Колеги, не ви агитирам, но нека поне да гласуваме на референдума. Не го харесвам Слави, защото има тайни амбиции, но въпросите му касаят нас и трябва да престанем да сме апатични или да чакаме някой да ни свърши работата вместо нас. Гадно е, че премахнаха 3 от въпросите му и затова да покажем, че властоимащите бъркат с нас и не сме рая
Известие
Collapse
No announcement yet.
РЕФЕРЕНДУМ
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеА можеш ли да дадеш поне един пример през последните 72 години (45 години "народна власт" и 27 години "демократично общество"), който да показва (хайде нека да не е чак доказва), че не сме рая?
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТогава какъв референдум и избори ви гонят? По-добре се вслушайте в стиховете на Пушкин: "К чему стадам дары свободы? Их должно резать или стричь".
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениенас вече достатъчно ни режат, стрижат и т.н. Време е да се събудим, ама като гледам апатията тук .... ще има повече четящи и пишещи ако темата е за мен
То, ако на някого, върху решението му дали да гласува или не, трябва да му повлияе някаква си тема от някакъв си форум........
И да - едва ли вотът от референдума ще успее дори да се доближи до твоя анкетен рекорд.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТи какво очакваш да се случи в тази тема? Да я задръстим с урни и бюлетини ли?
То, ако на някого, върху решението му дали да гласува или не, трябва да му повлияе някаква си тема от някакъв си форум........
И да - едва ли вотът от референдума ще успее дори да се доближи до твоя анкетен рекорд.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИдеалист, нищо не искам. Но не очаквах, че си толкова ограничен в мисленето.извинявам се за офф-а но всъщност кой е Цвятко?
---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:44 ----------
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеКолеги, ... че властоимащите бъркат с нас и не сме рая
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЦвятко продава маховици, напиши някъде маховик и веднага получаваш оферта, дали става за твоята кола е без значение, по това ще го познаеш.
Преди години, като вдигнаха цената на бензина и се вдигаха някакви вяли протести, участвах в блокиране на едно кръстовище с други колеги. Тогава един започна да ни псува що сме задръствали движението. Да не си бил ти? Ма аз защо те изтрих от игнора? Я пак там!
Пък и бил pathfinder. Ужас!
---------- Post added at 08:08 ---------- Previous post was at 08:05 ----------
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеаз съм по-ограниченизвинявам се за офф-а но всъщност кой е Цвятко?
---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:44 ----------
много силно послание но ме навява на спомена за един виц, в който симпозиума на гинеколозите в България бил под надслов "Колеги къде бъркаме ние всъщност"Last edited by Alex_26; d.m.y г., 08:11.
Comment
-
Референдумът е основна форма на пряка демокрация, чрез него народът осъществява държавната власт непосредствено, отговаряйки на решение на поставен въпрос само с „да” или „не”.......
Аз такава демокрация не виждам у нас....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment