Известие

Collapse
No announcement yet.

Охраняем паркинг район централна автогара

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Охраняем паркинг район централна автогара

Налага ми се да оставя една кола за 5 дни в София, като е удобно да е около автогарата. Ако някой може да ми препоръча охраняем паркинг в околността- ще съм благодарен.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Колега без да съм на 100 процента сигурен мисля че до края на 2015г трябваше да се изгради подземен и надземен паркинг с охрана. Колегите от София ще потвърдят.
    Alfa 159 JTD

Comment

Първоначално публикувано от D.Dimitrov Покажи съобщение
      Колега без да съм на 100 процента сигурен мисля че до края на 2015г трябваше да се изгради подземен и надземен паркинг с охрана. Колегите от София ще потвърдят.
      Трябваше....те колко неща в тая държава трябваха да се направят.....

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
      Налага ми се да оставя една кола за 5 дни в София, като е удобно да е около автогарата. Ако някой може да ми препоръча охраняем паркинг в околността- ще съм благодарен.
      Виж сега....има платени паркинги около гарата, но за цена не знам.....мога да ти осигуря в БАН...да паркираш безплатно...ама е на Цариградско шосе на влизане в София...ако те интересува звъни...0877166703 или на л.с....мисля, че ще си по на сметка да хванеш едно такси, отколкото да плащаш за пет дни.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
      X