Известие

Collapse
No announcement yet.

Стоичков е подал оставка-разгеле

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

бала е пич винаги е бил, не се изхвърля, знае си мястото в него ни е надеждата да имаме талантлив селекционер един ден

та по темата.... тия момчета вече 15-20 години ритат топка, на всеки му е ясно как да играе и къде да застане. това което ще им нарисува Ицо и което ще им повика на тренировка може и някой друг да го прави. НО! ако те не изпълняват поставените им задължения на терена няма как да стане

за тая работа се иска и хъс и умение, за жалост са рядкост в нашия отбор!

да оздравява Марто, че отбора има нужда от лидер!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Akula, къде го тоя половин отбор дето играе в чуждите първенства "и то не лошо"?! Аз лично се сещам само за един: Бербатов!
      1. Мартин Петров - тъкмо влезе в страхотна форма (особено в националния) и се контузи т.е. той не се брои за мача с Албания
      2. Кишишев - те Лийдс дали ще останат в Първа дивизия, или ще пропаднат още
      3. Божинов - верно е в супер форма и играе не лошо, ама май по масите в Биад и Син Сити, а в Юве играе, когато няма кой друг
      4. Стилиян Петров - откакто отиде във Вила е О (кръгла дупка)
      5. Иванков - тоя е гола вода - винаги е бил. Петков е класа над него!
      6. Тодоров - жалко за момчето -имаше хляб в него, но тези контузии....и той играе от дъжд на вятър.
      За играчите на ЦСКА и ФК Левски няма какво да се говори. Просто, който играе в родното първенсто си придобива един особен манталитет (включително и чужденците, които идват). Успехи на ФК Левски в Европа ? Да, ама преди 10 години (Щутгард, Рейнджърс), а 1:16 не бих го нарекъл успех. ЦСКА не са слаби?! Ти гледа ли последния мач между двата "гранда".
      Аз не бих се изказал толкова снизходително за отбори като АЗ Алкмаар - още повече, че те са ярък пример за това как с много желание и хъс може да се постигне доста - е нашите желанието и хъса го показват под звуците на кръшна музика.
      Конкретно за мача с Албания, това което ме порази, че никой, освен Бербатов, не знаеше къде се намира. Не виждам с какво Стоичков е виновен за това, че не може да се подаде точен пас на 10 метра и не може да се спре топката....или и това е негова работа. Не защитавам Стоичков, просто наистина се прекалява като цялата вина се хвърля на него. Иначе на Стоичков мястото не му беше в нац. отбор още от началото. Още тогава трябваше да се търси чужденец, просто защото в България няма кой!
      Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
      Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
      Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от SIS
        Akula, къде го тоя половин отбор дето играе в чуждите първенства "и то не лошо"?! Аз лично се сещам само за един: Бербатов!
        1. Мартин Петров - тъкмо влезе в страхотна форма (особено в националния) и се контузи т.е. той не се брои за мача с Албания
        2. Кишишев
        3. Божинов
        4. Стилиян Петров
        5. Иванков - тоя е гола вода - винаги е бил. Петков е класа над него!
        6. Тодоров - жалко за момчето -имаше хляб в него, но тези контузии....и той играе от дъжд на вятър.
        За играчите на ЦСКА и ФК Левски няма какво да се говори. Просто, който играе в родното първенсто си придобива един особен манталитет (включително и чужденците, които идват). Успехи на ФК Левски в Европа ? Да, ама преди 10 години (Щутгард, Рейнджърс), а 1:16 не бих го нарекъл успех. ЦСКА не са слаби?! Ти гледа ли последния мач между двата "гранда".
        Аз не бих се изказал толкова снизходително за отбори като АЗ Алкмаар - още повече, че те са ярък пример за това как с много желание и хъс може да се постигне доста - е нашите желанието и хъса го показват под звуците на кръшна музика.
        Конкретно за мача с Албания, това което ме порази, че никой, освен Бербатов, не знаеше къде се намира. Не виждам с какво Стоичков е виновен за това, че не може да се подаде точен пас на 10 метра и не може да се спре топката....
        Ами брои ги, аз никъде не съм визирал само мача с Албания и игралите в него..............
        1.Бербатов ...ок
        2.Мартин ....... до преди 2 мача в националния играеше постоянно(колко добре е друг въпрос)
        3. Стилиян ..............това че от 2 месеца не е във форма не значи че не е добър играч, и не играе на едно прилично европейско ниво, не по слаб от румънци, шведи, хървати
        4. Божинов........това че в конкуренцията на Трезеге и Дел Пиеро не пробива не смятам че трябва да ти обяснявам защо е ( само за сравнение и Муту не успя, но се разцепва за национала)
        5. Янков ... играе редовно в Хановер, представя се на добро ниво...ама бат Венци се опитва да изпроси милиони, което нема как да стане
        6 Иванков- не ми се влиза в спор колко добър вратар е, Петков не му отстъпва за това съм съгласен, а и Петров не е лош
        7. Тодоров...... + Кишишев + Мариян + Благо + Янкович ( ако щеш)

Това е почти цял отбор - пак казвам не коментирам период от 1 месец, а цялостен престой на Стоичков

Успехите на ФК Левски, както иронично забелязвам подмяташ са реални и са от последните 2 години, дори 1-17(16), тъи като отбора които подценявам според теб АЗ Алкмаар не е с по добри показатели
        независимо дали Левски ги е постигнал под кръшната музика и без хъс и желание..........тоест казвам ,че националните играчите не отстъпват на 1/2 от националите на Румъния, Албания,Хърватска,Швеция, Белгия и т.н.

