Известие

Collapse
No announcement yet.

Скромен апел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да, обаче всички карат културно, защото глобата е процент от заплащането.

Затова, когато Финландия играе с някой ги обиждат с Verotoimisto.
    alfa romeo sprint 1984

Comment

Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
      Да, обаче всички карат културно, защото глобата е процент от заплащането.

Затова, когато Финландия играе с някой ги обиждат с Verotoimisto.
      Хах мдаа, цакаш яко щом згафиш(ако те хванат)...ма ето за обидата сега го чувам ...иначе са толерантни финците като шофьори.
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Не виждам смисъл да сравнявате Финландия с България. "Софиянци" вече имат ново село - Гърция. 4 часа опашки и задръстване онзи ден. Опашката на Горубляне беше и на Цариградско шосе та чак до околовръстното. Да живее Жельо Желев, че премахна гражданството

Comment

70 тежки катастрофи за 4 дена
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            70 тежки катастрофи за 4 дена
            И сигурно поне половината с BMW

Comment

идиотите карат всичко, днес джип Крайслер и някакъв Мерцедес много държаха да ме изпреварят, не ги спирах, но хем искаха, хем не им стискаше, накрая все пак го направиха на забранен участък с ограничение на скоростта

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                идиотите карат всичко, днес джип Крайслер и някакъв Мерцедес много държаха да ме изпреварят, не ги спирах, но хем искаха, хем не им стискаше, накрая все пак го направиха на забранен участък с ограничение на скоростта
                Аз тия ги заснемам с регистратора и после на КАТ. Следва акт

Comment

А бре, да ви кажа и на мен "не ми стиска" много-много.Особено когато имам пред мен идиот с камион или бус които стоят непосредствено до осевата линия не мога да видя какво идва отсреща ми, за да преценя кога да ги изпреваря. Отделно и пред камиона и буса не виждам дали в същата посока се движи някои и какво е разстоянието/дистанцията между тях.
                  И камионите и бусовете са по-високи и по-широки от лека кола и отделно ограничават видимостта, а отгоре на това не им трябва да се движат до осевата линия, защото и мястото на водача е доста по-високо и виждат ясно какво се случва пред тях.

Вчера така един идиот с бус на пътя Пазарджик-Пловдив вместо да кара вдясно той държи здраво осевата линия и аз се каних/излизах 1-2 пъти като настъпвах с лява гума осевата линия за да видя какво се случва отсреща и най-накрая като видях че насреща в близките 500 метра няма автомобил ръгнах 4-та и газ, минах го бързо, ама пред него на 20-30 метра едно чероки, а аз съм се засилил, а междувеременно насреща идва друг автомобил.

Нямаше никакъв проблем да се разминем 3 автомобила, но не обичам такива изпреварвания и ударих спирачките и влезнах между буса и черокито.

След това отново газ и минах и черокито, след което се кротнах на 80-85 км/ч.

И това само защото не обичам да не виждам от бус или камион какво се случва пред него.

Не ги разбирам тези с камионите и бусовете, когато "държат осевата линия" с лявата си част на буса/камиона.
                  Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

един друг днес си мина на чисто червено, по средата на червеното си направи ляв завой, омръзна му да чака сигурно.
                    А по тоя път Пловдив- Пазарджик карат най- големите кретени, никой не кара с 90

Comment

Най-обичам на магистралата в баира, мерцедес 230Е или някой друг такъв курник с голям бензинов двигател на метан, да кара с фантастичните 70 км/ч, баш по средата. Както и някоя от новите бракми, дето са само тенекия и боя, навъртяла вече 200-250 000 км и задъхваща се от изпърделия си вече двигател, да изпреварвайки някой бус, да кара десетина километра успоредно на него, задръствайки всичко.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Мразя магистралата. Само сутрин рано и вечер става. През деня 60-70 км. дясната лента,лявата 150 +++ е аз искам да карам с 140 ама говедата отзад летят и са фарове,клаксони,майки,лели. Тръкна да се прибирам,айдееее със 70... където е възможно бягам. А за кошниците си прав,ем,знае,че колата е покойник,ем се пъне.

-----------
                        Пай сеее ...
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Тц. Не знае. Мисли си, че боята я кара. Не може да разбере, че един форд Фокус на 250 000 вече е покойник, въпреки, че изглежда съвсем прилично. Такива са и Мазда и доста от новите кошници.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Карам по цял ден из София. На какво се наглеждам ... пресен случай с една жена,свирнах и да ме види,че ще ме тресне. Баси,все едно и бръкнах в г...
                            Кара до мен свири ми,средни пръсти даже показва нямаме култура на шофиране и се мислим за безсмъртни.

-----------
                            Пай сеее ...
                            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Да и беше показал с ръка(пръсти) знака за ОК- показалец и палец свити в кръг, а другите пръсти нагоре във форма "ветрило".

Можела е да иска нещо от теб и да те е преследвала като ти показвала, че иска "среден пръст" ...
                              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Опитвам се,да бъда над нещата и по-различен от болшинството зад волана.

-----------
                                Пай сеее ...

Comment

Working...
                                X