Известие

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим с Цвятко

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Да, така е, официално преставам да обръщам внимание на двамата дребосъка( от моята гледна точка са такива, нищо лично) нито са ми на акъла, нито на образованието, всеки може да види кой започна и как после се сдружиха и нищо не може да ги спре.
    Въпреки това много се забавлявах на нескопосаните им опити да бъдат остроумни.
    И понеже темата отново бе за мен имам право на заключителни слова след като този, който я пусна се отказва.
    Та Голиат (лордчето) уверен в своето превъзходство над останалите, пуска поредната тема за Цвятко (Давид) с цел да му натрие носа затова, че не му ходи по свирката. Но горкият Голиат сам пада в капана си и почва да се плита в интригите си, породени от неговите фикс идеи за своето превъсходство. Дори стига до там да се пъчи пред яко мъжка компания колко голям му бил. Но изведнъж Голиат се оказва сразен от двама с
    нито са ми на акъла, нито на образованието
    Естествено това е вярно - той не може да им стъпи и на малкия пръст, поне по интелект на тези двама. И сега какво? Точно когато Давид дойде да го начеше докрай, той се отказа с думите
    всеки може да види кой започна и как после се сдружиха и нищо не може да ги спре.
    Та то се вижда от създателя на темата - Давид, това си ти! Та се получи "Каквото повикало, такова се обадило"
    Лорде, сам се оклепа до ушите с лайна и никой не ти е виновен.
    "Да би мирно седяло, не би чудо видяло" Ние не сме като теб зъб за чине. Но с тоя твой акъл ще попаднеш на някой зъб за кратуна и тогава дали ще се сетиш откъде ти е дошло?

Хайде сега един ранобуден ключ без цензура би бил добър завършек на нещата. Аз поне се забавлявах и проследих постоветеза Сена - научих нещо
    Last edited by Alex_26; d.m.y г., 04:23.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
      Цвятко, никой не е прав. Както написах още в първия си пост в тази тема, тя е безполезна и ненужна никому.
      А колкото до това, че точно ти и Лорда се скарахте, при това за толкова незначителни неща, то като че ли най-големият потърпевш съм точно аз, защото ви ценя много и двамата.
      Ох, почти се просълзих.
      Тва си е направо реплика от Ферхунде.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Ох, почти се просълзих.
        Тва си е направо реплика от Ферхунде.
        Ха-ха, прав си...
        Признавам, че съм го написал малко мелодраматично - то е защото ми се иска цялата тази "драма" (ако мога да използвам знаменития израз на Алфиста-идеалист) да приключи по-бързо. Иначе по природа не съм мелодраматичен в никакъв случай...

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
          Ха-ха, прав си...
          Признавам, че съм го написал малко мелодраматично - то е защото ми се иска цялата тази "драма" (ако мога да използвам знаменития израз на Алфиста-идеалист) да приключи по-бързо. Иначе по природа не съм мелодраматичен в никакъв случай...
          Ти двамата познаваш ли ги реално...?
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Ти двамата познаваш ли ги реално...?
            Той го е написал по-горе - мен не ме

Comment

• Отворковците, щом сте големи смелчаци да ми се дървите,готови ли сте да дадете координати да дойда да ви видя що за стока сте или не ви стиска?
              Last edited by lordliness; d.m.y г., 05:06.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Отворковците, щом сте големи смелчаци да ми се дървите,готови ли сте да дадете координати да дойда да ви видя що за стока сте или не ви стиска?
                Аз специално Да...ако смяташ, че съм от отворковците...
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Отворковците, щом сте големи смелчаци да ми се дървите,готови ли сте да дадете координати да дойда да ви видя що за стока сте или не ви стиска?
                  Какво би постигнал човек, ако строши кратуната на някого? Нищо! Нито ще му налее акъл, нито ще го накара да уважава другите, нито ... нищо положително. Основните битки се печелят с ум и разум на интелектуалния фронт, битка, която ти загуби отвсякъде. Историята показва докъде стигат любителите на грубото, не доживяват и до 40
                  А аз, ако застана сега с/у теб, ще си навлеча много по-големи неприятности със закона. За мен ще е против всички мои морални принципи да се бия с някого. А и вече съм старчок (както ти каза), имам семейство и деца, за които да мисля, а не за простотии. Мина ми времето
                  Бъди здрав и се пази. И мисли малко повече преди да започнеш нещо

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                    Какво би постигнал човек, ако строши кратуната на някого? Нищо!.......
                    туй се прави за кеф ,кво постижение те гони

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                      туй се прави за кеф ,кво постижение те гони
                      Ебати кафът! А ако строшат твоята? Стига простотии. Мислете да направите нещо стойностно! Заради това сме на дъното в Европа, а и не само

Comment

• Зад клавиатурата всички сме с големи пиш....и и рамбовци.И аз съм рамбо мъ с малка пиш.....а .Но в действителност може да се случи нещо такава ииииииии

https://www.facebook.com/TheObnoxiou...3236522438457/
                        Last edited by alfista 96; d.m.y г., 13:07.
                        Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          Ебати кафът! А ако строшат твоята? Стига простотии. Мислете да направите нещо стойностно! Заради това сме на дъното в Европа, а и не само
                          Са ,че е простотия спор няма,но пък си е тръпка.
                          Ти ако правиш само стойностни неща ,не всички сме така.Ма едва ли, като гледам оная анкета май не всички са на мнение ,че ти си отдава.
                          А иначе по питането ти- като строшат моята значи на някой друг му е станало гот.
                          Кво оБщо има това с с дъното на Европата.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                            Са ,че е простотия спор няма,но пък си е тръпка.
                            Ти ако правиш само стойностни неща ,не всички сме така.Ма едва ли, като гледам оная анкета май не всички са на мнение ,че ти си отдава.
                            А иначе по питането ти- като строшат моята значи на някой друг му е станало гот.
                            Кво оБщо има това с с дъното на Европата.
                            Щом ми задаваш този въпрос .... не мисля, че има смисъл да ти отговарям. Стигни сам до извода
                            А и оная анкета - няколко пъти съм намекнал за стойността и смисъла и. Ако не си ме разбрал, не мога да ти помогна

Comment

• Чай,че нещо не мога да стигна до някакъв извод,а оная анкета си е за теб,ти си търси там стойности и смисъл.
                              Отивам да полегна ,че ми се доспа от този разговор.
                              Last edited by 546; d.m.y г., 13:56.

Comment

Моля другарко модератор, заплашват ме със саморазправа. Не искам да ме преследва джедай с магарешка чишка.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X