Известие

Collapse
No announcement yet.

ЧРД на Old Fox липсваш на всички ни.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЧРД на Old Fox липсваш на всички ни.

Честит рожден ден бивш модераторе да си ми жив и здрав,надявам се вече текста с който ти честитя е разбираем и с достатъчно точки,запетайки,изобщо с добра пунктоация,дано за в бъдеще да си все така над малките неща в живота дори правописните и да си справедлив като изразяваш мнение по дадена тема дори неразбираема за теб,това са най добри пожелания придружени с градивна критика от бившия ти подчинен форумно колега АЗ.

Много здраве на Дъртата лисица и от мен.Честит Р.Д.
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

И от мене, Честито! Абе тоя верно къде се загуби!?
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        Честит рожден ден бивш модераторе да си ми жив и здрав,надявам се вече текста с който ти честитя е разбираем и с достатъчно точки,запетайки,изобщо с добра пунктоация,дано за в бъдеще да си все така над малките неща в живота дори правописните и да си справедлив като изразяваш мнение по дадена тема дори неразбираема за теб,това са най добри пожелания придружени с градивна критика от бившия ти подчинен форумно колега АЗ.
        Това твоето е мазохизъм.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Честит Рожден Ден и от мен ... и аз не съм го мяркал от години а пък само 40 км. ни делят
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
          X