахме че иде реч за друго измерение спомням си един и същи модел уокмен в 6 различни цвята го предлагаха Наздраве
                            А касетофоните с три касетки помниш ли ги ? Дето можеш да правиш запис и в същото време да слушаш друга касетка а ?!?!?

Comment

Споко - само си гворим. Имах Юпайтер, защото друго не можех да си позволя. После успях да си взема един касетен дек Хитачи (от нисък клас)+ усилвател мое производство. Разликата беше космическа в полза на Хитачи-то. А уж онова беше лентов магнетофон.

Което си е, си е. Виж колоните на Юпайтера не бяха никак лоши. Изобщо руснаците от край време правят добри колони. И в момента свирукам вкъщи с руски колони. За парите си са мега-добри.
                              Руснаците не правят нищо добро освен ракети с близък до среден обсег. Имал съм Амфитон купени от магазина на петте кифтета изгърмях ги за един час с някакъв джаз - нито свиреха добре нито имаха сила еле па плътност - тотален вълнен пОловер им бяха говорителите но искрено ме забавляваше диодчето "Опасная перегрузка" дейба руснаците - хейтим руснаците мой чиче ги нападна някога ...

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                                Руснаците не правят нищо добро освен ракети с близък до среден обсег. Имал съм Амфитон купени от магазина на петте кифтета изгърмях ги за един час с някакъв джаз - нито свиреха добре нито имаха сила еле па плътност - тотален вълнен пОловер им бяха говорителите но искрено ме забавляваше диодчето "Опасная перегрузка" дейба руснаците - хейтим руснаците мой чиче ги нападна някога ...
                                Бояне, заеби хейта към руската техника. Ела в нас да чуеш Радиотехника-та с ресивърчето Маранц. Доста хора не вярваха че тия колони са още фабрични, всеки си мисли, че съм набутал други говорители и филтри в руските сандъци, ма не съм. Фабрични са си още. 90-те им вата са си напълно реални и не горят.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X