Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на баня.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремонт на баня.

Препоръчайте ми читав майстор за ремонт на баня.

Става въпрос за София - център.

Къртене на стари плочки, подмяна на водопровод, лепене на плочки и смяна на врата.

Държа на бързина на изпълнение, качество и нормални цени.

Моля за препоръки, базирани на лични впечатления.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Ще следя темата с интерес. Правя основен ремонт. Май,ще се окажем комшии,този център не е много голям

-----------
    Пай сеее ...
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Имам такъв

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Имам такъв
        ))...няма да ти се доверят....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          ))...няма да ти се доверят....
          Проблемът в случая не е мой. А майсторът е изпитан, а и е роднина един вид

Comment

Един "майстор" за всичко -плочки, водопровод, смяна на врата(каквото и да се разбира под това) -трудна работа.

Какво очакваш измерено във време под "бързина на изпълнение"?
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

1. Къртене на плочки и извозване на отпадъка.

2. Водопроводчик. / в.т. число и монтаж на батерии, моноблокове, вани и душове/

3. Фаянсаджия. /евентуално може и да прави окачени тавани + осветлението, но не е сигурно/.

4. Монтаж на врата.

Четири в едно майстор е слаба ракия, но сега има фирми, които правят всичко и организират целия процес.

Е има и майстори, които могат да направят всичко сами, но трудно се намират, все в нещо ще се издънят.

Майстори не препоръчвам, щот съм патил.
              Две стени се отлепиха, но говоря за панелка, при теб трябва да е тухла, освен, ако не живееш в зона Б5.
              Ако е панелка много внимавай с подготовката на основата, никви грунтове не спасяват от скапаната блажна соц. боя.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Основно става въпрос за фаянсаджия. Къртенето, водопроводът и вратата не са проблем.

Под бързина разбирам това човекът да не е захванал няколко обекта едновременно и да идва да ми лепи по 5 плочки на ден в разстояние на 2 месеца.

Разбирам - като захване работата да я свърши за колкото време му е необходимо. Примерно - една седмица.
                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:06.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Това може да го направи фамилният ни майстор, защото го е правил, но телепортацията в София може да оскъпи СМР-тата.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Основно става въпрос за фаянсаджия. Къртенето, водопроводът и вратата не са проблем.

Под бързина разбирам това човекът да не е захванал няколко обекта едновременно и да идва да ми лепи по 5 плочки на ден в разстояние на 2 месеца.

Разбирам - като захване работата да я свърши за колкото време му е необходимо. Примерно - една седмица.
                    Моят човек върши всичко. Ако искаш телефона му, кажи

Comment

Гледам, че се готвят да ти сложат шапката някои.
                      Справка: Баш майстора.
                      Ще ти побелее косата с тези майстори.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ето майстор
                        http://www.plovdivnews.bg/component/...-e-za-vyarvane[COLOR="Silver"]
                        Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:06.

Comment

Колеги, изкарахте ремонта на банята ядрена наука. Да, голяма хамалогия е за това е и скъпо, но преспокойно има майстори които могат да се справят с всичко.Водопровода с полипропилен не е нищо сложно, но се иска практика за да стане перфектно, както и с фаянса.

П.П. В нас банята е правих аз, с помощ от баща ми, друга правя сам, а трета никога не бих захванал. От тази гледна точка оправдавам нелицеприятните цени казани от майсторите, защото знам каква галимация е.

П.П. Имаше фирми, където се занимават само с къртенето и извозването на отпадъците, за 1 ден са свалили стените до каквото трябва. От към време ще е най-добре след нея да идва майстора и да почва, оскъпява се ремонта,но ако времето е важно е напълно оправдано.
                          Ex ALFA 156 1.8TS
                          Now ALFA 159 1.9JTDm
                          "How hard can it be?" - Въпрос, който си задавам преди да подхвана нещо.

Comment

Водопровода става още по лесно с Нибко. Като Лего е.
                            Проблема с баните е в това, че докато трае ремонта трудно се живее без баня или с частична баня.

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              Проблемът в случая не е мой. А майсторът е изпитан, а и е роднина един вид
                              А и роднина....тука му отряза на човека шансовете...)...иначе чух преди време нова клетва на една циганка, а тя гласеше: "да ти влезне майстор в къщата"....
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                              X