Известие

Collapse
No announcement yet.

Болестта на Слави!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Naso
    Да не гледате НоваТВ ? Защо ви е противен Слави ? Любопитен съм, не че съм му адвокат
    AXN Sci Fi - това гледам най-често
    Изключая музикалните канали де, те са задължителни...
    Нова ... малко от игрите и брадърите покрай жената.
    Слави ли, дълга история ... най-вече заради поведение и надменност.
    А шоуто му се изчерпа отдавна.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

АХН леееко ме нерват с тия хиляди реклами и малко филми. Брадърите..... са ми меко казани изпростели, а игрите им са много рано и не съм се прибрал. Понякога дават хубави късни филми в неделя НТВ това Слави може би има право да е надменен, макар да не е много... а за шоуто си прав, макар понякога да има добри попадения
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Е ако той има право да е надменен, аз имам право да ми е антипатичен
        Фантастичния канал още не въртят реклами по време на филмите/сериялите ... тия м/у тях все ще ги преживеем.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius
          Е ако той има право да е надменен, аз имам право да ми е антипатичен
          Фантастичния канал още не въртят реклами по време на филмите/сериялите ... тия м/у тях все ще ги преживеем.
          Прав си за рекламите, ама между филмите понякога има по 20+ мин реклама и то на самия канал... гадничко, но и на мен ми стана любим канал. Андромеда трудно се намира иначе
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Каквото е постигнал Слави го е постигнал с много труд и помощта на хората около него (сценаристите и маестрото) и евала за това. Стана ми адски антипатичен обаче с начина по който се подиграваше на новобранците в мюзик айдъл, а че шоуто му се изчерпа е неосприм факт. НО си излъга за същността на заболяването, което също не ме кефи, но си е негова работа. Все пак ако иска да признае да признава, а не да лъже (мое мнение)
            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

На мене Слави не ми харесва че се бъзика с всички, а когато правят това с него почва да ги съди. Иначе явно е способен щом е съумял да се издигне до това положение, нещо като Шумахер и него не харесвам ама това незначи че е качествен пилот . Да оздравява и да си кара живота както знае. Росен Петров и тои противен, виж Годжи симпатяга.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Re: Болестта на Слави!!!

Първоначално публикувано от slav40
                Някой гледа ли интервюто на Слави по БТВ!?!? Направо бях потресен от гадния факт.
                Ясно е ,че ще има недоброжелатели,които ще се радват на новината,но никой чевек не заслужава такава съдба.
                А колко сили му е коствало,за да се държи на ниво,знаейки ,каква е горчивата истина!
                Наистина много тъжно!
                Чак па потресен,ебати артисто!Ами,като се нашмърка с две магистралки,нишо не усеща сигурно
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                  ......,ебати артисто!Ами,като се нашмърка с две магистралки,нишо не усеща сигурно
                  Alfa156 Against All

Comment

......,ебати артисто!Ами,като се нашмърка с две магистралки,нишо не усеща сигурно
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Спри ракията ..........
                      Не мисля,че тук е мястото за шеги!
                      Alfa156 Against All

Comment

Лошо, дано се размине
                        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

на мен Слави определено ми е антипатичен, но се надявам да се оправи.....
                          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

И аз не съм му голям фен но все пак е добър човек и е направили толкова добрини че заслужава да се оправи
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                              И аз не съм му голям фен но все пак е добър човек и е направили толкова добрини че заслужава да се оправи
                              Както каза Слави всеки си има Карма някаква, ама за да е неговата такава, колко ли злини е направил покрай добрините той си знае сам за себе си.. Аз ще му пожелая в духа на неговите мисли да следва Кармата си, каквато и да е
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X