Известие

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли собственика на този автомобил?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Black Power Покажи съобщение
    Чакам да ми отговориш какво правиш ако ти се случи това нещо.
    Ако някой ме избута така като теб най- вероятно ще отнесе шамарите и ще остане без документи.
    Ако питаш за ситуацията в която правиш това- няма как да ми се случи, просто мисля десет хода напред.
    До болка са ми познати тарикатчета, които се мислят за големи спортисти зад волана.
    Кажи сега кога успяваш да спиш и да ядеш и каква ти е средната скорост при тези милион км. за 5 години.
    Предполагам че правиш курсове до най- близката планета.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Ако питаш за ситуацията в която правиш това- няма как да ми се случи, просто мисля десет хода напред.
      Eвала за което. Надявам се някой ден и аз да бъда безгрешен като теб и да не избивам хората по пътищата .

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Това че нямате официални нарушения не означава че не правите, просто не са ви хванали.
        Аз обичам шофьорчета на счупени алфи които се мислят за голяма работа и че са се качили на кой знае какво.
        Бе не всички Алфи са счупени. Всички правим нарушения, ама който е пълен джигит за толкова години все някъде го хващат.
        Брат, просто ти казвам, че е тъпо, от човешка гледна точка, да нападаш човек, в момент в който се извинява, дори и да се съмняваш в искреността му.

И това при все, че автора на темата е достатъчно злопаметен шест месеца да пази клипа, след което специално да се регистрира във форум на който не е потребител, за да помоли някой друг, вместо него, да набие два шамара на другия. И след като човека си призна и се извини, като е толкова ербап-моралист, вместо да се пробва лично да му набие двата шамара, взе да мънка че не приемал извинения.

Темата е пълен смях, ама вие си продължавайте да се забавлявате
        Last edited by Sm0k; d.m.y г., 16:24.
        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Eвала за което. Надявам се някой ден и аз да бъда безгрешен като теб и да не избивам хората по пътищата .
          Никога не трябва да забравяш, че в момента в който седнеш в колата с единия крак си в гроба, а с другия в затвора.
          Не застрашавай живота на хората и твоя, той е всичко което имаме.

Comment

Нещо сте в грешка, аз не търся извинение от въпросния индивид. Но и не приемам очевидни лъжи. Направил съм каквото е възможно да се избегне много тежко ПТП. Повтарям, че във въпросната ситуация очевидно действията му бяха УМИШЛЕНИ, тоест нямаше "грешка". ПОВТАРЯМ, че 20 секунди по-късно, направи по абсолютно същия начин предпоставка за ПТП и то с насреща идващ автобус и пак се размина буквално на косъм със сигурна смърт и отново имаше прекрасна видимост. В случая няма грешка, има умишлен опит за самоубийство (и евентуално убийство към насрещнодвижещите се) Искам и да отбележа че точно преди да ме изпревари, на тази отсечка има съвсем лек ляв завой, чрез който пред движещите се в моето платно им се отваря ясна гледка към пътя и ЯСНО се виждаше, че е невъзможно да се изпреварва. Бих предположил, че се състезаваха с Хюндая, който ме изпревари преди него. Извинения за опит за убийство не приемам, а и не съм искал. Не ми е било това целта.
            Не съм дошъл тук да се заяждам. Надявам се само човекът да си е взел поука и да не повтаря такива опасни действия. Колкото и да се "извинява" и да "съжалява", после като седне пак зад волана и не си е взел поука, то няма никакво значение. Всичко друго са плоски оправдания за пред съвеста.
            А видеото за пред КАТ е доказателство със съответните свидетели (аз и пътниците в автомобила ми), но се завежда дело, което ще се проточи незнайно дълго и не си заслужава средствата и времето което ще ми отнеме.
            Last edited by vertigo; d.m.y г., 16:57.

Comment

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение

Закълни се, че никога през шофьорския си стаж не си надвишил ограничението на скоростта с 1км/ч в каквито и да било условия!!!!!!!!!!!
              Никъде не става дума за превишена скорост, а за опасно шофиране, за което не винаги е необходима висока скорост.

Comment

Първоначално публикувано от vertigo Покажи съобщение
                Ако някой го познава, то явно че акъл не може да му се набие на такъв индивид, то поне бих се радвал да му удари един-два шамара... Нещо сте в грешка, аз не търся извинение от въпросния индивид. Но и не приемам очевидни лъжи. [/url]
                Не каза, като няма да завеждаш дело и не искаш извинение, каква тогава ти е целта - очевидно човека осъзнава опасността на ситуацията и ако е способен да си вземе бележка за шест месеца сигурно си я е взел.
                И що даде задна за двата шамара?
                Last edited by Sm0k; d.m.y г., 17:22.
                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                  Не каза, като няма да завеждаш дело и не искаш извинение, каква тогава ти е целта - очевидно човека осъзнава опасността на ситуацията и ако е способен да си вземе бележка за шест месеца сигурно си я е взел.
                  И що даде задна за двата шамара?
                  От присъстващите тук,само лорда би се пробвал,за другите съм човек и половина

Comment

От присъстващите тук,само лорда би се пробвал,за другите съм човек и половина
                    Лорда е терминатор - с едната ръка им бие шамарите, с другата им прибира документите

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                      Лорда е терминатор - с едната ръка им бие шамарите, с другата им прибира документите
                      За габарити става въпрос.

Comment

Какви шамари, какви документи....?

След като колегата вече си призна, извини се и обеща.......

Но явно това не е достатъчно.....

Дали не би искал да дойде на някоя сбирка, да го позамеряме с камъни?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

На последната сбирка щях да бъда прегазен от жена с фиат браво на майсторското в Сливен,така че камъните са добре дошли.

Comment

Първоначално публикувано от vertigo Покажи съобщение
                            ... Бих предположил, че се състезаваха с Хюндая, който ме изпревари преди него. ...
                            Това е очевидно и точно това е правил колегата в случая.
                            Адреналина го е ударил в главата и в такъв момент много хора правят глупости, за което съжаляват в последствие.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

А бе, вие да не сте яли лютеница?

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                                Това е очевидно и точно това е правил колегата в случая.
                                Адреналина го е ударил в главата и в такъв момент много хора правят глупости, за което съжаляват в последствие.
                                Никога не се състезавам на пътя поради семейни причини,и ти гарантирам ,че не ме хваща адреналина в главата на прав път с 240коня 147ца.

Comment

Working...
                                X