Известие

Collapse
No announcement yet.

Кола под наем София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кола под наем София

От заглавието се подразбира, но все пак да поясня ситуацията
    След месец се прибирам в бг за кратко (6 дни)кацайки в Сф и тъй като колите ми са по другите краища на България не ми се губи време за трансферирането им от и до столицата.... ще трябва да си рентна нещо

Та ако някой е ползвал услуги на коректа фирма на нормални цени, или познава някой,който се занимава с това -нека сподели
    Last edited by abart_; d.m.y г., 23:29.
    146 Turbo

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
    След месец се прибирам в бг за кратко (6 дни)кацайки в Сф и тъй като колите ми са по другите краища на България не ми се губи време за трансферирането им от и до столицата.... ще трябва да си рентна нещо

Та ако някой е ползвал услуги на коректа фирма на нормални цени, или познава накой който се занимава с това -нека сподели
    Има една на Козлодуй, в блока до ХЕИ

Comment

Мога да ти дам Пежо 307 1.6,автоматик, с АГУ комби 2006 год. за 40лв/ден
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Та ако някой е ползвал услуги на коректа фирма на нормални цени, или познава някой,който се занимава с това -нека сподели
        Хвани си автобус.
        Със запазен билет на една фирма по Интернет, да не я цитирам, защото е известна, наскоро пътувах Плевен-София за 2,98лв.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Фирмата от която наемам мини ванове и бусове я препоръчвам
          http://www.speedycars.eu/
          Чуйте се по телефона и се уговорете. Цените,според мен са нормални. Изключително съм доволен от фирмата. Ако не се лъжа,може да ти я докара на летището,да не се занимаваш с излишно пътуване,директно да се яхнеш и да се насладиш на престоя си тук.
          Съвет от мен.
          -не взимай кола от който и да е без приемо предавателен протокол и надлежно описани забележки в него,ако ина. Ще си плащаш,изисквай си съпътстващите документи за да ти е спокойно.

Пай сее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Ммм тоя вариант с автобусите определено не ме кефи... И отпада. Все пак и на връщане отново летя от сф, и няма къде да си зарежа колата

Чакам един познат да каже дали ще има свободна кола за седмица..... Ако не, може да взема пежака от трафиканта. Ще видим

Съвета за протокола и документацията е полезен . Ще внимавам с тва
            Last edited by abart_; d.m.y г., 08:16.
            146 Turbo

Comment

Ммм тоя вариант с автобусите определено не ме кефи... И отпада. Все пак и на връщане отново летя от сф, и няма къде да си зарежа колата

Чакам един познат да каже дали ще има свободна кола за седмица..... Ако не, може да взема пежака от трафиканта. Ще видим

Съвета за протола и документацията е полезен . Ще внимавам с тва
              А и искай да видиш застраховките на колата, дали има пълно каско. Защото все някой може да те дерне на паркинг

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                А и искай да видиш застраховките на колата, дали има пълно каско. Защото все някой може да те дерне на паркинг
                Тя колата няма как да е без каско щом се отдава под наем....ще му препоръчам да огледа добре колата при взимането , защото в договора за отдаване е заложено, че се заплащат всички щети по нея от наемателя....да не му нахендрят някоя стара щета!!!.....
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Тя колата няма как да е без каско щом се отдава под наем....ще му препоръчам да огледа добре колата при взимането , защото в договора за отдаване е заложено, че се заплащат всички щети по нея от наемателя....да не му нахендрят някоя стара щета!!!.....
                  Тогава какъв е смисъла да се плаща каско на колата, ако нахендрят всичко на клиента?

Comment

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                    Тогава какъв е смисъла да се плаща каско на колата, ако нахендрят всичко на клиента?
                    Има смисъл......хвани се да отдаваш коли под наем и ще го разбереш....доколкото знам нищо не признават без протокол от КАТ, полицията......и т.н....този бизнес отначало търпеше доста загуби, докато си изпипа договорите....защото недоброжелателни клиенти го цакаха с подмяна на части, продаваха колите в Албания, Македония и тем подобни страни, и пискаха, че са откраднати......затова подсказах да се чете това под което се подписваш
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Няма автомобил който се дава рент а кар да е без застраховки Каско и Г.О. Пежака дето ти предлагам не спира да се върти
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                        Няма автомобил който се дава рент а кар да е без застраховки Каско и Г.О. Пежака дето ти предлагам не спира да се върти
                        Волвото не го ли даваш, че тъкмо съм свикнал на марката )

Шегата настрана, ако си навит да докараш лъвчето до летището, драсни едно лс да се доразберем за подробностите
                        Last edited by abart_; d.m.y г., 09:12.
                        146 Turbo

Comment

Working...
                        X