Известие

Collapse
No announcement yet.

Внос на кола от Полша - струва ли си?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Внос на кола от Полша - струва ли си?

Напоследък се ровя по някакви сайтове за втора ръка коли и дори стигнах до Полша. Някои коли са доста на оферта честно казано. Не очаквам да са най-чистите собственици и най-чистите коли, но въпросите ми са два:

1. Някой има ли наблюдения от коли от там? То и в Германия дето се вика има и боклуци и хубави коли, но все пак някой знае ли нещо повече? Някакви често срещани лоши практики и т.н.?
    2. Ако се хареса кола нещо по-спефично при вноса има ли? Не би трябвало да има някакви допълнителни разходи след като са в ЕС, но все пак да питам?
    '06 Alfa Crosswagon Q4

Първоначално публикувано от ducaticorse Покажи съобщение
    Напоследък се ровя по някакви сайтове за втора ръка коли и дори стигнах до Полша. Някои коли са доста на оферта честно казано. Не очаквам да са най-чистите собственици и най-чистите коли, но въпросите ми са два:

1. Някой има ли наблюдения от коли от там? То и в Германия дето се вика има и боклуци и хубави коли, но все пак някой знае ли нещо повече? Някакви често срещани лоши практики и т.н.?
    2. Ако се хареса кола нещо по-спефично при вноса има ли? Не би трябвало да има някакви допълнителни разходи след като са в ЕС, но все пак да питам?
    не съм запознат за Полша но знам че доста прекупвачи купуват от непопулярни страни примерно avto.net това е Словения и Капитолия купуват оттам колите са добре поддържани и са добри, по този пример може би и Полша е добре но знам ли...

Comment

Наскоро щях да купувам един камион от Полша, цената беше супер, машината изглеждаше добре, говорихме с продавача по телефона /имам си приятелче половин поляк за преводач/, но вече го бяха продали. Впечатлението ми е, че читавите коли от Германия отиват там, и след малко джиткане ги препродават насам-натам. Не се притеснявай, поне няма да говориш с турци, албанци и араби, както е по немските автокъщи.
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
      X