Ние много се пазим за това. Колкото повече забрани, толкова населението е по смачкано и наплашено
Известие
Collapse
No announcement yet.
Забраняват автомобилите на газ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеЕ да де, ама ако си баровец и имаш акъл, то ще питаш предварително дали ще може да спираш газовия си Мерцедес в сградата, в която възнамеряваш да купиш жилище.
И ако се окаже, че няма да може, то или подминаваш този строител или минаваш на дизелов Мерцедес.
---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНие много се пазим за това. Колкото повече забрани, толкова населението е по смачкано и наплашено))
---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
....много добре го каза!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеОбщо взето, ако имам подземен паркинг мога да напиша каквато си табела искам.
Купуваш си апартамент в модерна сграда с подземен гараж, купуваш си клетка за паркиране и се оказва, че не можеш да я ползваш защото си баровец и мерцедеса е с газова.какви парадокси има.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАм нали са сещаш че газта е по тежка от въздуха и ще се натрупа в подземието ако има теч, както много често намирисват разни коли по паркингите.А са са сещай ко става като завъртиш стартера и имаш пробив на некоя бубина.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Тоест за автомобилите с газова уредба трябва да има такса за паркиране в подземни гаражи на МОЛ-ове и други обществени гаражи.
Защото само заради тях, ще се купуват тези газ анализатори и ще се прави цяла система за сигнализация...Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеТоест за автомобилите с газова уредба трябва да има такса за паркиране в подземни гаражи на МОЛ-ове и други обществени гаражи.
Защото само заради тях, ще се купуват тези газ анализатори и ще се прави цяла система за сигнализация...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАми, ако сградата е газифицирана......A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеЗначи ще трябва да се промени наредбата за съобщението и към автомобилите да добавят, че е забранено и инсталирането на готварска печка в гаража да речем.))....важно е, че с електричките няма проблем...
А бе готин, ти говориш много обширно....това, като в оная тема за смяна на консумативи на автомобили с д.в.г...влизаш с некви умопомрачителни цифри....и след това разясняваш за какво иде на реч....)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение))....важно е, че с електричките няма проблем...
А бе готин, ти говориш много обширно....това, като в оная тема за смяна на консумативи на автомобили с д.в.г...влизаш с некви умопомрачителни цифри....и след това разясняваш за какво иде на реч....)
Може и тук да го направиш, ако си пропуснал въпроса.
За да съм в тон с темата, на газ не карам и си влизам нормално в закритите паркинги. А и нямам инсталирана печка в гаража.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеА ти нещо се покри там и не ми отговори на конкретния въпрос защо не си поддържам колата както трябва.
Може и тук да го направиш, ако си пропуснал въпроса.
За да съм в тон с темата, на газ не карам и си влизам нормално в закритите паркинги. А и нямам инсталирана печка в гаража.
Аз па имам печка у гаража, ама не готварска...)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Прокрадва се лоби за газовите уредби да може да се слага само в оторизирани за това сервизи, а не всеки да може да си сложи и сам газ. Просто някой новобокаташ иска да хване тази апетитна ниша, която никак не е малка.
А наистина повече от 50% от колоите с газ са потенциално опасни. До работата ми има сервиз и просто ви е бедна фантазията какво виждам, особено в таксиметровите
Comment
-
Не бе. Наложи се някой хора да намалят цената на горивата. Сега искат да продават по вече от по скъпото гориво, щото не са свикнали на малки печалби.
Или пък моите хора(от Марс) са спонсорирали статията, щото летящите чинии са на пропан/бутан.
Не ме бийте! Аз съм български марсиянец и нямам нищо общо с тая далавера.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
Comment