Известие

Collapse
No announcement yet.

Без технически преглед за модифицирани автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Без технически преглед за модифицирани автомобили

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/0...pregled.296153

Какво мислите по този въпрос, колеги? Аз лично мисля, че това никога няма да може да стане, както те го мислят, защото винаги може да се преправят нещата и да се мине на преглед. На техническия преглед освен аспуха друго не виждам какво може да проверят. Лесно ще намериш стоковата генерация и ще я лепнеш колкото да минеш и след това ще си върнеш новата. Другия вариант, който ми мина през ума е, ако имат дино и мерят мощността на всяка една кола, но това също може да се преправи. Ако кажем, че е атмосферка с валове и всякакви глупости... то винаги може да й намалиш количеството въздух и да й намалиш горивото и така ще й падне мощността. Дизелите пък са още по-лесни. Това вече може да го направи човек, който се занимава с мапване. За мен това е поредната глупост. Май ги е яд, че има много модифицирани коли, а пък плащат данък на стокова кола. Нали все гледат да прибират парите на хората. Що не взеха да оправят пътищата или нещо, което всъщност да помогне, а не да навреди...
    Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
    Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

С диното не мисля че някога би станало заради високата цена. Мапнат дизел не виждам как ще го хванат.

Comment

Тоз пак е гледал Бързи и яростни.
      Така ли не разбраха, че ако ти е писано, и с 1300 и с 3000куб. см.двигател няма разлика.
      Коланите, ламарините и беговете при катастрофа над 60км са си хазарт.

Нека и тея по ГТП-тата ги натиснат малко, там вземат ти парите врътнат се покрай колата, погледат фаровете и лампичките по таблото и лепят стикера. А "ние" доволни, като студент с 3-ка след изпит, че всичко е минало гладко.

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
      Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Според мен модифицираните коли, или по точно силовият туниг си е само за писта.....не виждам смисъла от кола 150к.с. да я правиш 200к.с....защото, ако трябва да я направиш като хората, ще ти излезе по скъпо, отколкото да си купиш такава фабрично направена....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщение
          http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/0...pregled.296153

Какво мислите по този въпрос, колеги? Аз лично мисля, че това никога няма да може да стане, както те го мислят, защото винаги може да се преправят нещата и да се мине на преглед. На техническия преглед освен аспуха друго не виждам какво може да проверят. Лесно ще намериш стоковата генерация и ще я лепнеш колкото да минеш и след това ще си върнеш новата. Другия вариант, който ми мина през ума е, ако имат дино и мерят мощността на всяка една кола, но това също може да се преправи. Ако кажем, че е атмосферка с валове и всякакви глупости... то винаги може да й намалиш количеството въздух и да й намалиш горивото и така ще й падне мощността. Дизелите пък са още по-лесни. Това вече може да го направи човек, който се занимава с мапване. За мен това е поредната глупост. Май ги е яд, че има много модифицирани коли, а пък плащат данък на стокова кола. Нали все гледат да прибират парите на хората. Що не взеха да оправят пътищата или нещо, което всъщност да помогне, а не да навреди...
          Данъчните вземания ще намалеят ако вземат да мерят мощност и на тази база да се определят данъците - у нас преобладават стари автомобили с умрели коне, неотговаряши или несъответсващи на заводските данни.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Според мен модифицираните коли, или по точно силовият туниг си е само за писта.....не виждам смисъла от кола 150к.с. да я правиш 200к.с....защото, ако трябва да я направиш като хората, ще ти излезе по скъпо, отколкото да си купиш такава фабрично направена....
            Оборвам те веднага, твоя лакомотив в рамките на 3 цифрена сума става около 200 коня веднаги, еле па как си с нов съединител и Маювик можеш да и подаваш газ колко си искаш.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Оборвам те веднага, твоя лакомотив в рамките на 3 цифрена сума става около 200 коня веднаги, еле па как си с нов съединител и Маювик можеш да и подаваш газ колко си искаш.
              Добре де.....а какво правим с окачването, спирачките, системите за сигурност и т.н....той съединителя така ще си замине без време....не искам да си опушвам задната броня...)....а бе ти ги знаеш по добре тия неща......апетита идва с яденето и вечно си в некакъв филм)

