Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за една студентка във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пичове по смело, и без туй като идете при известния дългогодишен зъболекар Х и ви направи отливка на ченето я праща познайте къде да му изработят протезата за смешни пари и после ви одрусва яко.Да не мислите че си ги прави в къщи.Двама мои познати си правиха протези при студентите и са много доволни не само откъм цените.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Пичове по смело, и без туй като идете при известния дългогодишен зъболекар Х и ви направи отливка на ченето я праща познайте къде да му изработят протезата за смешни пари и после ви одрусва яко.Да не мислите че си ги прави в къщи.Двама мои познати си правиха протези при студентите и са много доволни не само откъм цените.
      Брадчет, зъбарите имат вече 3D принтери - заснема се с утразвук параметрите и машината прави всичко.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Абе не знам 3д, ултра мултра, ама майка ми има пломба от 1952 година и още не паднала а на жена ми три пъти и правиха една пломба, то керамика ли не беше полимери ли кво ли и все падаше.Да не ти казвам че на мен пък ми писна след незнам колко човъркане пломбиране и направо си реших проблема по сталински няма зъб няма пломба.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Момчета, тя поне си признава, че е новобранец, искащ да се научи. А вие какво правите с колите си - ходите повечето по майстори, дето си нямат и грам хабер за по-сложни проблеми и са се научили само на две неща - да лъжат колко са велики и да ви взимат парите

Comment

up up up
            Virus Alfa

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Абе не знам 3д, ултра мултра, ама майка ми има пломба от 1952 година и още не паднала а на жена ми три пъти и правиха една пломба, то керамика ли не беше полимери ли кво ли и все падаше.Да не ти казвам че на мен пък ми писна след незнам колко човъркане пломбиране и направо си реших проблема по сталински няма зъб няма пломба.
              Еми ходи си сложи златни коронки, и те са вечни, също кат оная смес от тежки метали дет ния тъпчеха навремето.
              Ааааа, и не забравяй да поискаш да ти умъртвяват зъбите с арсен, тва си е най-сигурното.

---------- Post added at 07:33 ---------- Previous post was at 07:31 ----------

Подкрепям мнението, че тези процедури трябва или да са напълно безплатни, или дори в някои случаи да се заплаща на пациента.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Еми ходи си сложи златни коронки, и те са вечни, също кат оная смес от тежки метали дет ния тъпчеха навремето.
                Ааааа, и не забравяй да поискаш да ти умъртвяват зъбите с арсен, тва си е най-сигурното.

---------- Post added at 07:33 ---------- Previous post was at 07:31 ----------

Подкрепям мнението, че тези процедури трябва или да са напълно безплатни, или дори в някои случаи да се заплаща на пациента.
                Да, ама даскалите искат отчет в кинти за да са убедени, че наистина е имала реални пациенти

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                  Да, ама даскалите искат отчет в кинти за да са убедени, че наистина е имала реални пациенти
                  Даскалите седят при нея!
                  Ти да не мислиш, че тя прави зъби без надзор?
                  Всеки се учи на занаят в присъствието на "майстор" до себе си.
                  Така като ти чета постовете и ти имаш нужда от такова обучение.
                  К.М.

Comment

Даскалите седят при нея!
                    Ти да не мислиш, че тя прави зъби без надзор?
                    Всеки се учи на занаят в присъствието на "майстор" до себе си.
                    Така като ти чета постовете и ти имаш нужда от такова обучение.
                    Седи асистентът, не баш даскалът. По-нагоре го пише.
                    Работя единствено в присъствието на асистент във Факултета по дентална медицина.
                    Така, че мини обучение по асимилиране ти

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                      Седи асистентът, не баш даскалът. По-нагоре го пише.

Така, че мини обучение по асимилиране ти
                      Ти знаеш ли какво е асистент в университет?

Хахаха
                      К.М.

Comment

Ти знаеш ли какво е асистент в университет?

Хахаха
                        Знам много добре. Но ти не знаеш какво искаш да кажеш

Comment

Аз подкрепям този начин на обучение, защото първо пациентите сами решават дали станат такива или да не са; второ там има наблюдаващ асистент, който дори и да не е практикуващ, все пак има някакъв опит и трето някак си тези студенти трябва да придобият практика. Не мисля, че е по-добре да се дипломират и после да се "учат" тепърва на занаят....
                          Случаят със снахата на Олди е интересен - в крайна сметка зъболекарката дипломирана ли е била или е "работела" приятелката си по същата такава програма? И другият интересен момент е, че доколкото разбрах, чак година по-късно са започнали проблемите. Дали не е друг източникът на втория проблем?
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Working...
                          X