Скоро купих от една автоморга скорости, но се оказа, че не е от тях проблема и искам да ги върна, защото не ми вършат работа.. От тогава вече 3 седмици само се мотая заради тоя, "звънни ми утре", "звънни ми понеделник". Въпроса ми е как да процедирам от тук натам. Явно по нормалния начин няма да стане, беляза си ги и по телефона каза, че ще ми върне парите ии нищо за сега.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Некоректен автотърговец
Collapse
X
-
От мой опит - само mega*arts дават гаранция за частите, които продават, и са съгласни на връщане на закупени от тях неща ...
Иначе - защо не пробваш на място направо ... по телефона е ясно, че всеки ще те мотае?!?
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеОт мой опит - само mega*arts дават гаранция за частите, които продават, и са съгласни на връщане на закупени от тях неща ...
Иначе - защо не пробваш на място направо ... по телефона е ясно, че всеки ще те мотае?!?
Comment
-
Както описваш случката,ще пиеш студена вода. Без лоши чувства го казвам. Така на мъжка дума,ако нямаш документ,никакъв шан. Въпросния господин ти е свалил звездите за да ти измъкне парите,ти си спазил твоята част от уговорката,сега той трябва да спази своята,част,но вече взел парите не му се ще да ги върне.
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеОт мой опит - само mega*arts дават гаранция за частите, които продават, и са съгласни на връщане на закупени от тях неща ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеКакто описваш случката,ще пиеш студена вода. Без лоши чувства го казвам. Така на мъжка дума,ако нямаш документ,никакъв шан. Въпросния господин ти е свалил звездите за да ти измъкне парите,ти си спазил твоята част от уговорката,сега той трябва да спази своята,част,но вече взел парите не му се ще да ги върне.
-----------
Пай сеее ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеИли ги продаваш,или принудително вземане на сумата. Други културни варианти не виждам
-----------
Пай сеее ...Доста културно! Ще ги продам дори и с малка загуба поне няма да ми стоят затворени пари, не че и големите пари..
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеСкоро купих от една автоморга скорости, но се оказа, че не е от тях проблема и искам да ги върна, защото не ми вършат работа..Alfa Romeo GT 1.9 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от krustnika Покажи съобщениеПърво колега е важно да ни кажеш дали предварително сте се разбрали с моргаджията за опцията "върни", ако не е това проблема. От личен опит знам, че рядко търговците на втора употреба части (изключваме Мегапартс) са съгласни "да пробваш" дали това, което си купил от тях ще оправи проблема, и ако не - да им го върнеш. Не за друго, ами много от клиентите злоупотребяват, поставят си сами диагнози, които в последствие се оказват грешни и с проба-грешка подменят почти всичко възможно по колата, докато си разберат реалната причина за проблема (това го казвам също от опит като собственик на магазин за нови резервни авточасти).
Comment
Comment