Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 33 - СА 0185 ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Евал на мода за яките нерви!
    Аз до сега се бях баннал лично!
    И щооо? Ние съветваме Боби, каква музика да пуска в бялата алфа...
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Днес някъф тиквеник ма засича с Е90 на светофар,аз съм си спрял културно в лявата лента да завивам на лява да се качвам на околовсрустаното,той спрял в лентата до мен за направо,светва залено аз си потеглям нормално ония с мръсна газ и минава в мойта лента пред мен като ме засича от дясно.Тръгнах да го гона това лайненце аз,да го вида що така ми кара кат ,,играч,, обаче ми избяга,не ми се дигаха на околовръстнато 180км/ч.
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
        Днес някъф тиквеник ма засича с Е90 на светофар,аз съм си спрял културно в лявата лента да завивам на лява да се качвам на околовсрустаното,той спрял в лентата до мен за направо,светва залено аз си потеглям нормално ония с мръсна газ и минава в мойта лента пред мен като ме засича от дясно.Тръгнах да го гона това лайненце аз,да го вида що така ми кара кат ,,играч,, обаче ми избяга,не ми се дигаха на околовръстнато 180км/ч.
        Ако го беше изпръщял във вратата щеше да се замисли следващия път. Ама язък и за твоята кола. Аз от кога се каня да се нацепя в някой такъв ама все ми свиди за моята кола. Още се питам защо продадох москвича
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Днес некъв мерцедес се пререди най-нахално най-отпред на семафора,което ми образува нерви щот бяхме само 4-5 коли та аз пък напуснах колоната и застанах пред него, за което бях надюдюкан от собственика на луксозното возило.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Днес некъв мерцедес се пререди най-нахално най-отпред на семафора,което ми образува нерви щот бяхме само 4-5 коли та аз пък напуснах колоната и застанах пред него, за което бях надюдюкан от собственика на луксозното возило.

Проблема е че алфа не е баткомобил,за това или у десно или от зад на колоната

Comment

Не е ама някои трябва да разберат че не боли ако се наредиш най- отзад на колоната и това че карат мерцедес не им дава някаква привилегия и както се оказа и тях могат да ги прередят.Това какво караш най-малко ме интересува.

Comment

Не е ама някои трябва да разберат че не боли ако се наредиш най- отзад на колоната и това че карат мерцедес не им дава някаква привилегия и както се оказа и тях могат да ги прередят.Това какво караш най-малко ме интересува.

Е да ама каква батка си,ако не можеш да предредиш една алфа и после да я изхейтиш сваляш левела

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Евал на мода за яките нерви!
                  Аз до сега се бях баннал лично!
                  начи ти си прекалено строг със себе си и това съм ти го казвал няколко пъти в трезво състояние на духа значи ако помниш мойто мото - ноу мор гърч! - помниш ли? помниш ти дедовия помниш

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                  Е да ама каква батка си,ако не можеш да предредиш една алфа и после да я изхейтиш сваляш левела
                  само Алфа мое предреди Алфа - туй е доказан факт и ... ама за какво въобще говорим тука

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

начи аз Алфа имам и винаги се редя чинно най-изотзадзе във всяка колона но не знам как става ма винаги първи минавам според мене това е кАрма щот съм явявам се пич и батка а не както повечето от вас ме имат за гъз ... дейба начи ... то аз някога голям гъз бях но си дадох сметка и са поправих

Comment

Начи наблюдавам един феномен.Завали ли дъжд трафика резко се увеличава щото сички отиват в МОЛЪ.Значи аз като завали дъжд не излизам от фкъщи щото е мокро освен само ако когато не ми се налага спешно да отида в МОЛЪ.А спешно ми се налага да отида фМОЛЪ, когато по време на дъжд ми свършат сигарите и на трите магазина до нас няма.Значи мислим си по пътя на логиката когато завали на сички им свършват сигарите и им става спешно да идат в МОЛЪ.А когато свършат сигарите човек става нервен, а понеже сички на пътя са нервни значи по пътя на логиката пушачите са много.Тютюнопушенето вреди на вашето здраве - ще ви хване ипмотенция, бръчки, целулит и разни болести дето и презерватив не пази, като например здрав човек мое се отврати от пиенето.Обикновено дъждовното време съвпада с ракиеното време поради което повечето шофери са жени които отиват да купят сигари на мъжете си, обаче някак си страно се връщат с две торби парцали което провокира лошо настроение у мъжете им понеже са забравили сигарите и така се стига до битови скандали, мъжът съответно се нервира и също бърза към МОЛЪ за сигари.Е на един дъжд колко неприятности мое да причини.

Comment

Working...
                    X