Известие

Collapse
No announcement yet.

Автосервиз ЛЕОМАКС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Автосервиз ЛЕОМАКС

Некоректно отношение към предоставените за сервизиране автомобили.
    Предоставих личния си автомобил за сервизиране в автосервиз ЛЕОМАКС на ул.Първа Българска армия No150.
    По време на манипулациите автомобила е паркиранн върху тротоара.
    Там е заснет от общински служителие и е съставен протокол за нарушението.
    Когато си взех автомобила не открих известието за регистрираното нарушение, предполагам е бил отстранен умишлено, за да си получат парите за ремонта от мен.
    За сметка на това след два месеца получих по пощата известие да се явя в община Сердика, където ми съставиха акт за нарушение което не съм извършил но се налага да заплатя солена глоба.
    Ако желаете непредвидени разходи оставете и вашите автомобиле в упоменатия сервиз.

Първоначално публикувано от kil1969 Покажи съобщение

Некоректно отношение към предоставените за сервизиране автомобили.
    Предоставих личния си автомобил за сервизиране в автосервиз ЛЕОМАКС на ул.Първа Българска армия No150.
    По време на манипулациите автомобила е паркиранн върху тротоара.
    Там е заснет от общински служителие и е съставен протокол за нарушението.
    Когато си взех автомобила не открих известието за регистрираното нарушение, предполагам е бил отстранен умишлено, за да си получат парите за ремонта от мен.
    За сметка на това след два месеца получих по пощата известие да се явя в община Сердика, където ми съставиха акт за нарушение което не съм извършил но се налага да заплатя солена глоба.
    Ако желаете непредвидени разходи оставете и вашите автомобиле в упоменатия сервиз.

Драсни и за кой град става въпрос ако искаш.
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
      Драсни и за кой град става въпрос ако искаш.
      За София със сигурност.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
      X