Известие

Collapse
No announcement yet.

Фармацевтите са най-подлите и гадни хора изобщо!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фармацевтите са най-подлите и гадни хора изобщо!

Στην γιασου!

Няма по-подъл народ изхранващ се от човешките боледувания!

Те (фармацевтите) са гадни създания, сред тях няма нито един евреин, те стават рано сутрин и бъркат вируси срещу които си имат имунитет - после заразяват всички понеже пътуват с грАдския транспорт и след това продават гадните си хамерикански лекарства за да лекуват хората от собствените си вируси!

Подли гадове са това!
    Хейтим ги!

Фармацевтите до един са гейове и водят многополов живот те са биосексуални гадини, които само искат да гепят пачка на гърба на болните и изнемогващите!

Фармацевтите разболяват с ужасни болести нашите деца!
    Те се промъкват тайно фдетските градини маскирани като загрижени родители и кихат и кашлят от упор във всяко невинно детско личице до което се добарат с една единствена цел- да ги заразят ако може смъртоностно!

Край! Аз обявявам открита война на всички фармацевти!
    под лозунга-
    Напсувай фармацевт - спаси детското здраве у детето!!!

Младите се разболяват защото повечето са мързели...и все по малко спортуват...ако спортуват то зобат само анаболи...Преди две седмици съм в една позната,тя се пребира с пълна кола провизии разни за вкъщи...мъчи са горката да ги разторва и да ги вкара в къщи,сина и на 17 години 1,75м лежи на дивана като свиня в теменужки и си цъка на айфона и с по едно око гледа как майка му се мъчи...дебелата сопа е най-доброто лекарство за младите...
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Младите се разболяват защото повечето са мързели...и все по малко спортуват...ако спортуват то зобат само анаболи...Преди две седмици съм в една позната,тя се пребира с пълна кола провизии разни за вкъщи...мъчи са горката да ги разторва и да ги вкара в къщи,сина и на 17 години 1,75м лежи на дивана като свиня в теменужки и си цъка на айфона и с по едно око гледа как майка му се мъчи...дебелата сопа е най-доброто лекарство за младите...
      За друг проблем иде на реч....твоя разказ е друга бира...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        Στην γιασου!

Те (фармацевтите) са гадни създания, сред тях няма нито един евреин, те стават рано сутрин и бъркат вируси срещу които си имат имунитет - после заразяват всички понеже пътуват с грАдския транспорт и след това продават гадните си хамерикански лекарства за да лекуват хората от собствените си вируси!

Подли гадове са това!
        Хейтим ги!

Фармацевтите до един са гейове и водят многополов живот те са биосексуални гадини, които само искат да гепят пачка на гърба на болните и изнемогващите!

Те се промъкват тайно фдетските градини маскирани като загрижени родители и кихат и кашлят от упор във всяко невинно детско личице до което се добарат с една единствена цел- да ги заразят ако може смъртоностно!

под лозунга-
        Женското ми дете е току що завършил фармацевт с трудов стаж 1м., но не ми се струва да е чак такова гадно копеле - даже ми се струва много миличка, голям сладур и като я видя винаги я целувам.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Начиииииии ако напишеш още една шибана византийска буква - пала, идвам до София и ше те еба пред жена ти ..
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Се не моа се начудя, как ше ви стане на мъжко.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Στην γιασου!

Подли гадове са това!
              Хейтим ги!

