Такаа, колата ми стана на 10500 километра вече - 1,3 мултиджет 90 коня. Няма ми книжката за колата , не знам къде е , само менюъла, ама той е на румънски. Та, ка трябва да ходя на профилактична смяна на масла?
Известие
Collapse
No announcement yet.
на нова кола кога и е първият преглед
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеТакаа, колата ми стана на 10500 километра вече - 1,3 мултиджет 90 коня. Няма ми книжката за колата , не знам къде е , само менюъла, ама той е на румънски. Та, ка трябва да ходя на профилактична смяна на масла?156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
-
Служебния транзит куриер,навъртя почти 14к и още не е сменяно маслото. Бих те посъветвал да се обадиш на дилъра и да се информираш кога да я закараш за сервизиране?
----------------------
Spaghetti racing TeamДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Аз нова кола съм посещавал за първи път на 20 000км - по изискване на вносителя. Такива 3-5 хиляди километра изобщо не съм чувал да има .. па и не виждам нито логика, нито смисъл. Па и в книжката по спомени първия сервизен беше на 20 .. после другите интервали не ги помня.Last edited by DiStefano; d.m.y г., 14:49.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеАз нова кола съм посещавал за първи път на 20 000км - по изискване на вносителя. Такива 3-5 хиляди километра изобщо не съм чувал да има .. па и не виждам нито логика, нито смисъл. Па и в книжката по спомени първия сервизен беше на 20 .. после другите интервали не ги помня.
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеВсеки производител или дилър има негови си изисквания. Пък дали са основателни или не, кой знае
Пак казвам ,говоря за японска кола ,купувана в Естония.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment