Известие

Collapse
No announcement yet.

Проверка от полицията?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Зле сме защото е пълно с тарикати и тарикатчета. Нали четеш тук- как да не си платим актовете, как да прецакаме застрахователите. Тук е пълно с такива въпроси и съвети. Как да си караме колата без прехвърляне, да си купим накладки или нещо друго, което може да касае безопастността втора употреба, ако може без пари най- добре. Как като се счупи колата и не можем да я оправим да я продадем веднага на някой нещастник и да сме горди от това. После всички имат големи претенции. Така ли е? А пък като видиш някой как неграмотно пише не ти трябва много за да го опознаеш.

+1

Има справедливост.Животът е "насадил" всеки там където му е мястото...

Изключения почти няма.Това е което съм видял и продължавам да виждам...
    Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 08:03.
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Само да добавя и това, че ако не го играеш тарикат, въобще не означава, че няма да попаднеш на ченге - идиот и да си патиш от това.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Дамм така си е

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
          +1

Има справедливост.Животът е "насадил" всеки там където му е мястото...

Изключения почти няма.Това е което съм видял и продължавам да виждам...
          Амин....
          п.п...изказваш се като евангелист...

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:23 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Зле сме защото е пълно с тарикати и тарикатчета. Нали четеш тук- как да не си платим актовете, как да прецакаме застрахователите. Тук е пълно с такива въпроси и съвети. Как да си караме колата без прехвърляне, да си купим накладки или нещо друго, което може да касае безопастността втора употреба, ако може без пари най- добре. Как като се счупи колата и не можем да я оправим да я продадем веднага на някой нещастник и да сме горди от това. После всички имат големи претенции. Така ли е?
          А пък като видиш някой как неграмотно пише не ти трябва много за да го опознаеш.
          Клипа от подписа ти....определя в голяма степен това което лаем тук...

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

https://33.media.tumblr.com/b36c8c09...m17no1_540.gif
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Спирали са ме до преди 4-5 години много. В 80 % от случаите не искали да отвабям багажник. Когато са искали не съм го отварял. Не са ме задължавали. Само една нощ, след отказ, ме закараха в районното да търсят дознател да пише протокол за обиск. Стоях 30-40 мин и ме изгониха от шесто.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Шашкъни.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                Спирали са ме до преди 4-5 години много. В 80 % от случаите не искали да отвабям багажник. Когато са искали не съм го отварял. Не са ме задължавали. Само една нощ, след отказ, ме закараха в районното да търсят дознател да пише протокол за обиск. Стоях 30-40 мин и ме изгониха от шесто.
                А можеше просто да си отвориш багажника.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Можех, но не желаех.

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    Можех, но не желаех.
                    И се доказа като голям мъж на гаджето на предната седалка.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Всеки говори да си търсим правата, че чак се превърна в задължение.Само дето като избият зъбите на някой първо търси полицията.За правата ясно, ма некой да знае какви са ни задълженията към обществото, щото търсейки личните си права нарушаваме тези на другите.Индивида над всичко.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Всеки говори да си търсим правата, че чак се превърна в задължение.Само дето като избият зъбите на някой първо търси полицията.За правата ясно, ма некой да знае какви са ни задълженията към обществото, щото търсейки личните си права нарушаваме тези на другите.Индивида над всичко.
                        Полицията не може да реши проблемите на хората и те вече би трябвало да знаят, че тя става само да регистрира постфактум нарушенията, което би трябвало да има тежест в Съда.
                        Полицаите са се превърнали в едни регистратори, административни служители - те са неадекватни в реални ситуации и затова целенасочено избягват екшътът дори и да го усещат или да имат предварителна информация за него.
                        Неслучайно се появяват веднага когато всичко вече се е случило.
                        Националните акции са уж за превенция, но всъщност са едни фортиции за маумници.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Ъхъ, а би трябвало с третото си око да знаят че ми е кипнало и мислим да излезем да претрепем някой.Как по-точно да знаят че в Долно уйно селския бек се е напърчил и е решил да обере няква баба за да плати на някоя кака от околомръсното.Обаче като конфискуват някоя друга бухалка от хора които очевидно не знаят дори какво е бейзбол, ще предотвратят някой друг побой.От нас се иска да им пречим на гадните ченгета.Другия вариант де се вслушаме в Путин че когато работата отива на бой е добре да го почнеш пръв, демек всеки да има бухалка, секира, вила, лопата обаче когато бях малък който не ми харесваше го удрях с лопатката и го засипвах с пясък, а сега има наказателен член за тая работа.А пък аз съм никой и няма ме спаси ни зъбобол, ни кръвно, ни дископатия, ни състояние на афект.А не знам защо в случай на инцидент една дузина яки мъже снимат с айфоните си и никой не се сеща да скочи на нападеля.
                          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:51.

Comment

Тези тюфлеци, полицаите са едни мрънкащи маумници и биха размърдали затлъстелите си задници само когато имат някаква заповед или лична изгода.
                            sigpic

Comment

Ще се съглася че си прав в случая.Полицая трябва да е професионалист и да може да прецени дали си рисков субект или не.И зад гърлба му да има солидни закони без вратички така че престъпниците да си получат заслуженито, а другите да се замислят дали си заслужава за два шамара или избити зъба да платят примерно 15 години пандиз.Виж ся, до нас има еддно кръстовище дето не можеш да излезеш минеш без да притесниш някой щото боклуджийските казани ти пречат отдясно и трябва да изкараш колата до осовата линия за да видиш идва ли някой и вече си го притеснил.Той вместо да съобрази че ти нямаш видимост и да ти даде път, идва като товарния влак даже не си прави труда да изтърка малко феродо и те нарежда щото видиш ли имал предимство.Когато си зад волана трябва да оценяваш пътната обстановка и да вземеш адекватно решение а не да разчиташ на предимство, знаци и прочие, ама това е задача с повишена трудност.Друг е въпросът че на казаните не им е там мястото, на пътното платно, ма общината нехае,сметоподържащата фирма ги лашка дет свари, въпреки че има обособено място за тях място, ченгетата няма седнат да съдят общината или боклуджийската фирма че създава препятствия на пътното платно, а и интересното е че ако спреш зад казаните те глобяват щото спираш на забранено.Каква е разликата дали има два казана или бус.Тя работата не е само до ченгетата.И така може да се окажеш в центъра на неприятна ситуация въпреки че не си имал намерение да създаваш проблеми на никой.
                              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:19.

Comment

Съгласен съм, че полицаите не биха могли да огреят навсякъде - тяхната роля е да стоят като чучало и да плашат, но много скъпо ни излизат тези плашила.
                                Кръстовищата са проектирани неадекватно, но и водачите са идиоти - напоследък няколко пъти ми си си случва да ми се задейства ABS-а при движение със скорост 50км/ч.
                                Последният път спрях на 10см. от един присичащ дясностоящ идващ от второстепенно отклонение - този идиот само спря насред пътя и не направи опит да се върне, защото не можеше да продължи и да си направи левият завой поради факта, че почти се бях допрял до него, та се наложи аз да се върна, за да може да се включи в пътя.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X