под лозунга-
              Виж ся. Кат си рекъл "наздраве", наздраве да е.
              Пий си пиенето и ни съ занимавай баш с тва, шот си уеко в гряшка
              Наще фармацевти са си живи магазинери и съответно, гледат да си продадат стоката. Тия, дето си са напрегнал за тех са фармацевтичните компании, а там бирата е друга и мноо мътна. Да кажем, че някои "държави", срещу които "светът" се "бори" в момента, могат да са им "пионерски организации".
              Друго, за което си в гряшка е, че искат да "разболяват смъртоносно". Вервай ми, в тва далавера нема.
              И ти ся, кат в каубойска кръчма, стреляш по пианиста.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Дойде сезона на мастиката и пагубното влияние върху народа, след приключване на бутилката.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Начи, българина му заплашиха казана и виж какви мафестации заформи, разбиш ли застрашиха му поминъка с който изхранва децата си....обаче ни един не излезе да манифестира след скандала с фонда за лечение на деца в чужбина.
                  Начи фармацевтите са само едни търговци и с нищо не са виновни.Виновни са тия дет забъркват едни неща дето уж трябва да ни лекуват но всъщност ни таковат мамата.Майка ми се отърва от множество оплаквания откакто и спрях апчетата с изключение на едно за "сърце" което посмъртно не мога да и взема.Разчитаме на естествени продукти/билки/, дори съм и купил хубава домашна ракия и 25 грама вечер и оправиха и кръвното и съня.

Примерна извадка от листовката на габагама - http://apteka.framar.bg/30015826/габ...-300-мг-100 Мисля че ще се икономиса доста хартия, съответно доста дървета няма да се изсекат, както знаем от тях се прави хартия ако просто напишат че евентуално може и да не умрете.

Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
                  Свържете се с Вашия лекар незабавно, ако у Вас се проявят някои от следните симптоми след приема на това лекарство тъй като те могат да бъдат сериозни:
                  тежки кожни реакции, които изискват незабавно внимание, подуване на устните и лицето, кожен обрив и почервеняване и/или загуба на коса (това могат да бъдат симптоми на сериозна алергична реакция);
                  постоянна стомашна болка, гадене и повръщане, тъй като те могат да бъдат симптоми на остър панкреатит (възпаление на панкреаса);
                  Габагамма може да причини сериозна или животозастрашаваща алергична реакция, която може да засегне Вашата кожа или други части на Вашето тяло, като черен дроб или кръвни клетки. Вие може да имате или да нямате обрив при този вид реакция. Може да се наложи да Ви хоспитализират или да спрете приема на Габагамма.
                  Свържете се незабавно с Вашия лекар, ако получите някой от следните симптоми:
                  кожен обрив;
                  уртикария;
                  висока температура;
                  подути лимфни възли, които не изчезват;
                  подуване на устните и езика;
                  пожълтяване на кожата или бялото на очите;
                  необичайна поява на синини или кървене;
                  тежка умора или слабост;
                  неочаквана мускулна болка;
                  чести инфекции.
                  Тези симптоми могат да бъдат първите признаци на сериозна реакция. Трябва да бъдете прегледани от лекар, който да прецени дали е необходимо да продължите да приемате Габагамма
                  Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте на хемодиализа, или развиете мускулна болка и/или слабост.

Други нежелани реакции:
                  Много чести: може да засегнат повече от 1 на 10 пациенти;
                  Чести: може да засегнат до 1 на 10 пациенти;
                  Нечести: може да засегнат до 1 на 100 пациенти;
                  Редки: може да засегнат до 1 на 1000 пациенти;
                  Много редки: може да засегнат до 10 на 10000 пациенти;
                  С неизвестна честота: честотата не може да бъде определена от наличните данни.
                  Много чести:
                  замаяност;
                  липса на координация;
                  вирусна инфекция;
                  сънливост;
                  умора;
                  треска.
                  Чести:
                  конвулсии;
                  резки движения;
                  трудности при говорене;
                  загуба на памет;
                  тремор;
                  трудно заспиване;
                  главоболие;
                  чувствителна кожа;
                  намалено усещане (вкочаненост);
                  затруднена координация;
                  необичайни движения на очите;
                  повишени, понижени или липса на рефлекси;
                  пневмония, респираторни инфекции, инфекция на уринарния тракт, ушни възпаления или други инфекции;
                  ниско ниво на белите кръвни клетки;
                  анорексия;
                  повишен апетит;
                  гняв към околните;
                  обърканост;
                  промени в настроението;
                  депресия;
                  безпокойство;
                  нервност;
                  затруднения при мислене;
                  неясно виждане, двойно виждане;
                  световъртеж;
                  високо кръвно налягане;
                  разширяване на кръвоносните съдове;
                  трудности при дишането, бронхит, болки в гърлото, кашлица;
                  сух нос;
                  повръщане, гадене;
                  проблеми със зъбите, възпалени венци;
                  диария;
                  стомашна болка;
                  стомашно разтройство;
                  запек;
                  сухота в устата или гърлото;
                  подут от газове корем;
                  подуване на лицето;
                  натъртвания;
                  обрив, сърбеж;
                  акне;
                  ставна болка, мускулна болка, болка в гърба;
                  потрепвания;
                  затруднена ерекция (импотентност);
                  подуване на ръцете и краката;
                  затруднения при ходене;
                  слабост, болка;
                  неразположеност;
                  грипоподобни симптоми;
                  намален брой бели кръвни клетки;
                  повишено тегло;
                  случайни наранявания, фрактура, абразио.
                  В допълнение, при клинични изпитвания върху деца, са докладвани агресивно поведение и резки движения.

