Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет за Порше

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте съвет за Порше

Вижте са наша приятелка иска да си купи Порше, тва и е мечта от години, кажете какво да бъде. Аз я съветвам да си купи Карера 4 еС щото ем има турбо ем има 4 завиващи колела ем е Карера а не Турбо.. вие разбирачи кво ще ме посъветвате за да я посъветвам аз пък от своя страна?

Поршето може и да е ново но ако излезе нещо хубаво на старо няма се откаже жената стига колата да не е адски зле бюджета и мисля се върти около 200- 250000 евро.

Аз пък търся сериозен човек (Ди Стефано) да ми каже за колко пари мога да си купя Фиат 500 ако може черен с климатик и панорама покрив предпочитам 1.3 мултиджет и да е с кожа ако пък се намери някой Абарт за нормална цена ще съм задължен

Ши й кажеш тей: "Нье е ли въздухар, ни стаа"

Comment

И аз искам Стефчо да ме уреди с някоя нискобюджетна джулия....ако се ослушва, ще говоря с Токича да ми ходотайства....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщение
        Ши й кажеш тей: "Нье е ли въздухар, ни стаа"

доста пичове, които имат поршета твърдят същото но за мен турбото си е турбо ...

---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 01:08 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        И аз искам Стефчо да ме уреди с някоя нискобюджетна джулия....ако се ослушва, ще говоря с Токича да ми ходотайства....
        дай да го подхващаме дансе прай подарявал той скоростни кутии на пишман византиеца а за нас стойностните батки дето сме му френдове и го уважаваме кво ??? нищо бреее ама не е честно

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Нема проблеми

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...er=1&fnai=prev

Не знам само от вятъра до България да не и отлети нещо от платформата ... А пък като я докарам, аз ще ти ходатайствам Токичът да ти я "освежи" .. лекинко
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Нещо не ги карат много...
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Нещо не ги карат много...
              тука ги карат и то доста има аз лично не съм фен на таз марка но приятелката влиза в криза на средната възраст и спешно се нуждае от терапия ... сега, няма да споменавам какво е КСВ при жените вярвам всеки от вас знае или предполага някой от вас ще кажат да си намери младо гадже поне с 10 г. по-млад от нея но тя не е такъв човек и обича мъжа си, който пък е с 10 по-дрът от нея та понеже тя е много състоятелна жена успявам леееко да я убедя да си осъществи мечтата на животАт и като си купи Порше - мисля съм прав а?

ПС: тя е моя възраст, така че не съм 10 г. по-млад от нея и не върви да и стана гадже което вие перверзници първо бихте си помислили

Comment

Една мотика 8-ми номер и 2-3 декара лозе вършат чудесна терапия.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Една мотика 8-ми номер и 2-3 декара лозе вършат чудесна терапия.
                  така като ми казваш е добре и май е по-евтино от Порше

Comment

Кажи и да не прай връзка между годините и външния облик човек е на толкова на колкото се чувства, да си смени депресарската компания да погледне в себе си как иска да живее и какво иска да прави и да му даде воля.Иначе надпреварата няма да спечели.То принципно некоя друга битка ще спечели, войната още никой не е спечелил, когато му дойде времето просто трябва се отегли.Нема как.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Кажи и да не прай връзка между годините и външния облик човек е на толкова на колкото се чувства, да си смени депресарската компания да погледне в себе си как иска да живее и какво иска да прави и да му даде воля.Иначе надпреварата няма да спечели.То принципно некоя друга битка ще спечели, войната още никой не е спечелил, когато му дойде времето просто трябва се отегли.Нема как.
                      проблема на жените с по-възрастни мъже е, че те приемат възрастта на мъжете си за своя и остаряват преждевременно такъв е живота жените винаги са били функция на мъжа до себе си

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                        тука ги карат и то доста има аз лично не съм фен на таз марка но приятелката влиза в криза на средната възраст и спешно се нуждае от терапия ... сега, няма да споменавам какво е КСВ при жените вярвам всеки от вас знае или предполага някой от вас ще кажат да си намери младо гадже поне с 10 г. по-млад от нея но тя не е такъв човек и обича мъжа си, който пък е с 10 по-дрът от нея та понеже тя е много състоятелна жена успявам леееко да я убедя да си осъществи мечтата на животАт и като си купи Порше - мисля съм прав а?

ПС: тя е моя възраст, така че не съм 10 г. по-млад от нея и не върви да и стана гадже което вие перверзници първо бихте си помислили
                        Аз от КСВ не разбирам,с изключение на КСВ при радиостанциите щот там го знам матряла зарад професията,та баце,жени с КСВ проблеми не ма интересуват ич,дай нещо дето има проблем с матурите,че да я караме на квот дал господ,а не на поршета.
                        Last edited by 546; d.m.y г., 08:16.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                          Аз от КСВ не разбирам,с изключение на КСВ при радиостанциите щот там го знам матряла зарад професията,та баце,жени с КСВ проблеми не ма интересуват ич,дай нещо дето има проблем с матурите,че да я караме на квот дал господ,а не на поршета.
                          aaaa и ти си прав ама туй май е незаконно

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                            Нема проблеми

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...er=1&fnai=prev

Не знам само от вятъра до България да не и отлети нещо от платформата ... А пък като я докарам, аз ще ти ходатайствам Токичът да ти я "освежи" .. лекинко
                            Направо я карай при Токича, и като нагласите нещата ми се обади, да дойдем да платим....
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                            X