Известие

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим с Цвятко

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Ти още ли продължаваш, теб вече те изклатихме, отпадна от всички класации и на никого не си интересен.
    Класациите са факт, те са във форумното пространство, можеш да ги прегледаш, но да оставим тази тема, тя не е интересна.

Кажи сега ти с тези размери, човек ли си или си магаре?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Класациите са факт, те са във форумното пространство, можеш да ги прегледаш, но да оставим тази тема, тя не е интересна.

Жираф (не можах да се сдържа)

Comment

• Ха Ха двамата маломерни пак се активизираха.
        http://clubalfaromeo.com/forum/showp...7&postcount=74
        Всички разбраха, нужно ли е да продължаваме?

---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:36 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Правилния въпрос е - като на магаре ли ти е?

И в спора не ви бива хич, вземете вече да се откажете, почва да ми става мъчно за вас, всички ви се смеят.
        Освен причините, които съм посочил по горе, защо въобще се заядохте с мен първи, подчертавам- вие първи, има ли други причини, моля за ясен отговор
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 11:48.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Както винаги Ранобудната принцеса се оказа права като ви предупреди още в началото да се самоцензурирате. То не че и аз понякога не се увличам в излишно многословие, но все пак до цинизми не съм стигал никога.
          Само че всички вие сте й фаворити, а на мен надълго и нашироко ми обяснява какви неприятности имала заради мен пред администраторите и останалите модератори...

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
            Както винаги Ранобудната принцеса се оказа права като ви предупреди още в началото да се самоцензурирате. То не че и аз понякога не се увличам в излишно многословие, но все пак до цинизми не съм стигал никога.
            Само че всички вие сте й фаворити, а на мен надълго и нашироко ми обяснява какви неприятности имала заради мен пред администраторите и останалите модератори...
            Гайдаров ти и всички видяхте кой нападна, модераторите не ме защитиха от атаката, какво , да стоя и да мълча.
            Няма да стане, не съм свикнал
            а пък и тук е общи приказки, модератор каза да дойдем тук.
            ако са справедливи, както твърдят, трябва да получа защита от тях, а тези двамата наказание.

Трябва да има форумна нетърпимост към всички, като тези двамата, които нападат и се заяждат без причина.
            А да напишат смислена тема или мнение не могат.
            А не да се разчита на модераторите и всички да гледат сеир.
            Съгласни ли сте, сигурен съм че никой няма да се съгласи защото е по яко да гледаш сеир.
            Last edited by lordliness; d.m.y г., 12:31.

Comment

Гайдаров ти и всички видяхте кой нападна, модераторите не ме защитиха от атаката, какво , да стоя и да мълча.
              ако са справедливи, както твърдят, трябва да получа защита от тях, а тези двамата наказание.

Трябва да има форумна нетърпимост към всички, като тези двамата, които нападат и се заяждат без причина.
              Съгласни ли сте, сигурен съм че никой няма да се съгласи защото е по яко да гледаш сеир.
              Лорде - по принцип си прав, но от друга страна човек винаги може да се защити и без да стига до цинизми. Ползвайки цинизми, всъщност падаш на тяхното ниво и ставаш още по-уязвим.
              А да разчиташ на защита от администраторите и модераторите в този форум си е кауза пердута. По-добре бъди доволен, че все още не си пострадал безпричинно от тях.

Comment

Стига рИва бе!
                Намери си покровител да те защитава, така правят затворниците.
                Никой не те напада, поне аз не.
                Просто ти чета постовете и се чудя къФ си, джедай или самурай.
                Но май ще се окажеш ронин.

---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:53 ----------

Най-противни са ми хора, които хем нарушават правилата на форума хем рИват после да ги защитават от други нарушители.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Стига рИва бе!
                  Намери си покровител да те защитава, така правят затворниците.
                  Никой не те напада, поне аз не.
                  Просто ти чета постовете и се чудя къФ си, джедай или самурай.
                  Но май ще се окажеш ронин.