Левски - ЦСКА - да гледах мача, и още доста мачове съм им гледал, защо смяташ че са по лоши от Стяуа - Динамо, Партизан - Цървена звезда , АЗ Алкмаар - Хеервен............. а и това не означава , че в ЦСКА няма поне 4 играчи които могат да играят добре за национала, за Левски споменах вече.....

и сега конкретно си засегнал мача с Албания - та за него...странно е това мнение че само Бербатов е знаел къде се намира, какво точно не ти хареса в играта примерно на Телкийски(освен че е е от Левски), защо играчи като Пеев и Зоран играха, след като Стоичков няма вина..... нали не смяташ че играчи като Буши и Хаджи са по добри от наште и са някакви супер хипер мега звезди на европейския футбол

та искам да кажа че на Ицето не му беше работа да се занимава с националния преди да се понаучи на това онова, защото то ако беше нещата да стават без треньори нямаше да има Пачаджиев, Пенев, Василев,Капело, Фъргюсън, Липи, Мауриньо...... и т.н. - требе да се знае кои къде да застане - нещо от къде да се натисне противника, кой му е слабия играч, все такива малки но важни нещица....

Айде със здраве, че написах роман.......... може да поспорим на биричка на някоя среща
        Alfa Romeo 146 ti

Comment

Малииии като каза среща, та се сетих.......зема да дойда най-накрая....все нещо си намирам извинения . А не че става без селекционери, просто за един национален отбор, по-важни са играчите и желанието им за игра. За ФК Левски не съм казал нищо иронично - напротив смятам, че не е редно един уважаващ себе си отбор да се примирява с такова представяне и да го нарича достойно. Това, което пък аз визирах е, че основния проблем на футболистите от вътрешното първенство е, че се имат за богове (пример Ники Михайлов и още много) и силиците им в общия случай стигат за 30 мин качествен футбол. И това вече е нещо, което зависи от тренъорите на клубовете. Не си съвсем прав за Чавдар Янков (според мен най-налагания футболист) - в националния отбор не прави нищо; за Тодоров вече казах - контузии; Мариян Христов - същата работа (иначе когато играе е полезен);Благо - може и да може да играе, ама не се сещам за силен мач в националния отбор.
          Не съм казал, че Стоичков няма вина - просто е грешно отново селекционера да обира всичко, а играчите да са ангелчета. За Зоран и Пеев вече казах, ча не мога да разбера защо точно бяха повикани.
          Конкретно за мача с Албания - прав си Телкийски се включи добре (не се сетих) - е станаха двама - все още не стига
          Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
          Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
          Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Така вече съм съгласен
            Треньор от чужбина ( не Йешо) да гърчи келеметата мързеливи....
            и спираме да се пуашиме от албанци, люксембургци и беларуси
            Alfa Romeo 146 ti

Comment

Не съм чел всички коментари, може и някой да го е написал преди мен, но току-що чух, че предлагали новия селекционер на националния отбор по футбол, да бъде или Миодраг Йешич /което според мен е много лошо/, или Димитър Пенев.
              Но все пак камата не трябваше да напуска поне преди да свършат квалификациите за ЕВРО 2008.

Comment

Аз мисля че Херо е най-добрия вариянт а иначе Харманлийския народен любимец е станал треньор на Селта официялно
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

За малко да отаднат и двете сбирщини на помияри-левски и цска,първите са били Пирин 3:2 с дузпи(както винаги на говедцата им връви на дузпи,ЕГА пипнат бруцелоза по говедата);прасетата паднаха от куфарите в последните минути на продължението,какъв кеф Догодина живи и здрави,Пирин влиза в А-група и смешните отбори с многото пари ще берат божанки.Независимо дали е Пирин-Симитли или какъвто си иска.Кур за червени и сини! От софийските само Славия!!!
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: Стоичков е подал оставка-разгеле

Първоначално публикувано от Mury
                    Най накрая се сети какво трябва да направи само сега да не изтресат пак оня бурсук Пламен Марков аз мисля че е време да се намери треньор от чужбина или да назначат Херо
                    На оФци какъв и овчар да туриш,пак съ оФци!Само двама ритнитопковци отбор ни праат,визирам бербатов(възпитаник на Пирин) и марто ! Да вземат да махнат онаа помашка цицка,тройката и другите куци коне!
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                      За малко да отаднат и двете сбирщини на помияри-левски и цска,първите са били Пирин 3:2 с дузпи(както винаги на говедцата им връви на дузпи,ЕГА пипнат бруцелоза по говедата);прасетата паднаха от куфарите в последните минути на продължението,какъв кеф Догодина живи и здрави,Пирин влиза в А-група и смешните отбори с многото пари ще берат божанки.Независимо дали е Пирин-Симитли или какъвто си иска.Кур за червени и сини! От софийските само Славия!!!
                      Кой па беше па ти беееее, омотан македонец, кога вленахте у А окръжна, кога додеа от Симитли да ви играт на стадионо, ега ги копат под него
                      дет и да вленете, ке ядете куро, оти целата ви работа е такава, продажна
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                        Първоначално публикувано от virusalfa
                        Кой па беше па ти беееее, омотан македонец, кога вленахте у А окръжна, кога додеа от Симитли да ви играт на стадионо, ега ги копат под него
                        дет и да вленете, ке ядете куро, оти целата ви работа е такава, продажна
                        А ти не моеш ли да се фанеш за палците,а?! Ногу ти разбира балката врачанска от футбол
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                        X