Честит рожден ден бивш модераторе да си ми жив и здрав,надявам се вече текста с който ти честитя е разбираем и с достатъчно точки,запетайки,изобщо с добра пунктоация,дано за в бъдеще да си все така над малките неща в живота дори правописните и да си справедлив като изразяваш мнение по дадена тема дори неразбираема за теб,това са най добри пожелания придружени с градивна критика от бившия ти подчинен форумно колега АЗ.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЧРД на Old Fox липсваш на всички ни.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеЧестит рожден ден бивш модераторе да си ми жив и здрав,надявам се вече текста с който ти честитя е разбираем и с достатъчно точки,запетайки,изобщо с добра пунктоация,дано за в бъдеще да си все така над малките неща в живота дори правописните и да си справедлив като изразяваш мнение по дадена тема дори неразбираема за теб,това са най добри пожелания придружени с градивна критика от бившия ти подчинен форумно колега АЗ.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Честит Рожден Ден и от мен ... и аз не съм го мяркал от години а пък само 40 км. ни делятsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
Comment