Нечести:
                  Алергични реакции, като копривна треска;
                  Намалено движение;
                  Учестен пулс;
                  Подуване на лице, тяло и крайници;
                  Абнормни резултати от кръвните тестове, предполагащи проблеми с черния дроб.
                  След въвеждането на продукта на пазара са докладвани следните нежелани реакции:
                  Остра бъбречна недостатъчност, задръжка на урина;
                  Пожълтяване на кожата и очите (жълтеница), възпаление на черния дроб;
                  Халюцинации;
                  Абнормни движения, като резки движения и скованост;
                  Нежелани ефекти при внезапно прекъсване приема на габапентин (безпокойство, трудно заспиване, гадене, болка, изпотяване), гръдна болка;
                  Увеличаване на тъканта в гърдата, уголемяване на гърдите;
                  Намален брой тромбоцити (клетки на кръвосъсирването);
                  Звънене в ушите;
                  Група от странични ефекти, които може да включват подуване на лимфни възли (изолирани малки повдигнати бучки под кожата), повишена температура, обрив и възпаление на черния дроб се проявяват заедно;
                  Колебания в нивата на кръвната захар при пациенти с диабет;
                  Разкъсване на мускулни влакна (рабдомиолиза);
                  Отклонения в резултатите от кръвни тестове (повишение на креатин
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Женското ми дете е току що завършил фармацевт с трудов стаж 1м., но не ми се струва да е чак такова гадно копеле - даже ми се струва много миличка, голям сладур и като я видя винаги я целувам.
                    всяка професия си има специфика брат... то и Хитлер в първия месец откакто е станал Крайслер или май Крайцер беше и той е бил готин не се сърди тази тема е с хумористична цел създадена е да дефокусира хейт от една друга тема ако ме разбираш

Между другото вчера беше рожденния ден на Чичу Ади!
                    Щеше да навърши 127 години ако беше жив

---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                    Начиииииии ако напишеш още една шибана византийска буква - пала, идвам до София и ше те еба пред жена ти ..
                    бре ти си хиперсексуален бре стига с тоя секс, кротни са малко ааааа ти и щайга с бира ще натаковаш ако не те спре някой бреее мъжаги бре са извъдихте бре

Comment

...няма значение момиче, момче - при всяко положение Бичето ибе
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Бичето е и винаги е работил като грип в киното по-известен грип-аджия от Бичето няма

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          А бе за Кайо ли, иде на реч...)

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            А бе за Кайо ли, иде на реч...)
                            бре наш Кайо явно се е кротнал нещо не ми вдига телефоно а като ми вдигне звучи някак глухо и далечно като под чехъл ми звучи такова едноооо ... се едно под чехъл ми говори

Comment

бре наш Кайо явно се е кротнал нещо не ми вдига телефоно а като ми вдигне звучи някак глухо и далечно като под чехъл ми звучи такова едноооо ... се едно под чехъл ми говори
                              Или се е издигнал и го е срам от нас, или е пропаднал повече от нас, и пак го е срам...

Comment

Working...
                              X