Известие

Collapse
No announcement yet.

Искърско дефиле

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искърско дефиле

Здравейте, някой минавал ли е в последните месеци през искърското дефиле и в какво състояние е пътя? В мапса снимките са от преди 4+ години...

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
    Здравейте, някой минавал ли е в последните месеци през искърското дефиле и в какво състояние е пътя? В мапса снимките са от преди 4+ години...
    Пътят, общо взето, е в доста добро състояние - скоро ремонтиран.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Супер, мерси.

Comment

Пътя не, че е в добро състояние, а е в перфектно. Много пъти съм минавал и е идеален за по-спортно каране, както има една дума.
        Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
        Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

Може да ти е за последен път, предвид проблемите в железниците, но пътуването с влак ще ти открие живописни гледки към чудните каньони и белите варовити скали обрасли с дървесна растителност, които няма да ги забележиш при управление на автомобилът ти.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Днес минах, пътя наистина е страхотен, дори след отклонението за Вършец след Лакатник е много готино качването, след табелата за общ Вършец се почват траповете, но е горе-долу поносимо.

За влака съм напълно съгласен, неудобно ми е от към логистична гледна точка, иначе самото пътуване много ми харесва, и бих го избрал пред кола, за гледките да не говорим

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Може да ти е за последен път, предвид проблемите в железниците, но пътуването с влак ще ти открие живописни гледки към чудните каньони и белите варовити скали обрасли с дървесна растителност, които няма да ги забележиш при управление на автомобилът ти.
              Кой проблеми в железниците? Последно съм минавал за Италфеста в София, който беше.
              Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
              Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

Става въпрос за Хитрино!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Става въпрос за Хитрино!
                  Така е, железниците се превърнаха от стандарт за стабилност, сигурност и комфорт, в посредствено возило.
                  В Швейцария и Германия си сверяват часовниците по разписанието - пристигащите и тръгващи влаковете.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Така е, железниците се превърнаха от стандарт за стабилност, сигурност и комфорт, в посредствено возило.
                    В Швейцария и Германия си сверяват часовниците по разписанието - пристигащите и тръгващи влаковете.
                    Там има и застраховка за закъснение, ако искаш

Comment

Working...
                    X