Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕФЕРЕНДУМ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• РЕФЕРЕНДУМ

Колеги, не ви агитирам, но нека поне да гласуваме на референдума. Не го харесвам Слави, защото има тайни амбиции, но въпросите му касаят нас и трябва да престанем да сме апатични или да чакаме някой да ни свърши работата вместо нас. Гадно е, че премахнаха 3 от въпросите му и затова да покажем, че властоимащите бъркат с нас и не сме рая

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 14:48.

Comment

Ще гласувам на референдума,съмнявам се за ефекта от него,но ще упражня правото си на глас.

Пай сее ...
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Естествено, че ще се гласува...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
          А можеш ли да дадеш поне един пример през последните 72 години (45 години "народна власт" и 27 години "демократично общество"), който да показва (хайде нека да не е чак доказва), че не сме рая?
          Няма, а и да има те са единици и случаите се покриват

Comment

...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 14:48.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
              Тогава какъв референдум и избори ви гонят? По-добре се вслушайте в стиховете на Пушкин: "К чему стадам дары свободы? Их должно резать или стричь".
              нас вече достатъчно ни режат, стрижат и т.н. Време е да се събудим, ама като гледам апатията тук .... ще има повече четящи и пишещи ако темата е за мен

Comment

...
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 14:49.

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                  нас вече достатъчно ни режат, стрижат и т.н. Време е да се събудим, ама като гледам апатията тук .... ще има повече четящи и пишещи ако темата е за мен
                  Ти какво очакваш да се случи в тази тема? Да я задръстим с урни и бюлетини ли?

То, ако на някого, върху решението му дали да гласува или не, трябва да му повлияе някаква си тема от някакъв си форум........

И да - едва ли вотът от референдума ще успее дори да се доближи до твоя анкетен рекорд.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

...
                    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 14:49.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Ти какво очакваш да се случи в тази тема? Да я задръстим с урни и бюлетини ли?

То, ако на някого, върху решението му дали да гласува или не, трябва да му повлияе някаква си тема от някакъв си форум........

И да - едва ли вотът от референдума ще успее дори да се доближи до твоя анкетен рекорд.
                      Идеалист, нищо не искам. Но не очаквах, че си толкова ограничен в мисленето.

Comment

Идеалист, нищо не искам. Но не очаквах, че си толкова ограничен в мисленето.
                        аз съм по-ограничен извинявам се за офф-а но всъщност кой е Цвятко?

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

Колеги, ... че властоимащите бъркат с нас и не сме рая
                        много силно послание но ме навява на спомена за един виц, в който симпозиума на гинеколозите в България бил под надслов "Колеги къде бъркаме ние всъщност"

Comment

Цвятко продава маховици, напиши някъде маховик и веднага получаваш оферта, дали става за твоята кола е без значение, по това ще го познаеш.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            Цвятко продава маховици, напиши някъде маховик и веднага получаваш оферта, дали става за твоята кола е без значение, по това ще го познаеш.
                            Ей, нема да престанеш с простотиите. Поне пиши по темата.
                            Преди години, като вдигнаха цената на бензина и се вдигаха някакви вяли протести, участвах в блокиране на едно кръстовище с други колеги. Тогава един започна да ни псува що сме задръствали движението. Да не си бил ти? Ма аз защо те изтрих от игнора? Я пак там!
                            Пък и бил pathfinder. Ужас!

---------- Post added at 08:08 ---------- Previous post was at 08:05 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                            аз съм по-ограничен извинявам се за офф-а но всъщност кой е Цвятко?

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

много силно послание но ме навява на спомена за един виц, в който симпозиума на гинеколозите в България бил под надслов "Колеги къде бъркаме ние всъщност"
                            Рая сме и винаги ще си останем. А колкото до мен, просто един любител на Алфа Ромео
                            Last edited by Alex_26; d.m.y г., 08:11.

Comment

Референдумът е основна форма на пряка демокрация, чрез него народът осъществява държавната власт непосредствено, отговаряйки на решение на поставен въпрос само с „да” или „не”.......
                              Аз такава демокрация не виждам у нас....
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                              X