Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожа телешка напа за яке,откъде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кожа телешка напа за яке,откъде?

Здравейте колеги,
    Искам да си ушия кожено яке но не мога да си намеря кожа.
    Звънях из разни складове които намерих из нета но имат само за мебели(дивани,табуретки и т.н).
    Имате ли идея откъде може да се купи?
    Търся само телешка напа.

Поздрави!
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

В София на ъгъла на "Денкоглу" и "Цар Асен" има едно магазинче с всякакви кожи за облекла.

https://www.google.bg/maps/@42.69405...7i13312!8i6656
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:33.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

няма как да отида до София,ако имат номер за контакт мога да им се обадя и да питам дали пращат по куриер.

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
        няма как да отида до София,ако имат номер за контакт мога да им се обадя и да питам дали пращат по куриер.
        Всеки ден минавам от там. Ще попитам за това, което търсиш и ако имат, ще им взема координати за дистанционен контакт. Но това ще стане веднага след празниците.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Благодаря!

всеки съвет ще ми е полезен!

Comment

В Търново има един дето шие якета, елеци и гамаши на рокерите.Той си има кожи.Яке от теле, панталон от прасе, така знам аз.Ако те интересува мога да попитам за контакти.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Сайгона е,от рокерските години го помня
              поръчва си кожа отвън но не продава доколкото знам,имам му координатите и на него ще се обадя след празниците.
              Благодаря!

Comment

Аз па са сдобих преди време с тва.Има доволно много джобове.Тука има един магазин за дамаски и кожи, има кравешки кожи ма не знам дали стават за яке.Не знам какви са критерийте на шивачите.
                Attached Files
                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:25.

Comment

Какво точно се има предвит под ,,Напа,,?Телешката кожа е една,вече след обработката си се дели на първо,второ и трето качество.Навремето много носех кожени сака и якета,сега по малко.Първото качество като минеш с ръка по него е гладка и съвсем леко грубовата просто усещаш порите,но в същото време се усеща много здрава дори при кратък добир с огън няма да я нараниш.Едно такова навремето си взех от бегето на цената на три минимални заплати 10 години нон стоп носене не мръдна накрая го падарих на едно негро че ми писна да го носа.Сега четвърта година носа пак първо качество само че си го взех от тука пак не е мръднало.Второто качество пак е гладка,порите се виждат но не се усещат,много е тънка и живота и е всекидневно носене до три години и давам най-много.Трето качество все едно си облякал необработена кожата от ,,кравата,, тя дори не е и телешка и само са ти я боядисали в черно или какъфто цвят там е, гроознооо от сякъде.Ако искаш хубаво яке,което да го носиш с години вади паундите и се хвърляй на първо качество, не се излагай да си поръчваш от бегето па после да шиеш...Турците са световно известни с качеството си на кожени изделия най-вече якета,много са добри в това.В Англия съм сигурен че е пълно с техни магазини и ателиета имат много богат избор и много готови модели, шият и по поръчка.Отиваш бам парата и си готов.
                  Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 23:27.
                  SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Ако ти дам да сравниш турско яке с кожа като цигарена хартия и тва дет съм го постнал ша разбереш че си у грешка.

Comment

Митак ти прочетели,първо,второ и трето качество...В турския златарски магазин също има 18,14 и 8 каратово злато,все пак за всеки джоб трябва да има стока.Аз мойто точно от турчин го взех,четири години 365 дни в годината го носа,два пъти катострофирвах с него като единия път със скутер който ме влачи пет метра с него по асфалта,ми до сега не е мръднало,дори няма точка протъркано,ама 400 евро му нацаках на феса в Утрехт.
                      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Пич,ти личен живот нямаш ли?
                        Как ти се пишат тия огромни постове с глупости?
                        Кой го интересува какво си носил и колко минимални заплати си дал.
                        Задал съм конкретен въпрос,търся склад за кожи който да предлага определен тип кожа.
                        от там нататък аз се договарям с фирмата или лицето.
                        В Англия на всички ръцете им от гъза растат,не мислиш ли че щом питам тук вече съм се ровил в английско за информация.
                        Паундите ще си ги дам на човек когото добре познавам и качеството му на работа.

п.п-има много теми където да акаш,а аз нямам време да моля модератрите да трият безполезни постове.
                        п.п 2-Гугъл ще ти свърши работа да дефинираш какво е Напа.

Поздрави!

Comment

Хахахахахахахаха падам всеки път

Comment

Сайгона взема кожите от мой приятел от тук..
                            Ако не си намерил - пиши на лични, че те свържа с човека
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

Някой ако може ми даде телефона на Сайгона че съм го затрил,щото някои намерения ми пропаднаха ма не съм се отказал за в бъдеще, щото тук във Варна един цип не мое ти сменят камо ли да ти ушият нещо, то конец нямал, ма кожат била дебела, ма ся баш в 14 часа ли дойде, остъй якето ела след две седмици...абе калпазани.

Comment

Working...
                              X