Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали е съвпадение?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
    По мое мнение имаме най-впечатляващата, но дали е най-красивата емблема е въпрос на лично възприятие. За мен например най-красиви са простите геометрични форми, и в този смисъл такива са емблемите на Рено и Мерцедес.
    Со е пичка, борче и мачка...просто заеби...както казуват сърбите....изпусна ситроен, опел и др...)
    п.п...да за възприятието си прав...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Емблемите с геометрични фигури или част от тях се възприемат по-лесно и бързо от мозъка на човека - това е основната идея.
      Когато колата следва традиции по отношение на дизайн и силует - няма нужда от емблемата, защото марката е разпознаваема отдалеко.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Со е пичка, борче и мачка...просто заеби...както казуват сърбите....изпусна ситроен, опел и др...)
        п.п...да за възприятието си прав...
        Море,ако има някой с 306 HDI 2.0/90hp веднага правим бартер за моята 156. Предимствата са ясни,единствения недостатък според мен е дървения кокпит,но се свиква.

-----------
        Пай сеее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

името на автомобила - мъдростта на вековете или маркетингови хрумвания?

http://www.avtora.com/articles/stati...oli_awtomobili
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Като гледам 156 пълен фейс, вече на 13 години модел, с тая предница на акула още е актуална и по-красива от много други нови модели на различни марки

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              името на автомобила - мъдростта на вековете или маркетингови хрумвания?

http://www.avtora.com/articles/stati...oli_awtomobili
              Баси тъпните има в тая статия ...

Което не умаловажава факта, че отново извратихте една тема във форума...

Змии, ядящи келеши-сарацини ... някой вярва ли в това???

Некъв се бил удавил в сълзите на крокодил - пак, някой да го вярва???

В историята няма нищо случайно
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                Баси тъпните има в тая статия ...

Което не умаловажава факта, че отново извратихте една тема във форума...

Змии, ядящи келеши-сарацини ... някой вярва ли в това???

Некъв се бил удавил в сълзите на крокодил - пак, някой да го вярва???

В историята няма нищо случайно
                Не знам дали са тъпни, според мен са просто факти.
                А защо коментирате емблемата едностранно, там има и кръст. Аз съм православен християнин, нося кръст, колата ми също носи кръст. Това ме радва.
                Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:55.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ха, наздраве, за което!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Не знам дали са тъпни, според мен са просто факти.
                    А защо коментирате емблемата едностранно, там има и кръст. Аз съм православен християнин, нося кръст, колата ми също носи кръст. Това ме радва.
                    Аз си го нося даже на униформата ... защото изразява нещо, което дълбоко уважавам и споделям ... Не било съвсем редно, но началството да си гледа работата

Както казвам, ние сме това, в което вярваме!
                    А вие сами ще се сетите чий е кръста в емблемата

IN HOC SIGNO VINCES!
                    Last edited by Alfa User; d.m.y г., 12:47.
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Това е кръстът на тевтонците, какъвто изчистен го имаш и на врата и на пръстен, не само на униформата.
                      дано не греша, но дядото на мой съученик, пилот го имаше като награда.
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                        Море,ако има някой с 306 HDI 2.0/90hp веднага правим бартер за моята 156. Предимствата са ясни,единствения недостатък според мен е дървения кокпит,но се свиква.

-----------
                        Пай сеее ...
                        Ей...ако е с блокирали торсионни отзад, ще вози по твърдо, от на дядо каруцата...)..ебати и мъртвеца....
                        Признавам френското автомобилостроене....но точно този модел.....
                        То и в създаването на Алфа има нещо френско, ама кой ще го подскаже...

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                          Аз си го нося даже на униформата ... защото изразява нещо, което дълбоко уважавам и споделям ... Не било съвсем редно, но началството да си гледа работата

Както казвам, ние сме това, в което вярваме!
                          А вие сами ще се сетите чий е кръста в емблемата

IN HOC SIGNO VINCES!
                          Този кръст не е пълна свастика, но има някави зараждащо-уклончиви елементи, а бродерияти направо цепи мрака.
                          Малко бие на кич.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Този кръст не е пълна свастика, но има някави зараждащо-уклончиви елементи, а бродерияти направо цепи мрака.
                            Малко бие на кич.
                            Свастиката се е пръкнала много преди Хитлер да я използува....но както и да е....това сме го разисквали......а кръста, няма нищо общо с нея.....
                            А бе Олди, да не си пиян..?).....аз ударих две по сто, след изморителен ден....ама още се държа:....)

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Свастиката се е пръкнала много преди Хитлер да я използува....но както и да е....това сме го разисквали......а кръста, няма нищо общо с нея.....
                              А бе Олди, да не си пиян..?).....аз ударих две по сто, след изморителен ден....ама още се държа:....)
                              Ни най-малко, трезвен съм като кисела краставичка, но малко си раздвижвам квавиатурата в Плевен, тъй като се прибрах наскоро от вилата.
                              sigpic

Comment

То и Махатма Ганди в къщата си е имал свастика

Comment

Working...
                                X