---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:53 ----------

Най-противни са ми хора, които хем нарушават правилата на форума хем рИват после да ги защитават от други нарушители.
                  Ти ако имаш господар аз нямам
                  Дано да ровиш по кофите и да протягаш ръка за милостиня към мен

Comment

Ти ако имаш господар аз нямам
                    Дано да ровиш по кофите и да протягаш ръка за милостиня към мен
                    Нали ти казах, че прасето е диво и няма как да има господар.......но ти май се опитваш да го кълнеш.....много ниска топка бе лорде...
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Нали ти казах, че прасето е диво и няма как да има господар.......но ти май се опитваш да го кълнеш.....много ниска топка бе лорде...
                      Не се опитвам, правя го и хваща.
                      На свинята не и достига интелект да се закача с мен, както всички се убедиха.
                      Прави някакви жалки опити да се съвземе заедно с другия отворко.

A LA GUERRE СОММЕ A LA GUERRE
                      Last edited by lordliness; d.m.y г., 14:17.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                        Лорде - по принцип си прав, но от друга страна човек винаги може да се защити и без да стига до цинизми. Ползвайки цинизми, всъщност падаш на тяхното ниво и ставаш още по-уязвим.
                        А да разчиташ на защита от администраторите и модераторите в този форум си е кауза пердута. По-добре бъди доволен, че все още не си пострадал безпричинно от тях.
                        Ник, кой е прав? Той ли? Големият мъж с Големия е най-ГОЛЕМИЯТ ревльо тук. Беше скоро, когато той, екото ме наричаха с какви ли не обидни слова. И никой не ги наказа за това, нали? Че и теми за мен пуската една след друга за което им благодаря. Така се вижда колко ЧУВСТВИТЕЛНИ мъжкари с наранено самолюбие са. И как отекват техните простотии в пространството

И ГОЛЕМИЯ, НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ КАКВОТО ПОЖЕЛАВАШ НА БЛИЖНИЯ МОЖЕ ТЕБ ДА ТЕ СПОЛЕТИ. Да не ти се наложи ти да просиш от колегата един ден и да му подаваш ръка за подаяние

На свинята не и достига интелект да се закача с мен, както всички се убедиха.
                        Не на него, на теб. Но ти това не мож го схвана как добре те иронизира и изобличава

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение

И ГОЛЕМИЯ, НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ КАКВОТО ПОЖЕЛАВАШ НА БЛИЖНИЯ МОЖЕ ТЕБ ДА ТЕ СПОЛЕТИ. Да не ти се наложи ти да просиш от колегата един ден и да му подаваш ръка за подаяние
                          Хич не бери грижа за мен, по скоро и ти ще ровиш по кофите.
                          Ще ти подаря едни ръкавици без пръсти

Comment

Ник, кой е прав? Той ли? Големият мъж с Големия е най-ГОЛЕМИЯТ ревльо тук. Беше скоро, когато той, екото ме наричаха с какви ли не обидни слова. И никой не ги наказа за това, нали? Че и теми за мен пуската една след друга за което им благодаря. Така се вижда колко ЧУВСТВИТЕЛНИ мъжкари с наранено самолюбие са. И как отекват техните простотии в пространството
                            Да не би това, че те наричам "чукча" да го възприемаш, като обида?

Ми кво да правя, като си си такъв. Има стотина твои бисера в подкрепа на това твърдение.

Или може би, "мамелюк" е обидна дума?
                            Научи първо, какво означава тя и после пискай, като ощипана мома.

В този ред на мисли - по-голям ревльо от теб, едва ли има тук.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Чукча не читател, чукча писател.
                              Нали знаеш вица

Comment

Не на него, на теб. Но ти това не мож го схвана как добре те иронизира и изобличава
                                Цвятко, никой не е прав. Както написах още в първия си пост в тази тема, тя е безполезна и ненужна никому.
                                А колкото до това, че точно ти и Лорда се скарахте, при това за толкова незначителни неща, то като че ли най-големият потърпевш съм точно аз, защото ви ценя много и двамата.

Comment

Working...
                                X