Известие

Collapse
No announcement yet.

Зелена детелинка под името ми :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Зелена детелинка под името ми :)

Я сега да се похваля. Проверявам си днес пощата. Писмо от форума- отговорено след мое писане по тема. Кликвам да проверя, разглеждам и .... какво виждат очите ми- под името ми се мъдри зелена детелинка и надпис "член на клуба". Явно е уважена молбата ми.
    П.П. Дано утре ми се обадят с добра новина от Ванто Трейд та да ида да си прибера колата, ако не на следващата среща ще се видим , че имам да черпя
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

И защо имаш да черпиш,че 10 дена не могат да ти свършат работа за един ден ли? Трябваше да я додърпаме и да ти я направа миналата събота-неделя.Ей тва са специализираните сервизи и магазини! Евала,едни елементарни маркучи нямат!
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Сега пак им звънях ,още промиват , резултат.....скоро
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
        Сега пак им звънях ,още промиват , резултат.....скоро
        ЕГА им направат клизма с коресилин на тия нещастници! Две седмици едни маркучи не могат да направат.Насила работят тия пичове,не с желание... Пепи,внимавай какви пари ще дадеш сега! Нищо,че колата не е моя,направо съм бесен. Не се главозамайвай от това,че имаш зелена детелинка Ще те одрусат здраво,ще кажат-промихме ти системата,ту течеше,там течеше.И като турим телефония за над 10лв, и отиваме у космосо!
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
        X