Известие

Collapse
No announcement yet.

2016 ... къде е Alfa Romeo в сърцата на БГ-феновете???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 2016 ... къде е Alfa Romeo в сърцата на БГ-феновете???

Не знам дали в нашата мила, но смотана Бг, можем да направим такова нещо ... но вижте какво правят колегите зад граница :

SPETTACOLO SPORTIVO 2016

Всичко от този клип показва само едно - Алфа ще живее завинаги, благодарение на една шантава порода - безумните Алфа-фенове!!!

Аз искам да бъда част от такъв клип, а вие ???

P.S. Знам, че в смотаната ни страна няма писта от такъв калибър ...
    Знам, че "клуба" в момента е немощен и осакатен ...
    Но от всички нас зависи да се събудим, да се обединим, и да направим подобно нещо и тук, и да бъдем признати в международното "Alfisti"-общество!!!

Сектата "155" го направи - а е време за всеобщо обединение!!!

ИСКАТЕ ЛИ ?
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Още малко надъхване ...

https://www.youtube.com/watch?v=XkAQB0q_f6c

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      Още малко надъхване ...

https://www.youtube.com/watch?v=XkAQB0q_f6c
      Много са яки клиповете и феновете, определено са маниаци!

НО само във втория клип, като гледам колко Алфи с клетка излязоха на трасето, сумата необходима за това е по-голяма от цената на всички движещите се в България 155 примерно

Гърците си правят всяка година от Атина автовоз с колите до Серес... аз една година го предложих и желанието беше почти нулево... всеки се спасява сам до там и обратно.
      Те това ни е на нас българите... властта и конюктурата през последните 25 години ни накара да сме всеки за себе си и това много ни пречи, във всяко почти естество!
      Last edited by Furious 155; d.m.y г., 19:44.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Не е важно наличието на клетка или многото пари, Ванка ... ние просто изгубихме живеца ... мъчно ми е

Comment

Не е важно наличието на клетка или многото пари, Ванка ... ние просто изгубихме живеца ... мъчно ми е
          Еми то всичко е синджир марка

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Alfa Romeo е сравнително рядка гледка по пътищата но неизменно бива посрещана с възторг от своята вярна аудитория. Марката не е точно символ на статус, а по-скоро любимец на определен кръг фенове - автомобил с тази марка не се купува толкова с идеята да впечатлиш останалите, колкото да доставиш удоволствие на самия себе си... Псевдо спортист с характер, предназначен за ценители.

Alfa Romeo e безкласов автомобил ориентиран към хора с истинско усещане за шофиране и удоволствието от това...

мисля илюстрирах общо как "се" и "ще се" развиват нещата занапред, ние (феновете и собствениците) преминаваме от ранен пубертет към зряла възраст и тези процеси, които Алекс емоционално описва, са напълно нормални т.е. фенщината към марката се изражда от върла емоция към доста по-реални емоционални, или както искате ги наречете, стойности.

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение

Гърците си правят всяка година от Атина автовоз с колите до Серес... аз една година го предложих и желанието беше почти нулево...
              ...и не само от Атина, на трак дея в Серес ходят и раззни островяни, фериботи-мериботи, после от Атина с автовози и никой не мрънка, че трак дея е в Серес....
              От Атина до Солун са 580 км, 35-40 € са пътните такси в едната посока и пак има и по еденично пътуващи.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Който е фен си кара Алфата и се радва на нея, който иска да стане фен я търси и се зарибява...ама от вътре трябва да му идва, иначе ще стане псевдо фен, като онези дето са чули, недочули...че алфата образно казано е тясна като оная работа на някой жени) и се мятат на сляпо, след това се оказва, че ташаците са му по малки всъщност и почват да плюят и сменят марката...та те така с марката....и любовта към към нея....
                п.п...Алекс нека да не бъркаме феновете и това как се организира дадено събитие за тях.....фенове винаги ще има....
                Да на тези на който не им харесват мероприятията у нас за любимата му марка...отива на фест в Румъния, Сърбия, Гърция и т.н......доста хора се ориентираха на там....според възможностите си....
                То в България само организирана престъпност може да се получи малко на по високо ниво...другото е жмел......
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Е тва беше много черногледо бре

Сигурен съм, че ако се оправят нещата, и феновете имат един сериозен сборен елемент, нещата ще започнат да се оправят... Но да видим какво ще ни донесе дЕдо ви Мраз/Коледа ... кой както го харесва де

Comment

Е тва беше много черногледо бре

Сигурен съм, че ако се оправят нещата, и феновете имат един сериозен сборен елемент, нещата ще започнат да се оправят... Но да видим какво ще ни донесе дЕдо ви Мраз/Коледа ... кой както го харесва де
                    "сигурен съм, че сега всеки ден, всеки час навсякъде ще има матриал..." Т.Живков

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                      "сигурен съм, че сега всеки ден, всеки час навсякъде ще има матриал..." Т.Живков
                      ...а по късно неговият бивш бодигард бате Бойко....каза кофти материал...

Comment

Алфа Ромео трябва да се хване в ръце.
                        Не може за танка алфа ромео да има чаркове за двигателя, а за моята всяка година да се вдига мизата така, че сякаш да я оставя да се грижа за нея. не ми пробутвайте сълзливи истории.
                        Дайте да си гледаме мазетата и да си гледаме кочинките!!!!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Алфа Ромео трябва да се хване в ръце.
                          Не може за танка алфа ромео да има чаркове за двигателя, а за моята всяка година да се вдига мизата така, че сякаш да я оставя да се грижа за нея. не ми пробутвайте сълзливи истории.
                          Дайте да си гледаме мазетата и да си гледаме кочинките!!!!
                          бе то идеята е да станем част от една мрежа, която е чист социален нетуърк но няма да пиша повече, първо защото не искам да правя реклама, второ, че ще ме бан-нат а те и преди са ме бан-вали ама не е приятно и трето защото има нужда от мислене и хора и най-вече времеви ресурс ... а и най-тъпото, е че всички са тотално разочаровани за тия години мъртвило

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov
                            сега, тука идеята за хорото е хубава ама я нема щото там всичко е изплюта дъвка, не искам да хейтя но помня как ме приеха мен за член след двегодишно чакане защото един страхопъзльо не си беше свършил работата а друг един михлюзин му я взе и се оказа, че нищо не може да свърши е даааа, има дете значи поне веднъж е свършил
                            Остави ги...нека дишат...и те същества като нас.....чисти, нечисти цели...техна си работа....
                            Аз никога не съм кандидатствал за член....просто не ми вдъхнаха доверие.....от 2008 година разбрах за тези секти,форуми, клубове на отделни марки автомобили...нали знаеш...от старото поколение съм и по трудно навлязох в интернет пространството....та като се вписах в тая среда...забелязах едно надмено чувство, което ме отблъсна.....хора дет от вчера имаха алфи ми се правеха на интересни...и то не от любов към марката...а просто комерсиално....и те така....

Comment

Алекс сега ще си помисли, че сме му съсипали темата...ама не е така, защото това си е самата действителност.......не случайно преди време ни натикаха в мазето, защото не им се връзвахме...а им опонирахме....но както и да е...кой разбрал...разбрал....другото е излишен ентусиазъм...иначе казано със стари курви нов бардак не се прави...
                              феновете са различни, но са фенове....

Comment

Working...
                              X