Известие

Collapse
No announcement yet.

Постери на F1

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Постери на F1

Понеже почти всички тук си падаме по съзтезания и автомобилизъм няма как да не пост-на това, което открих с помощта на Petrolisious сорс с постери (стари) убеден съм че всяка петролна тиква по света задължително има такива в гаража си ...

линк:http://www.grandprixposters.com/gall...rixPoster.html

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
    Понеже почти всички тук си падаме по съзтезания и автомобилизъм няма как да не пост-на това, което открих с помощта на Petrolisious сорс с постери (стари) убеден съм че всяка петролна тиква по света задължително има такива в гаража си ...

линк:http://www.grandprixposters.com/gall...rixPoster.html
    Ма чей са тва за тоолетна хартия ли да го позлваме, ма май ше е твърдо
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Ма чей са тва за тоолетна хартия ли да го позлваме, ма май ше е твърдо
      за тоалетна хартия че е скъпо

Comment

300 кинта за някаква снимка 40х60 и 750 за нормален плакат 80х120? Тва е по-скоро за празни тикви, не петролни.

Опс, нещо съм погледнал грешното място, има и сорс файловете на приемливи цени
        Last edited by acho_; d.m.y г., 12:31.

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
          300 кинта за някаква снимка 40х60 и 750 за нормален плакат 80х120? Тва е по-скоро за празни тикви, не петролни.

Опс, нещо съм погледнал грешното място, има и сорс файловете на приемливи цени
          скъпи са само рамкираните а от тях никой в БГ няма нужда - даунлоуд режима са по 10 паунда и можеш да си го отпечаташ навсякъде понеже съм маниак на такива плакати и се изкефих и понеже от доста време нищо смислено не е пускано в тоя форум та са изкуших да направя темичката

Comment

Working...
          X