Comment

Добре де.....а какво правим с окачването, спирачките, системите за сигурност и т.н....той съединителя така ще си замине без време....не искам да си опушвам задната броня...)....а бе ти ги знаеш по добре тия неща......апетита идва с яденето и вечно си в некакъв филм)
                Окачването, спирачките и системите за сигурност, не се различават да кажем по нищо от 2,5 v6, който фабрично е около 200 коня
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  Окачването, спирачките и системите за сигурност, не се различават да кажем по нищо от 2,5 v6, който фабрично е около 200 коня
                  А бе тя моята сега бега като 200 коня........не ми трябва да я изнасилвам...имам и аз добри постижения като теб кога наказа шокса...аз пък бегах на Кайо ГТА-то като го изпреварих с 200 и кусур км/ч....ама на него му куцаше хидравликата, а на мене ми трепереха мартинките...))

Comment

А бе тя моята сега бега като 200 коня........не ми трябва да я изнасилвам...имам и аз добри постижения като теб кога наказа шокса...аз пък бегах на Кайо ГТА-то като го изпреварих с 200 и кусур км/ч....ама на него му куцаше хидравликата, а на мене ми трепереха мартинките...))
                    Качваш една руса мацка с еърбеци на предната седалка и веднага влизаш във форма.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

въобще не мога да ви разбера какво правите вие, мене само веднъж ме задмина някакво Порше и после спря на бензиностанцията преди Пловдив, Кайо не може да шофира и това е всеизвестен факт, Бобка тебе не те знам, не сме се дърпали с тебе никога но да знаеш аз карам като пенсионер при 240 км/час всички в салона ми заспиват возил съм журналисти, оператори, звукари и сякакви пушилистове - до един заспиват аз стигам до Пловдив за 35 минути а всички в колата ми спят - кажете честно ли е ?? искам да бъда батка да давам яко газ, да създавам емоции и незабравимост ... кажете ми как го праЙте тва.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                        искам да бъда батка да давам яко газ, да създавам емоции и незабравимост ... кажете ми как го праЙте тва.

Тогава трябва да смениш колата........................... ама не и мерцеЛес че там е същата работа.......................аз преди време возих една кака бременна и друго бебе до нея в опел корса 97-и набор 1.4 16 винтила,на климатик лятото със 180км/ч по Хемус там след Лукойла на Ботевград в посока София,имах чуството че всеки момент ще вида дядо господ а на каката и прилоша и трееше да спирам преди Богоров.
                        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Другия път качи още едно-две бебета и карай с 250 с някоя още по-голяма талига... и да не забравиш да се похвалиш във форума. Във всяка тема имаш поне 3 безсмислени коментара, но тук вече надмина и себе си!
                          Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 06:50.
                          Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                          Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

въобще не мога да ви разбера какво правите вие, мене само веднъж ме задмина някакво Порше и после спря на бензиностанцията преди Пловдив, Кайо не може да шофира и това е всеизвестен факт, Бобка тебе не те знам, не сме се дърпали с тебе никога но да знаеш аз карам като пенсионер при 240 км/час всички в салона ми заспиват возил съм журналисти, оператори, звукари и сякакви пушилистове - до един заспиват аз стигам до Пловдив за 35 минути а всички в колата ми спят - кажете честно ли е ?? искам да бъда батка да давам яко газ, да създавам емоции и незабравимост ... кажете ми как го праЙте тва.
                            Начи единия вариант е хората в колата ти да са припаднали а ти да си мислиш, че спят ... другия вариант е да ги качиш в 33-ка и при 180 вече ще мятат лай*а през прозорците хахаха
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Качваш една руса мацка с еърбеци на предната седалка и веднага влизаш във форма.
                              Аз това много отдавна го направих...))

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:14 ----------

За Кайо ясно...он мое кара само тролей........мене на магистрала ме нема никакъв........за пресечена местност немам равен))....много съм добър до 120км/ч в завой.....само на това съм се научил.....а при мене на дълъг път решават кръстословици и не бъркат квадратчетата...)....на магистрала ми става скучно и гледам пасажерската седалка, ако е с къса пола...)

Comment

Working...
                              X