Известие

Collapse
No announcement yet.

Нещастника който ми открадна джантите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещастника който ми открадна джантите...

Нещастнико,четеш форума със сигурност...
    Сивата Алфа 166 на която открадна джантите в Света Тройца..да знаеш че са заварявани,дано се размажеш в някое дърво с твоята 166-ца.Долно тъпо племе,нещастник си,ти и твоите деца ако имаш.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Нещастнико,четеш форума със сигурност...
    Сивата Алфа 166 на която открадна джантите в Света Тройца..да знаеш че са заварявани,дано се размажеш в някое дърво с твоята 166-ца.Долно тъпо племе,нещастник си,ти и твоите деца ако имаш.
    егасимо! скоро такава тъпотия не се беше случвала

Comment

Не ми се вярва някой собственик на 166-ца да е паднал толкова ниско.

По-скоро някой мангалоиден наркоман е сторил това.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Алфата е на трупчета и със свалени емблеми
        Не вярвам някой да е паднал толкова да си сложи на мерцедеса или бмв-то толкова специфични джанти от 166-ца.
        И тук се краде ама ако си оставиш отключена колата с телефон в негърска част на Лондон.
        Last edited by Linkestis; d.m.y г., 18:18.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

За жантите ясно, ма гумите кви беа.Щот мислим ако си бил с убави гуми жанти от алфа не са му требвали.И сорри ма в случая ти си нещастен па оня е нахилен.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Гумите отпред на 200-300 км.нови ама куче марка,задните на слик.
            Да ти кажа Митак..не съм нещастен и малко щастлив в случая.
            Мамка му жална ако бях в България...щях да го убия буквално

Comment

То комай това е единствения начин...наскоро на един авер му разбиха склада на автомивката, сота се включил камерита го записали, и камерите на заложната къща отсреща също, на другия ден си пием кафето в барчето и като на забавен каданс виждаме същия пич със същото яке, сащите дънки същата прическа как отваря служебния бус на автомивката паркиран отвън и изтръгва касетофона.Палим алфата, мерцедеса и мотора на един рокер, е рокера го сгащи.То в маалата само с мотор или пеша мое го стигнеш.Нас с колите на стопираха тумба циганета, мамка им никнат от нищото като гъби.Извикахме полиция....ми то записите не били доказателство, можело да са манипулирани, ма що сме го задържали, било саморазправа, трябвало да ги извикаме...ае такива работи.Трееше го затворим в склада и да го натрошим.
              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:05.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
              X